Δημοσιεύτηκε στις 27 Μαΐου 2021
Εάν για κάτι μπορούμε να περηφανευόμαστε ως Κύπριοι είναι για τις υπέροχες παραλίες που έχουμε στο νησί μας, με την ελ. επαρχία Αμμοχώστου να διαθέτει για τις –ίσως- πιο όμορφες παράλιες του νησιού.
Και μιας λοιπόν και το καλοκαίρι είναι εδώ, σίγουρα θα ψάχνεις τον ιδανικό προορισμό για τις εξορμήσεις του σαββατοκύριακου! Μία παραλία με ήρεμα νερά και χρυσή αμμουδιά, αλλά και με παροχές που θα σου εξασφαλίζουν μία άνετη παραμονή στην παραλία.
Εξ ου κι εμείς σου προτείνουμε την παραλία Βαθιά Γωνιά, μια πανέμορφη ακτή, στην Αγία Νάπα, με ήρεμα νερά και χωρίς αέρα.
Η 300 μέτρων μήκους παραλία Βαθιά Γωνιά, βρίσκεται 2,2 χλμ. δυτικά του κέντρου του δημοφιλούς θερέτρου της Αγίας Νάπας, είναι μια όμορφη παράκτια λωρίδα, 400 μέτρα ανατολικά του πιο πολυσύχναστου Κόλπου Νίσι.
Είναι αμμώδης παραλία η οποία βρίσκεται σε φυσικό βραχώδη κόλπο. Το σχήμα της παραλίας καθόρισε και την ονομασία της. Είναι καλυμμένη από ψιλή χρυσή άμμο, έχει κύματα μέτριας έντασης και είναι απόλυτα προστατευμένη από τον άνεμο!
Οι εγκαταστάσεις στην παραλία περιλαμβάνουν αποχωρητήρια, αποδυτήρια, κρεβατάκια θαλάσσης, ομπρέλες και θαλάσσια σπορ, ενώ κοντά υπάρχουν τουριστικά καταλύματα και ποικιλία εστιατορίων. Στην παραλία είναι εγκατεστημένο ένα καινοτόμο σύστημα που παρέχει σε άτομα με αναπηρίες, πλήρως αυτόνομη πρόσβαση στη θάλασσα.
Η ακτή χωρίζεται από ένα πεζόδρομο, ο οποίος ενώνει προς τη μια κατεύθυνση την παραλία με το γραφικό λιμανάκι της Αγίας Νάπας και προς την άλλη κατεύθυνση με την Παραλία Μακρόνησος, όπου βρίσκονται οι Τάφοι του Μακρόνησου.
Με πληροφορίες από visitcyprus
Κεντρική εικόνα: www.villas2let.com.cy/
Σχετικά


Τι μας επιφυλάσσει ο καιρός για το Πάσχα - «Αγγίζει» τους 31 βαθμούς σήμερα
Αναλυτικά η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Τα 10 κορυφαία κάμπινγκ στην Ευρώπη για φυσιολάτρες – Και ένα ελληνικό στη λίστα του Guardian
Από απομονωμένες κοιλάδες της Ισλανδίας και δάση της Σουηδίας, μέχρι μεσαιωνικά τοπία στη Σλοβενία και ήρεμες γωνιές στην Πορτογαλία

Τα σκαλιά σε πέντε μέρη σε όλο τον κόσμο που οδηγούν στον… παράδεισο
Αμέτρητα σκαλοπάτια που όμως αξίζει τον κόπο και την προσπάθεια να τα ανέβει κανείς


Κλειστό θα παραμείνει έως και τις 11 Μαΐου το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο
Δες την σχετική ανακοίνωση

Πώς θα είναι ο καιρός το Πάσχα
Αίθριος ο καιρός σήμερα – Επιστρέφει η σκόνη τις μέρες του Πάσχα

Πάσχα στην Ελλάδα: 6 νησιά που μαγνητίζουν τα βλέμματα με τα κατανυκτικά τους έθιμα
Μοναδικοί προορισμοί που παραδοσιακά έχουν να προσφέρουν κάτι διαφορετικό αυτή την περίοδο


Δωρεάν στάθμευση για τις γιορτές στον Στρόβολο
Από τη Μ. Πέμπτη, 17 Απριλίου 2025 μέχρι την Τρίτη του Πάσχα, 22 Απριλίου 2025

Ποια είναι η νέα ισπανική σειρά που βλέπουν όλοι στο Netflix τώρα
Ένας καινούριος κοινωνιοπαθής νεαρός δολοφόνος πήρε τη θέση του προηγούμενου στο top 10 της πλατφόρμας.

Τα μυστικά πίσω από την εμβληματική σειρά ο «Ιησούς από τη Ναζαρέτ»
Όπως κάθε χρόνο έτσι φέτος Μεγάλη Τετάρτη θα αρχίζει να προβάλλεται στις τηλεοράσεις η μίνι σειρά «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»