Πάμε Ταξίδι , Guide

Αυτές οι αεροπορικές δίνουν μέχρι και δωρεάν εισιτήρια (σε εμβολιασμένους)

Όλο και περισσότερες εταιρείες υιοθετούν την παροχή «έξτρα κινήτρων για εμβολιασμένους»

Δημοσιεύτηκε στις 03 Ιουνίου 2021

Η Qantas Airways Ltd. ετοιμάζει προσφορές με εκπτωτικά κουπόνια, free μίλια ακόμη και δωρεάν εισιτήρια σε εμβολιασμένους πελάτες της.

«Βάζοντας πλώρη» λοιπόν για να ενταχθεί με τη σειρά της στην ολοένα και αυξανόμενη λίστα εκείνων των επιχειρήσεων που προσφέρουν έξτρα κίνητρα σε πλήρως εμβολιασμένους πολίτες, η αεροπορική εταιρεία υποστηρίζει τώρα πως με αυτόν τον τρόπο θα παρακινήσει περισσότερους πολίτες προκειμένου να εμβολιαστούν κατά της Covid-19.

Μπορεί η Αυστραλία να τα πήγε εξαιρετικά στο πρώτο κύμα της πανδημίας πέρσι, ωστόσο η καλή πορεία και οι υψηλές επιδόσεις της χώρας δεν φαίνεται πως συνεχίζονται και τώρα στην περίπτωση των εμβολιασμών. Οι πολίτες της δεν φαίνεται – μέχρι στιγμής τουλάχιστον – πως έχουν πάρει ζεστά το συγκεκριμένο ζήτημα. Ειδικότερα, από τους συνολικά 26 εκατομμύρια πολίτες της, μόλις 3,7 εκατομμύρια εμβολιάστηκαν με την πρώτη δόση του εμβολίου.

Η διάθεση εμβολίων στη χώρα είναι «το κλειδί για τη διατήρηση των εγχώριων συνόρων μας ανοιχτών και την ασφαλή επανεκκίνηση των διεθνών ταξιδιών», δήλωσε η διευθύντρια πελατών της Qantas, Στέφανι Τούλι. Η Quantas ωστόσο δεν είναι η μόνη εταιρεία που προσφέρει έξτρα κίνητρα σε εμβολιασμένους πολίτες.

Η United Airlines Holdings Inc. για παράδειγμα, προσφέρει σε πελάτες της που έχουν εμβολιαστεί κατά της Covid -19 την ευκαιρία να κερδίσουν δωρεάν εισιτήρια για έναν ολόκληρο χρόνο. 

Η Uber Technologies Inc. και η Lyft Inc. προσφέρουν δωρεάν βόλτες για εμβολιασμένους πολίτες στις ΗΠΑ. Ακόμη και ιστότοποι γνωριμιών, μεταξύ αυτών και το Tinder, προσφέρουν κίνητρα για εμβολιασμένους χρήστες.

Υπενθυμίζεται πως οι μετοχές της Qantas αυξήθηκαν κατά 2% και διαμορφώθηκαν έτσι στα 4,79 δολάρια στις 12:45 μ.μ. στο Σίδνεϊ, μειώνοντας τη φετινή πτώση στο 1,3%. Η αξία της αεροπορικής εταιρείας εκτιμάται τώρα πως ανέρχεται στα 7 δισεκατομμύρια δολάρια.

Με πληροφορίες: Bloomberg / newmoney.gr

Σχετικά

Ατζέντα
December 2023
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close