Δημοσιεύτηκε στις 14 Ιουνίου 2021
Το Sex and the City ετοιμάζεται να επιστρέψει μέσα στο 2021, ανακοίνωσε η αμερικανική υπηρεσία streaming HBO Max.
Οι φήμες πως σχεδιάζονταν ένα makeover της διάσημης σειράς επιβεβαιώθηκαν την Κυριακή το βράδυ όταν τρεις από τις τέσσερις πρωταγωνίστριες του Sex and the City, η Sarah Jessica Parker, η Cynthia Nixon και η Kristin Davis, δημοσιοποίησαν ένα πρώτο τρέιλερ της επερχόμενης σειράς στους λογαριασμούς τους στα social media.
Ωστόσο ο τίτλος τώρα θα είναι "And Just Like That..." και η τέταρτη της γυναικείας παρέας, η Kim Cattrall, η οποία υποδύθηκε την Samantha, δεν θα επιστρέψει στο πλατό για γυρίσματα, κάτι που άλλωστε η ίδια είχε δηλώσει κάθετα πως δεν θα συμβεί, όσες φορές και αν την είχαν ρωτήσει σε συνεντεύξεις.
Το σίριαλ έκανε πρεμιέρα το 1998 με βασικό χαρακτήρα την Carrie Bradshaw και την σχέση με τις φίλες της Miranda, Charlotte και Samantha και μετά από έξι σεζόν η αυλαία συνοδεύτηκε από επτά Emmys και οκτώ Χρυσές Σφαίρες. Δύο κινηματογραφικές ταινίες μεγάλου μήκους ακολούθησαν της σειράς και ενώ ήταν εμπορικά επιτυχημένες, τα πήγαν λιγότερο καλά με τις κριτικές.
Το τρέιλερ, που αποτελείται κυρίως από πλάνα της Νέας Υόρκης, αποκαλύπτει ελάχιστες λεπτομέρειες για τη νέα σειρά. Μια δήλωση από τη εταιρεία της HBO Max WarnerMedia που ανακοίνωσε την επανεκκίνηση ήταν εξίσου αόριστη, λέγοντας ότι η σειρά «θα ακολουθούσε την Carrie, τη Miranda και τη Charlotte στο ταξίδι από την περίπλοκη πραγματικότητα της ζωής και της φιλίας στα τριάντα τους, στην ακόμη πιο περίπλοκη πραγματικότητα των πενήντα.
Για την ώρα αναμένονται δέκα επεισόδια μισής ώρας και η παραγωγή έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στα τέλη της άνοιξης στη Νέα Υόρκη.
Σχετικά

Απαγορεύτηκε η «Χιονάτη» στον Λίβανο με πρωταγωνίστρια την Γκαλ Γκαντόν
Η live action ταινία της Disney

Eddington: Δείτε το trailer για τη νέα ταινία με τους Χοακίν Φίνιξ, Πέντρο Πασκάλ, Έμμα Στόουν
Η ταινία λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid-19

Πρώτη επίσημη προβολή του ντοκιμαντέρ “Η Ιστορία του Χαλκού στην Κύπρο”
Σε σκηνοθεσία Σταύρου Παπαγεωργίου

Πότε θα κυκλοφορήσει η νέα ταινία του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών»
Το σενάριο αναμένεται να παραδοθεί τον Μάιο, με τον Άντι Σέρκις να επιστρέφει ως Gollum

23ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογραφικές Μέρες Κύπρος 2025: Οι βραβεύσεις
Τελευταίο καρέ με δυνατές ιστορίες και ξεχωριστές βραβεύσεις

Η ταινία «Σκαθαροζούμης 3» πήρε το πράσινο φως από την Warner
Η Warner δεν αφήνει το πνεύμα του Σκαθαροζούμη να αναπαυθεί εν ειρήνη και φωνάζει το όνομά του άλλες τρεις φορές για μια ακόμα τρίτη ταινία

«One to One: John & Yoko»: Ένα ντοκιμαντέρ για το ζευγάρι μετά τους Beatles
«Υποτίθεται ότι είμαι το πρόσωπο που διέλυσε τους Beatles, το ξέρετε;», λέει η Γιόκο Όνο για όσα βίωσε μετά τη διάλυση του θρυλικού συγκροτήματος.



Το Mission Impossible 8 κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις Κάννες
Ο Τομ Κρουζ επιστρέφει για τρίτη φορά στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ.

Cyprus Film Days 2025: Ημέρες γεμάτες εικόνες, με το βλέμμα στραμμένο στη μεγάλη οθόνη
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το 23ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογραφικές Μέρες Κύπρος 2025, με το κοινό να ανταποκρίνεται θερμά στην ολοκληρωμένη εμπειρία που προσφέρει η φετινή διοργάνωση.

Οι Κάννες τιμούν τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο
Με Τιμητικό Χρυσό Φοίνικα για το σύνολο της καριέρας του