News , Guide

Αγαπημένο μαγαζί της πόλης συλλέγει σχολικά αντικείμενα για παιδιά που το έχουν ανάγκη

Μια πρωτοβουλία που αξίζει να στηρίξουμε

Δημοσιεύτηκε στις 03 Αυγούστου 2021

Το μικρό, γουστόζικο μαγαζί στην πανέμορφη καλοκαιρινή Λεμεσό, με την επωνυμία Dear All, απευθύνεται σε όλους εκείνους που αναζητούν ένα στέκι που θα τους προσφέρει νόστιμες λύσεις για το πρωί και το βράδυ.

Στεγάζεται σε έναν μικρό και καλοφτιαγμένο χώρο με λίγα τραπεζάκια και διαθέτει ένα ενδιαφέρον μενού που σου προσφέρει αλμυρές άλλα και γλυκές επιλογές για κάθε ώρα της ημέρας όπως ομελέτες, σάντουιτς, κυπελάκια πρωινού (π.χ. γιαούρτι μήλο και καρύδια), σούπες ημέρας, σαλάτες, χορταστικά σάντουιτς και wraps, platters με σάντουιτς, γλυκά ημέρας και αλμυρά αρτοποιήματα.

Το "κουκλίστικο" μαγαζάκι με μια ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μας ενημέρωσε για μια όμορφη πρωτοβουλία που έλαβε. "Μπορεί ακόμη να απολαμβάνουμε τις χαρές του καλοκαιριού, αλλά στην έγνοια μας βρίσκονται τα 90 παιδιά ενός δημοτικού σχολείου της πόλης μας που έχουν ανάγκη τη βοήθειά μας. Για αυτό, μέχρι το τέλος Αυγούστου στο Dear All, συγκεντρώνουμε καινούργια σχολικά είδη, με σκοπό να κάνουμε την ερχόμενη χρονιά πιο εύκολη και πιο ενδιαφέρουσα γι' αυτά τα παιδιά. Προσβλέπουμε στη στήριξή σας και σας ευχαριστούμε για αυτήν εκ των προτέρων".

Εάν μπορείς και εσύ να συνεισφέρεις, σκέψου απλά πόσα χαμογελά θα δημιουργήσεις!

Πληροφορίες: 99450862

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close