Δημοσιεύτηκε στις 17 Αυγούστου 2021
Μέσα Αυγούστου και ενώ οι περισσότεροι βρίσκονται σε mood διακοπών, το Save your Hood και οι εθελοντές του συνεχίζουν απρόσκοπτα τη δράση τους. Συγκεκριμένα, αυτήν την εβδομάδα συμμετείχαν στους καθαρισμούς 46 εθελοντές, ενώ μαζεύτηκαν πάνω από 40 σακούλες απορριμάτων.

Λίτρα σκουπιδιών ανά περιοχή καθαρισμού:
- Γήπεδο Παύλος Μελάς (200 λίτρα - 2 σακούλες)
- Παραλία Κεάν (70 λίτρα - 2 σακούλες)
- Πόλης Χρυσοχούς, camping site (300 Λίτρα - 3 σακούλες)
- Ακρωτήρι, παραλία (750 λίτρα, 6 σακούλες)
- Δρόμος Κύκκου - Τσακίστρας (2190 λίτρα - 23 σακούλες)
- Πάρκο Αγίου Δημητρίου (1200 λίτρα - 6 σακούλες)

Ακόμα μια εξαιρετική προσπάθεια από την μη κερδοσκοπική του “Save your Hood”, ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Αν θες να συμμετάσχεις στις επόμενες συνεδρίες καθαρισμού, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις και να επικοινωνήσεις με το “Save your Hood” σε Facebook και Instagram. Πολλές παρόμοιες δράσεις και εκδηλώσεις σε περιμένουν να βάλεις και εσύ το λιθαράκι σου για μια πιο καθαρή Κύπρο, πάντα με την υποστήριξη της “Parimatch”.

Η “Parimatch” συγχαίρει τον οποιοδήποτε συμμετέχει οικειοθελώς σε τέτοιες προσπάθειες οι οποίες μόνο θετικό αποτύπωμα μπορούν να έχουν πάνω στον κοινωνικό ιστό. Η “Parimatch” στα πλαίσια των δράσεων της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης κατάφερε μέσω των κοινωφελών ενεργειών της, να δώσει χρώμα, χαμόγελα και ελπίδα στο ευρύτερο σύνολο της Κυπριακής κοινωνίας.
Σχετικά
Πέφτει απότομα απόψε η θερμοκρασία στο εσωτερικό – Αναμένονται χιόνια και παγετός στα ορεινά
Η πιο κρύα νύχτα του φετινού χειμώνα μέχρι στιγμής, αναμένεται να είναι η αποψινή
Οι χριστουγεννιάτικες αγορές με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα
Οι χριστουγεννιάτικες αγορές που «σπάνε ρεκόρ» επισκεψιμότητας στην Κεντρική Ευρώπη
Αυτή η ασιατική πρωτεύουσα είναι η πιο ακριβή πόλη στον κόσμο για να ζήσει κανείς!
Αυτή η ασιατική πρωτεύουσα είναι η πιο ακριβή πόλη στον κόσμο για να ζήσει κανείς, σύμφωνα με τους ντόπιους.
Απονεμήθηκαν τα Κρατικά Βραβεία Λογοτεχνίας για τις εκδόσεις του έτους 2024
Απονεμήθηκαν χθες βράδυ τα Κρατικά Βραβεία Λογοτεχνίας, τα οποία αποτελούν την υψηλότερη διάκριση που αποδίδεται σε λογοτέχνες από την πολιτεία.
Το Σίγμα φέρνει την μεγάλη οθόνη στο σπίτι μας και φέτος τις γιορτές
Μαγικοί κόσμοι που ξεδιπλώνονται στην οθόνη μας… Αγαπημένοι ήρωες που μας ταξιδεύουν. Συναισθήματα που μας παρασέρνου
Πρωτοχρονιά: Οι πιο εντυπωσιακοί Ευρωπαϊκοί προορισμοί για να υποδεχτείτε τον νέο χρόνο
Από τα γυαλιστερά φώτα μέχρι τις μουσικές στις πλατείες, η αλλαγή του χρόνου είναι η ιδανική αφορμή για ένα ταξίδι που θα μείνει για πάντα στη μνήμη σας!
Eurovision 2026: Πρώτες εικόνες από την εντυπωσιακή σκηνή της διοργάνωσης
Oι πρώτες εικόνες αρκούν για να σκιαγραφήσουν τη φιλοσοφία του φετινού σκηνικού
Οι 10 καλύτερες χριστουγεννιάτικες ταινίες που αξίζει να δεις
Στολίδια, λαμπιόνια και το τζάκι αναμμένο με μια χριστουγεννιάτικη ταινία να παίζει στην τηλεόραση
Άστατος καιρός με μεμονωμένες βροχές και πιθανό χιόνι στα ορεινά
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
3 αναπάντεχοι προορισμοί στην Ευρώπη για να ταξιδέψετε τα Χριστούγεννα
Χιονισμένα τοπία, μεσαιωνικά σοκάκια και ουρανοί γεμάτοι φως σε τρεις απρόσμενους χριστουγεννιάτικους προορισμούς της Ευρώπης.
Άστατος καιρός με ενισχυμένους ανέμους - Πιθανό χιόνι απόψε στο Τρόοδος
Σταδιακή βελτίωση αναμένεται από την Τετάρτη, ενώ προς το τέλος της εβδομάδας προβλέπεται άνοδος της θερμοκρασίας.
Πότε θα είναι κλειστές οι τράπεζες κατά την εορταστική περίοδο
Oι επικείμενες αργίες για τις γιορτές