Δημοσιεύτηκε στις 27 Αυγούστου 2021
Μία εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η 35χρονη Κύπρια αθλήτρια, Καρολίνα Πελενδρίτου στα προκριματικά της κολύμβησης, σημειώνοντας μάλιστα νέο παγκόσμιο ρεκόρ στα 50 ελεύθερο στην κατηγορία S11, μέ χρόνο 29.92.
Η επίδοσή της αυτή την έστειλε κατευθείαν στον τελικό χρίζοντάς την παράλληλα φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο αγώνισμα.
Πρόκειται για μία τεράστια ευκαιρία για την Πελενδρίτου καθώς η αθλήτρια από την Κύπρο δεν έχει βρεθεί ποτέ στο βάθρο στο συγκεκριμένο αγώνισμα, ενώ έχει κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο το 2004 και το 2008 στο πρόσθιο και το ασημένιο μετάλλιο το 2012 στα 100μ πρόσθιο.
Πήγε στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο με καλύτερη επίδοση τα 30.20, χρόνος που αποτελούσε το παγκόσμιο ρεκόρ, παραλίγο να το χάσει από την Κινέζα Τζιά Μα που έκανε 29.95, αλλά η Πελενδρίτου με το 29.92 που σημείωσε κράτησε το παγκόσμιο ρεκόρ και πήρε την πρώτη θέση στα προκριματικά.
Η Καρολίνα λοιπόν θα ριχθεί στη μάχη του τελικού, σήμερα Παρασκευή 27 Αυγούστου στις 12:04 (Ώρα Κύπρου).
Σχετικά

Νιώσε τον παλμό των Χριστουγέννων στο ΝΥΧ Hotel Limassol
To ΝΥΧ σε καλωσορίζει στη μαγεία των Χριστουγέννων, δημιουργώντας αξέχαστες στιγμές
Πάμε να γιορτάσουμε τη λάμψη της μαγείας των Χριστουγέννων πάνω στη θάλασσα!
Η Μαρίνα Λεμεσού ανάβει τα φώτα των γιορτών

Διακοπές με άρωμα Χριστουγέννων για όλα τα γούστα από τη Louis Hotels!
Μοναδικές επιλογές σε ξενοδοχεία σχεδιασμένα αποκλειστικά για ενήλικες αλλά και για οικογένειες


«Το Πάρκο της Χαράς» είναι έτοιμο να γεμίσει παιδικές φωνές και παιχνίδια
Ένα πάρκο γεμάτο παιχνίδια



Ζήσε τα πιο αξέχαστα Χριστούγεννα δίπλα στη θάλασσα
Στο ξενοδοχείο Annabelle θα βιώσεις μια one of a kind γιορτινή εμπειρία

Οι πιο ακριβές και οι πιο φτηνές πόλεις για το 2023
Με το κόστος ζωής να έχει εκτοξευθεί στα ύψη, κάποιες (μεγαλου)πόλεις κρατούν τα ηνία (της ακρίβειας).



Μία τριήμερη χριστουγεννιάτικη αγορά με δωρεάν ζεστά κάστανα, συναυλία και παιχνίδια
Όσα θα ζήσουμε στο Κίτι