Πάμε Ταξίδι , Guide

Έναρξη πτήσεων από το Ισραήλ προς την Κύπρο

3 πτήσεις καθημερινώς, εκ των οποίων δύο προς Πάφο και μία προς Λάρνακα

Δημοσιεύτηκε στις 01 Σεπτεμβρίου 2021

Θετική εξέλιξη χαρακτηρίζει την έναρξη πτήσεων από το Ισραήλ, από τις 6 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ξενοδόχων Πάφου Θάνος Μιχαηλίδης. 

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Μιχαηλίδης ανέφερε πως η πληροφόρηση που ο Σύνδεσμος έχει είναι ότι από τις 6 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσουν πάλι πτήσεις από το Ισραήλ και θα είναι τρεις καθημερινώς, εκ των οποίων δύο προς Πάφο και μία προς Λάρνακα. Σημείωσε όμως ότι η κατάσταση είναι πολύ ρευστή.

"Με αυτή την εξέλιξη θα υπάρχει αύξηση της ταξιδιωτικής ροής προς την Κύπρο που θα βοηθήσει τις πολύ χαμηλές πληρότητες του Σεπτεμβρίου", είπε.

Ο κ. Μιχαηλίδης ανέφερε επίσης πως ήδη έχει ξεκινήσει η κίνηση από τη Βρετανία προς τα ξενοδοχεία της επαρχίας Πάφου, όμως δεν υπάρχει ακόμη τέτοια δυναμική, ούτως ώστε να υπάρχει σοβαρή αλλαγή στις πληρότητες του Σεπτεμβρίου . 

"Αναμένουμε ότι το τελευταίο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου θα είναι καλύτερο διότι υπάρχουν οι διακοπές των σχολείων, άρα οι οικογένειες των Βρετανών τουριστών αναμένεται ότι θα ταξιδέψουν", σημείωσε.

Σε σχέση με τον Αύγουστο ο κ. Μιχαηλίδης τόνισε πως ο μέσος όρος των πληροτήτων που κατέγραψαν οι ξενοδοχειακές μονάδες της Πάφου τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού δεν ξεπέρασε το  60%.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Σχετικά

Ατζέντα
December 2023
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close