Δημοσιεύτηκε στις 03 Σεπτεμβρίου 2021
Άλλο ένα μεγάλο στρατηγικό βήμα για τον Όμιλο Voici la Mode, λανσάροντας το Ισπανικό fashion brand που λατρεύτηκε από εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο, χαίρει της πλήρης αποδοχής παγκόσμια και τώρα ανοίγει τις πόρτες του στο Nicosia Mall και Mall of Cyprus στη Λευκωσία, και απευθύνεται σε γυναίκες, άντρες και παιδιά όλων των ηλικιών.

Το Sfera προσφέρει άνετα, μοντέρνα ρούχα σε προσιτές τιμές, ιδανικά για τους πιο απαιτητικούς πελάτες, βρίσκοντας το προσωπικό τους στυλ, με ιδιαίτερη έμφαση στο καθημερινό, άνετο ντύσιμο αλλά και leisurewear. Ενσωματώνει συνεχώς νέες συλλογές μόδας εμπνευσμένες από τις τελευταίες τάσεις της αγοράς στα καταστήματά της.

Το Ισπανικό fashion brand έχει παγκόσμια αναγνωρισμένη εμβέλεια με περισσότερα από 500 σημεία πώλησης σε 20 χώρες. Ανήκει στο όμιλο El Corte Ingles που ιδρύθηκε το 1940 και είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα πολυκαταστημάτων στην Ευρώπη, με τις πωλήσεις τους να ξεπερνούν τα 15,5 δισεκατομμύρια δολάρια, τζίρο, που ισοδυναμεί με 2,4% του GDP (ακαθάριστο εγχώριο προϊόν) της Ισπανίας.

Προσφέρει σύγχρονα σχέδια σε ανταγωνιστικές τιμές με συνεχή ανανέωση και ποικιλία στις συλλογές της αλλά και με υψηλά πρότυπα ποιότητας και εξυπηρέτησης πελατών.
Βρείτε τα καταστήματα Sfera στο Nicosia Mall με συλλογές ρουχισμού σε γυναίκεια, ανδρικά και παιδικά και στο Mall of Cyprus με συλλογές σε γυναικείο και παιδικό.
Ο Όμιλος Voici La Mode μια οικογενειακή επιχείρηση που εδώ και περισσότερα από 65 χρόνια δραστηριοποιείται στους τομείς του retail fashion και της εστίασης και χαρακτηρίζεται από συνεχή εξέλιξη, διατηρώντας ταυτόχρονα τις διαχρονικές της αξίες για προσφορά υψηλής ποιότητας προϊόντων, προσιτές τιμές και άριστης εξυπηρέτησης στους πελάτες της. Ο Όμιλος πρόσφατα απέκτησε την αντιπροσωπεία του ισπανικού fashion brand Sfera ενώ κατέχει αλλά 8 αγαπημένα brands με 35 σημεία πώλησης στην Κύπρο: Marks & Spencer, Missguided, Celio, Etam, Undiz, Accessorize, Monsoon, SFERA και την αλυσίδα καφεστιατορίων Café La Mode. Επίσης ο όμιλος έχει σημαντική συμμετοχή στο μετοχικό κεφάλαιο του Nicosia Mall ενώ κατέχει και την αποκλειστική αντιπροσωπεία του Marks & Spencer σε όλη την αγορά της Ρουμανίας.
Σχετικά
Η JYSK ετοιμάζει την επέκτασή της στην Κύπρο
Τα πρώτα καταστήματα ανοίγουν την άνοιξη του 27
25+ beauty brands, αμέτρητες εμπειρίες: Το Beauty Fest επιστρέφει στη Λεμεσό!
Το μεγαλύτερο beauty event του φθινοπώρου επιστρέφει στη Λεμεσό
To νέο μυθιστόρημα της Άννας Κριθ βρίσκεται στα ράφια
Η δημοσιογράφος και συγγραφέας κυκλοφόρησε το δεύτερο βιβλίο της, με τίτλο «Το τίμημα της ομορφιάς: Το ελιξίριο»
H Lidl Κύπρου βάζει «Ψαλίδι στον Πληθωρισμό» και μειώνει τις τιμές σε περισσότερα από 60 προϊόντα
Μια πρωτοβουλία έμπρακτης στήριξης του καταναλωτικού προϋπολογισμού ενάντια στις πληθωριστικές πιέσεις
FLO London: Γιορτάζει τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του με μια ξεχωριστή εκδήλωση!
Ένας χώρος όπου η ομορφιά συναντά την υψηλή αισθητική και τη βρετανική φινέτσα.
H Lidl θα γεμίσει PAW Patrol
Η Lidl θέτει νέα πρότυπα στη διαφήμιση παιδικών προϊόντων: Συνεργασία με το PAW Patrol® αποκλειστικά για προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας που πληρούν τα διατροφικά κριτήρια του ΠΟΥ
Το ωράριο των malls της Κύπρου για τον Δεκαπενταύγουστο
Πώς θα λειτουργήσουν τα μεγάλα εμπορικά κέντρα
Golden Hour: Όλα όσα θα διαβάσει στο νέο τεύχος της Madame Figaro που κυκλοφορεί
Όλες οι νέες τάσεις της σεζόν, ομορφιά και συναντήσεις με προσωπικότητες που θα συζητηθούν
KULT και PALY Hollywood γιόρτασαν την αποκλειστική συνεργασία τους στην Κύπρο
Δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις σε Λευκωσία και Λεμεσό
Weleda Booster Drops: Το skincare γίνεται πιο έξυπνο, πιο φυσικό, πιο… δικό σου!
Η νέα σειρά Weleda Serum Booster Drops έρχεται να κάνει την περιποίηση του προσώπου σου πιο ευέλικτη και πιο προσωποποιημένη
Flo London: Η απόλυτη εμπειρία ομορφιάς που συνδυάζει τη φινέτσα του Λονδίνου με τη ζεστασιά της Λάρνακας
Ένας χώρος που συνδυάζει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, σύγχρονη αισθητική και εμπειρία