Δημοσιεύτηκε στις 07 Σεπτεμβρίου 2021
Η παλιά πόλη της Λευκωσίας δεν σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει και να μας σαγηνεύει με τη μυστικιστική και απόκρυφη ατμόσφαιρα που αποπνέει.
Κάθε βόλτα μας εκεί δεν είναι ποτέ ίδια με την προηγούμενη. Κι αυτό γιατί στα στενά σοκάκια της ανακαλύπτεις πάντα ένα νέο στέκι που είτε άνοιξε πρόσφατα είτε δεν το είχες προσέξει ενώ βρισκόταν τόσο καιρό… παρόλο που βρισκόταν ακριβώς κάτω από τη μύτη σου.
Μια τέτοια περίπτωση είναι το “Bubbly Happy” που βρίσκεται χωμένο στο σοκάκι “Μουσών”, μόλις μια ανάσα από την εκκλησία της Φανερωμένης.
Μπορεί το γουστόζικο αυτό καφέ – μπαρ της παλιάς πόλης να βρισκόταν για χρόνια στο σημείο και άρα πιθανότατα να το γνωρίζεις ήδη, αλλά αυτό που πιθανώς να μην ξέρεις, είναι ότι πρόσφατα ανακαινίστηκε και λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση, επομένως ξανασυστήνεται στο κοινό της πρωτεύουσας και σε προσκαλεί να το ανακαλύψεις από την αρχή…

Αυτό το παλιό και συγχρόνως… νέο μαγαζάκι θα γίνει το στέκι σου!
Το “Βubbly Happy” επιδιώκει να γίνει το νέο σου καθημερινό στέκι και η αλήθεια είναι ότι έχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να το καταφέρει! Το μεγαλύτερό του ατού είναι φυσικά τα πολύ ξεχωριστά lives που διοργανώνει επί καθημερινής βάσεως και με πολλούς καλλιτέχνες να εναλλάσσονται στη «σκηνή» του, ώστε να σου προσφέρουν κάθε βράδυ μια εμπειρία μοναδική και πολύ διαφορετική από την προηγούμενη.
Μάλιστα τώρα που μπήκε ο χειμώνας και έπιασαν τα κρύα, η όλη δράση μεταφέρθηκε εντός, στον ατμοσφαιρικό και cozy εσωτερικό χώρο του.

Αυτά που – ευτυχώς – θα βρεις σταθερά στο “Bubbly Happy”, είναι τα μοναδικά signature cocktails του, ναργιλέδες, ώστε να απολαύσεις τα lives του… σαν πασάς, ενώ πρόσφατα θα βρεις εκεί και λαχταριστό finger food, τα λεγόμενα “Bite and Eat”, όπως θα τα βρεις στο μενού του. Σε αυτά περιλαμβάνονται διάφορα sharing platters όπως το “Meat Fiesta”, το “Taco Platter”, το “Mexican Platter” και άλλα….

Σε όλα αυτά πρόσθεσε και το υπέροχο ντεκόρ του μαγαζιού που είναι πολύ προσεγμένο μεν αλλά συγχρόνως λιτό και απέριττο χωρίς πολλά φτιασίδια, που να το «βαραίνουν», ώστε να διατηρεί τη ζεστασιά και την παρεΐστικη διάθεση που αρμόζει σε ένα μαγαζί – στέκι.
(99897147) Μουσών 16, 1011 Λευκωσία. Ωράριο λειτουργίας: Τρ-Κ 17:30-01:00. Δευτέρα κλειστό.
Facebook: Bubbly Happy Official
Instagram: bubblyhappyofficial

Σχετικά
Το 7seas επιστρέφει για μια εκρηκτική χειμερινή σεζόν!
Με ένα πλούσιο και πολλά υποσχόμενο καλεντάρι, γεμάτο ρυθμό και διεθνείς καλλιτέχνες!
Η αγαπημένη ταράτσα της Λευκωσίας, αποχαιρετά (απόψε) τη σεζόν
Τελευταία μέρα λειτουργίας για το Balza, ενώ η επιστροφή θα γίνει με την άνοιξη
Το πιο spooky & retro Nostalgia Party της χρονιάς επιστρέφει στου Αντωνάκη!
Το 10ο ετήσιο Halloween Party έρχεται στο αγαπημένο μας στέκι, το Antonakis Music Hall στη Λευκωσία, για ένα βράδυ γεμάτο μουσική, χορό και… freaky vibes!
5+1 πάρτι για να διασκεδάσουμε την 28η Οκτωβρίου
Από ολοήμερα gatherings μέχρι βραδινά events στην Κύπρο
Ο Γιώργος Θεοφάνους έρχεται για μία μοναδική μουσική βραδιά
Με τους Όλγα Βενετσιάνου, Νικόλα Ντίμα, Μικαέλλα Χατζηεφραίμ και Πρόδρομο Τσολιά
Τις Τρίτες ο Θωμάς και ο Χρήστος τραγουδούν στο Neverland Rock Bar
Ο Οκτώβριος γεμίζει μουσική
Μάθαμε πότε κλείνει το Seline
Το εντυπωσιακό rooftop bar-restaurant με θέα την Πλατεία Ελευθερίας, αποχαιρετά τη σεζόν και εμείς μάθαμε την ημερομηνία!
30 Σεπτεμβρίου το Grand Finale: Το απόλυτο live της χρονιάς στο Garden, που δεν πρέπει να χάσεις
Ο Hovig αποχαιρετά τη φετινή σεζόν στο Garden με ένα μοναδικό live performance
Το αθηναϊκό στέκι που μπήκε στη λίστα με τα 100 καλύτερα μπαρ του κόσμου για το 2025
Πρόκειται για το Barro Negro της Αθήνας, το οποίο ανέβηκε έξι θέσεις από πέρυσι και βρίσκεται πλέον στο Νο 62
Negroni Week: Για μία ολόκληρη εβδομάδα, 31 κυπριακά bar θα σερβίρουν το εμβληματικό κοκτέιλ
Τα μπαρ όλου του κόσμου γιορτάζουν το αγαπημένο γλυκόπικρο κοκτέιλ - Η λίστα με τα κυπριακά μπαρ που συμμετέχουν
Ένα δυνατό πάρτι από τα Maison Anemi και Smunkki
Μια βραδιά διαφορετική από τις άλλες, όπου το street food ξανασυστήνεται με τρόπο ανατρεπτικό, τολμηρό και απόλυτα απολαυστικό
Ο Γιάννης Μαργάρης επιστρέφει δυναμικά στην Λευκωσία τον Σεπτέμβρη
Ένα μοναδικό live με τον Κωνσταντίνο Δράκου