Δημοσιεύτηκε στις 06 Σεπτεμβρίου 2021
Τις τελευταίες μέρες, μια πανέμορφη εγκατάσταση από πολύχρωμες ομπρέλες έχει χαρίσει χρώμα σε ένα από τα πιο γνωστά χωριά της επαρχίας Λάρνακας, το οποίο μάλιστα διαθέτει μία από τις πιο όμορφες πλατείες.
Ένα λοιπόν από τα πιο φημισμένα σημεία του χωριού Καλαβασός, πλημμυρίζει πλέον από ομπρέλες.... σε κόκκινο, λευκό και μπλε χρώμα. Η ομπρέλα είναι ένα σύμβολο προστασίας, παρέχει όμως και σκίαση αλλά και μία καλλιτεχνική πινελιά στο όμορφο χωριό.
Πέρα από τις ομπρέλες, που κρέμονται από ψηλά, στολίζοντας το χώρο, ολόκληρη η πλατεία γέμισε λουλούδια και χρώματα που έχουν "αγκαλιάσει" με αγάπη το χωριό, καλωσορίζοντας τη νέα εποχή.
Aξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί ότι την προσεχή Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση στο χωριό, επιχορηγημένη από το Υφυπουργείο Τουρισμού. Η ξενάγηση θα αρχίσει στις 5.15 το απόγευμα και θα ξεκινήσει από την πλατεία του χωριού, μπροστά από το μουσείο.
Το χωριό Καλαβασός βρίσκεται 40 περίπου χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της πόλης της Λάρνακας. Είναι κτισμένο στη δυτική όχθη του Βασιλικού ποταμού, σε μέσο υψόμετρο 80 μέτρων.

Σχετικά
3 αναπάντεχοι προορισμοί στην Ευρώπη για να ταξιδέψετε τα Χριστούγεννα
Χιονισμένα τοπία, μεσαιωνικά σοκάκια και ουρανοί γεμάτοι φως σε τρεις απρόσμενους χριστουγεννιάτικους προορισμούς της Ευρώπης.
Άστατος καιρός με ενισχυμένους ανέμους - Πιθανό χιόνι απόψε στο Τρόοδος
Σταδιακή βελτίωση αναμένεται από την Τετάρτη, ενώ προς το τέλος της εβδομάδας προβλέπεται άνοδος της θερμοκρασίας.
Πότε θα είναι κλειστές οι τράπεζες κατά την εορταστική περίοδο
Oι επικείμενες αργίες για τις γιορτές
Η καλύτερη πόλη στην Ευρώπη για την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς
Αυτή είναι η καλύτερη πόλη στην Ευρώπη για να περάσει κανείς την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, σύμφωνα με το Time Out
Η γιορτινή Λεμεσός, σε ρυθμούς NYX
Το NYX Hotel Limassol φιλοξενεί καθ’ όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου επιλογές που συνδυάζουν φαγητό, ποτό και ατμόσφαιρα
H Ryanair ανακοίνωσε νέα προσφορά για ταξίδια σε 17 προορισμούς, με τιμές από €14.99 (μόνο για σήμερα)
Χειμερινές αποδράσεις από Πάφο με τιμές από €14.99
Ηγετική διάκριση για τη Louis Hotels!
Business Leader 2024 ο CEO της Louis Hotels, κος. Ιάσων Περδίος, στην κατηγορία «Τουρισμός – Αναψυχή - Εστίαση»
Οι 25 καλύτερες ταινίες για να δείτε στο Netflix πριν φύγει το 2025
Συγκεντρώσαμε τις 25 καλύτερες ταινίες που μπορείς να δεις τώρα στην πλατφόρμα του Netflix.
Η περιοχή που κλέβει τις εντυπώσεις φέτος με τον εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο διάκοσμό της
Συναρπαστικός ο Χριστουγεννιάτικος Διάκοσμος του Δήμου Παραλιμνίου - Δερύνειας
Συννεφιασμένο σκηνικό με βροχές και καταιγίδες - Αναλυτικά η πρόγνωση
Σήμερα, Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Unwrap the season στο Aphrodite Hills Resort
Αξέχαστες διακοπές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς


