Η εντυπωσιακή παραλία που πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της Ελλάδας για τον τουρισμό

Με μότο της το «ελληνικό καλοκαίρι δεν είναι μόνο θάλασσα», η νέα καμπάνια για τη διαφήμιση της Ελλάδας ως ο νούμερο ένα προορισμός γι' αυτό το καλοκαίρι, παρουσιάστηκε από την Κυβέρνηση της χώρας την Πέμπτη 4 Ιουνίου και κάνει τον γύρο των social media κερδίζοντας ήδη τις εντυπώσεις του κοινού.

Η εντυπωσιακή παραλία όπου γυρίστηκε το σποτ, έτσι όπως φαίνεται από ψηλά με την χρυσαφένια αμμουδιά να αγκαλιάζεται από τη γαλήνια θάλασσα σε όλες τις αποχρώσεις του μπλε, μπορεί να παρομοιαστεί με άκρως εξωτικό προορισμό.

Ωστόσο, βρίσκεται σε σχετικά κοντινή απόσταση από την Αττική, και τα τελευταία χρόνια κερδίζει όλο και περισσότερο το κοινό που εκτιμά την ομορφιά της ανέγγιχτης από τον μαζικό τουρισμό φύσης.

Ο λόγος για την παραλία της Μεγάλης Άμμου, νοτιοδυτικά του Μαρμάρι, στη Νότια Εύβοια, ακριβώς απέναντι από το νησάκι του Μικρού Πεταλιού. Μία εκπληκτική ακρογιαλιά που κάθε χρόνο αλλάζει μορφολογία λόγω της ιδιαιτερότητάς της. Μία μεγάλη λωρίδα άμμου εισέρχεται στη θάλασσα δημιουργώντας εικόνες απίστευτου κάλλους που μένουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη.

Τυχεροί όσοι επισκεφτούν την περιοχή και θαυμάσουν από κοντά τα κύματα της θάλασσας που δημιουργούν στο εσωτερικό της παραλίας δύο μικρές λιμνούλες. Τις περισσότερες φορές, ωστόσο, ο σχηματισμός της μοιάζει περισσότερο με πέταλο.

Το βίντεο της καμπάνιας:

Πηγή: https://www.newsbeast.gr/

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31