Δημοσιεύτηκε στις 21 Σεπτεμβρίου 2021
Την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021 μαζευτήκαμε όλοι στο Γρανάζι στη Λευκωσία, για να γνωρίσουμε τη νέα επιχείρηση υπηρεσιών τροφοδοσίας Misfit Union... μία εταιρεία, η οποία εφαρμόζει για πρώτη φορά στην Κύπρο ένα καινοτόμο μοντέλο στον τομέα αγοράς, προετοιμασίας και κατανάλωσης των καθημερινών μας γευμάτων.

Η ιδέα της επιχείρησης γεννήθηκε κατά τη διάρκεια της πανδημίας και τις μοναδικές προκλήσεις που παρουσίασε για τις επιχειρήσεις παραγωγής και παράδοσης τροφίμων. Ο διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης Γιάννης Τρύφων ανάφερε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης: “συνειδητοποιώντας ότι βρεθήκαμε να εξαρτόμαστε περισσότερο από το ταχυφαγείο (fast food) ή από το να περιμένουμε την παράδοση των υλικών στο σπίτι και μετά να αφιερώνουμε πολύ χρόνο στην προετοιμασία του γεύματος, νιώσαμε ότι ότι ήταν δύσκολο να διατηρήσουμε τον έλεγχο της διατροφής μας και ότι υπήρχε ανάγκη για την εφαρμογή ενός νέου μοντέλου υπηρεσιών τροφοδοσίας”.
Η Misfit Union δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει υψηλότερης ποιότητας, βιώσιμα και προπαρασκευασμένα προϊόντα, τα οποία φτάνουν στο ψυγείο σας μέσα σε μία ώρα - επιτρέποντάς σας να δοκιμάσετε νέες γεύσεις και να απολαύσετε θρεπτικά γεύματα στην κουζίνα σας με ελάχιστη προετοιμασία και ταλαιπωρία για εσάς.

Η Misfit Union βασίζεται στις ακόλουθες αρχές:
- Διευκόλυνση των πελατών μέσω ενός γρήγορου και εύκολου συστήματος παραγγελίας και παράδοσης προπαρασκευασμένων προΐόντων και υλικών με τα οποία μπορείτε να δημιουργήσετε το γεύμα σας μέσα σε μόνο 3 με 4 λεπτά. Μπορείτε να σμίξετε και να συνδυάσετε τα υλικά και να δημιουργήσετε αμέτρητες συνταγές.
- Έμφαση στις πρώτες ύλες με την προσεκτική επιλογή όλων των πρωτεϊνών και των φρέσκων προϊόντων και με τη χρήση απλών υλικών με σχεδόν καθόλου ζάχαρη ή σιτάρι στα προϊόντα. Αυτό διατηρεί όλα τα γεύματά καθαρά, φρέσκα, θρεπτικά, νόστιμα και εύκολα στην προετοιμασία! Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται σε γεύματα κατάλληλα για παιδιά.
- Διανομή των πιο φρέσκων, εποχιακών φρούτων και λαχανικών τοπικής προέλευσης από αγρότες, οι οποίοι ακολουθούν βιώσιμες πρακτικές, προσφέροντας έτσι στους πελάτες μας εξαιρετικά θρεπτικά προϊόντα στην καλύτερη τιμή και στηρίζοντας τους νέους αγρότες του τόπου μας, ιδιαίτερα τη νεότερη γενιά.

Η σειρά προϊόντων της Misfit Union περιλαμβάνει προμαγειρεμένα συστατικά, τα οποία θα είναι μέρος του γεύματος που επιλέγετε να φτιάξετε. Περιλαμβάνει επίσης προτάσεις γευμάτων (έτοιμα πακέτα) που προσφέρουν την πιο γρήγορη λύση για ένα ολοκληρωμένο γεύμα. Επιπλέον, διαθέσιμη είναι μια σειρά με τα πιο σημαντικά συστατικά που πιθανόν να χρειάζεστε για να να προετοιμάσετε και να μαγειρέψετε διάφορα γεύματα, γλιτώνοντας έτσι τη διαδικτυακή παραγγελία ή την επίσκεψη σε μια υπεραγορά.
Μπορείτε να βρείτε όλα τα γεύματα και προϊόντα στην ιστοσελίδα www.misfitunion.com και μπορείτε να τα δοκιμάσετε βάζοντας απλά την παραγγελίας σας!
Ωράριο εργασίας: καθημερινά, εκτός Κυριακής από τις 8π.μ. μέχρι τις 8μ.μ.
Σχετικά
Ανακαλύψαμε μια (απάχικη) κρυμμένη αυλή στη Λευκωσία, που σερβίρει καλοφτιαγμένο μεζέ με €18
Μια μικρή όαση στον Στρόβολο, με δέντρα, λουλούδια και τραπέζια στρωμένα με καρό τραμεζομάντιλα
Οι Φούρνοι ΖΟΡΠΑΣ παρουσιάζουν το «Πες Αλεύρι!»
Νέο ψηφιακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τα δημοτικά σχολεία
Οι 12 πιο "δυνατές" γαστρονομικές αφίξεις που θα συζητηθούν το φθινόπωρο
Οι πιο hot εστιατορικές αφίξεις του καλοκαιριού στην Κύπρο, που θα συζητηθούν το φθινόπωρο
Vino Cultura Daily: Το καθημερινό food concept του Vino Cultura
Φρέσκο, χειροποίητο φαγητό, φτιαγμένο καθημερινά με έμφαση στην ποιότητα των υλικών.
Το Ιστορικόν: Μια πιο σύγχρονη προσέγγιση στην παραδοσιακή ταβέρνα, με έμφαση στην εξαιρετική πρώτη ύλη και τα cosy φθινοπωρινά πιάτα
Το ταβερνείο που τα έχει όλα: ατμόσφαιρα, αυθεντική γεύση και δροσιά!
Δημοφιλές burgerάδικο επέστρεψε στο χωριό μετά από έξι χρόνια!
Το Παλιομέτοχο τρώει ξανά μπέργκερ από τον Burger Guy
Royal Ris - Margarita: Πενήντα χρόνια γεύσης στην καρδιά των Φοινικούδων
Ένα από τα πιο ιστορικά εστιατόρια στον πολυσύχναστο δρόμο των Φοινικούδων, που αξίζει να επισκεφθείς
Ο Αδάμος έβαλε το Λιοπέτρι στον χάρτη του American-style burger
Ένα food truck που ξεκίνησε από την πλατεία του Λιοπετρίου και φαίνεται πως έχει ακόμη αρκετά χιλιόμετρα να διανύσει.
Το ΚΥΠΡΙΑΚΟΝ συνεχίζει να γράφει το δικό του κεφάλαιο στο Fig Tree Bay
Με θέα τα κρυστάλλινα νερά του Fig Tree Bay, το εστιατόριο συνδυάζει αυθεντικές γεύσεις, τοπικά προϊόντα και κυπριακή φιλοξενία, σε ένα περιβάλλον που ταιριάζει εξίσου σε ένα χαλαρό μεσημεριανό ή σε μια βραδινή έξοδο
Το Fogo BBQ ξαναστήνει τη φουκού στο κέντρο για δύο steak nights
Ο διάσημος chef Jeffrey Hoffens, που έχει κάνει τάση το ψήσιμο στη φωτιά σε εξωτερικό χώρο, επιστρέφει στη Λευκωσία
12 εστιατόρια στη Λευκωσία όπου το business lunch γίνεται εμπειρία
Για να συζητήσετε, να σχεδιάσετε το καινούργιο project, αλλά και να… χαλαρώσετε λίγο τη γραβάτα και να χαρείτε το περιβάλλον και το φαγητό
Τέλος εποχής για το CookShop στη Λευκωσία μετά από 12 χρόνια
Το εστιατόριο που έφερε τον ευρωπαϊκό αέρα στη Λευκωσία, κατέβασε ρολά!