Πάμε Ταξίδι , Guide

Στρατηγική συμφωνία Zela Jet με μια από τις πλέον δυναμικές αεροπορικές εταιρείες

Στρατηγική συμφωνία Zela Jet και Diamond Sky

Δημοσιεύτηκε στις 23 Σεπτεμβρίου 2021

Η Zela Jet ανακοινώνει την αποκλειστική της συνεργασία με την Diamond Sky, μια από τις πλέον δυναμικές αεροπορικές εταιρείες, με έδρα την Εσθονία. 

Βάσει της συμφωνίας, η Diamond Sky, η οποία ειδικεύεται σε ιδιωτικές πτήσεις charter και διαχείριση ιδιωτικών αεροσκαφών, ορίζει τη Zela Jet ως Αποκλειστικό Αντιπρόσωπο Πωλήσεων για όλες τις ιδιωτικές πτήσεις charter που εκτελούνται από/προς και εντός Ελλάδας, καθώς και από και προς την Κύπρο.

Ειδικότερα, η Zela Jet αναλαμβάνει την ευθύνη για όλες τις πτήσεις charter που πραγματοποιoύνται με τον στόλο της Diamond Sky εντός των συμφωνηθεισών περιοχών, έχοντας παράλληλα την ευθύνη βελτίωσης του προσφερόμενου προϊόντος, με στόχο την κάλυψη των αυξανόμενων αναγκών των πελατών, σε συνδυασμό πάντοτε με τα υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης που προσφέρει η Diamond Sky.

Την ίδια στιγμή, Zela Jet και η Diamond Sky δεσμεύονται να συνεργαστούν στενά, ώστε η συμφωνία να αποδώσει τα μέγιστα οφέλη και για τις δύο πλευρές, επιτυγχάνοντας τους επιχειρηματικούς τους στόχους «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την έναρξη της συνεργασίας  μας με τη Zela Jet, με στόχο την παροχή ακόμα καλύτερων λύσεων στους πελάτες μας, που ταξιδεύουν στην Ελλάδα ή την Κύπρο. Η εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία της Zela Jet στις συγκεκριμένες αγορές δημιουργούν ένα μεγάλο πλεονέκτημά για την Diamond Sky. Ανυπομονούμε για μια γόνιμη συνεργασία», ανέφερε ο Karl Koort, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Diamond Sky.

Η υπογραφή της στρατηγικής αυτής συμφωνίας με τη Diamond Sky, δημιουργεί μια δυναμική συνεργασία στην περιοχή, υπέδειξε ο  Πρόεδρος της Zela Jet, κ. Ανδρέας Χριστοδουλίδης. Η εν λόγω συμφωνία, είπε χαρακτηριστικά, βασίζεται στον αμοιβαίο σεβασμό και τη φιλοδοξία των δύο εταιρειών, για την παροχή του υψηλότερου επιπέδου υπηρεσιών στον τομέα των ιδιωτικών πτήσεων.


Zela Jet
Η Zela Jet είναι θυγατρική εταιρεία της Zela Aviation, η οποία σε συνεργασία με μεγάλες αεροπορικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο και με μια ευρεία γκάμα αεροσκαφών και ελικοπτέρων παρέχει ποιοτικές εξατομικευμένες υπηρεσίες, για ταξίδια αναψυχής είτε για ταξίδια επαγγελματικής φύσης. Η έδρα της βρίσκεται στη Λεμεσό με περιφερειακά γραφεία στην Αθήνα, και το Λονδίνο.

Diamond Sky
Ο Diamond Sky είναι εγκεκριμένη εταιρεία αερομεταφορών από τον EASA, με έδρα το Τάλλιν της Εσθονίας, η οποία προσφέρει μεγάλη γκάμα επιλογών για απαιτητικούς ταξιδιώτες. Με στόλο 11 αεροπλάνα και ελικόπτερα, ειδικεύεται σε θέματα διαχείρισης αεροσκαφών, και ναύλωσης εμπορικών πτήσεων, τσάρτερ και μεταφοράς εμπορευμάτων. 

Σχετικά

Ατζέντα
December 2023
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close