Δημοσιεύτηκε στις 30 Σεπτεμβρίου 2021
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται αύριο λόγω της στρατιωτικής παρέλασης της 1ης Οκτωβρίου.
Η Αστυνομία σε ανακοίνωση της ενημερώνει ότι αύριο 1η Οκτωβρίου 2021, λόγω της Στρατιωτικής Παρέλασης για την Ανεξαρτησία της Κυπριακής Δημοκρατίας που θα πραγματοποιηθεί στις 11π.μ., στη Λεωφόρο Ιωσήφ Χ’ Ιωσήφ στο Στρόβολο, θα κλείσουν προσωρινά για την τροχαία κίνηση οι ακόλουθοι δρόμοι:
- Το τμήμα της Λεωφόρου Ιωσήφ Χ΄Ιωσήφ, από τη διασταύρωση με τη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, μέχρι τη διασταύρωση με τη Λεωφόρο Αθαλάσσας, μεταξύ των ωρών 07:00 – 13:30.
- Το τμήμα της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού, από τον κυκλικό κόμβο Τσερίου, μέχρι τη διασταύρωση με τη Λεωφόρο Ιωσήφ Χ΄ Ιωσήφ, μεταξύ των ωρών 07:00 – 13:00.
- Το τμήμα της οδού Δημήτρη Βικέλα, από τη διασταύρωση με τη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, μέχρι τον κυκλικό κόμβο με τη λεωφόρο Ανεξαρτησίας (ΓΣΠ), μεταξύ των ωρών 05:30 – 13:00.
- Το τμήμα της οδού Περικλεούς, από τη διασταύρωση με τη Λεωφόρο Ιωσήφ Χ΄ Ιωσήφ, μέχρι τη συμβολή με την οδό Γιαννιτσών, μεταξύ των ωρών 09:00 – 13:00.
- Το τμήμα της Λεωφόρου Σταυρού από τη διασταύρωση με τη Λεωφόρο Ιωσήφ Χ’ Ιωσήφ, μέχρι τη συμβολή με την οδό Γιαννιτσών, μεταξύ των ωρών 09:00-13:30.
Επίσης από η ώρα 09:00 μέχρι τις 13:30, θα αποκοπεί προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων, στο τμήμα της Λεωφόρου Αθαλάσσας, από τη διασταύρωση με τη Λεωφόρο Ιωσήφ Χ΄ Ιωσήφ, μέχρι τη συμβολή με τη Λεωφόρο Λεμεσού, προκειμένου να διευκολυνθεί η αποχώρηση όλων των μηχανοκίνητων και πεζοπόρων τμημάτων που θα πάρουν μέρος στην παρέλαση.
Προτρέπονται οι οδηγοί κατά τη διάρκεια των πιο πάνω αποκοπών να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών.
Να σημειωθεί ότι, τα μέλη της Αστυνομίας θα διενεργούν ελέγχους για τη χρήση μάσκας και κατοχή safe pass, όπως ορίζει το σχετικό διάταγμα.
Επίσης, απαγορεύεται η χρήση μη επανδρωμένων αεροσκαφών «drone» πάνω από τον άξονα της παρέλασης (σχετική NOTAM Α/1458/21, Α/1461/21).
Σχετικά

Ήμουν κι εγώ στο Καλλιμάρμαρο...
Μια ανεπανάληπτη βραδιά στο Καλλιμάρμαρο με την Άννα Βίσση να γράφει ιστορία μπροστά σε 65.000 θεατές

Καταρρίπτεται ο μεγαλύτερος μύθος για τις κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων
Οι ταξιδιώτες αναζητούν πάντα τρόπους εξοικονόμησης χρημάτων για ταξίδια διακοπών

Τα καλύτερα μέρη της Ευρώπης για ταξίδι τον Οκτώβριο με τα ομορφότερα φθινοπωρινά χρώματα
Είναι σχεδόν εκείνη η εποχή του χρόνου που οι νύχτες σιγά σιγά μεγαλώνουν, η θερμοκρασία πέφτει και η μυρωδιά του φθινοπώρου είναι στον αέρα

20 χρόνια Madame Figaro Awards: Μάθαμε πότε θα διεξαχθούν τα 20ά βραβεία Γυναίκες της Χρονιάς
Η μεγάλη βραδιά πλησιάζει

Βραβεία Εmmy: Θρίαμβος για Adolescence και The Studio - Αναλυτικά οι νικητές
Το Adolescence του Netflix και το The Studio του Apple TV+ σάρωσαν στα Emmy 2025 με πολλά βραβεία - Τα πολιτικά μηνύματα που κυριάρχησαν στη βραδιά


Μεμονωμένες βροχές στα ορεινά - Πότε αναμένεται περαιτέρω πτώση θερμοκρασίας
Αναλυτικά η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας


Κυρίως αίθριος ο καιρός - Πότε και πού αναμένονται μεμονωμένες βροχές
Aναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Ανακοινώθηκε η Βασίλισσα του Λεμεσιανού Καρναβαλιού 2026
«Η Βασίλισσα του Πάθους και της Τρέλας του Λεμεσιανού Καρναβαλιού»

H Ryanair μπορεί να μην επαναφέρει τις αεροπορικές συνδέσεις της με το Ισραήλ
Η αεροπορική εταιρεία νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι ανακοίνωσε ότι δεν θα επαναφέρει πτήσεις στο Ισραήλ μέχρι τις 25 Οκτωβρίου το νωρίτερο

Η Κρήτη ανάμεσα στους 5 κορυφαίους προορισμούς wellness παγκοσμίως
Δεν προσφέρει μόνο γεύσεις αλλά και έναν ξεχωριστό τρόπο ζωής