Δημοσιεύτηκε στις 13 Οκτωβρίου 2021
Σκαμπανεβάσματα παρατηρούνται στο δελτίο καιρού. Σήμερα ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος αλλά το απόγευμα αναμένονται μεμονωμένες βροχές. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 32 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα παράλια και στους 24 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αναλυτικά το δελτίο καιρού
Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει παροδικά την περιοχή.
Σήμερα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις που δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά και τα νοτιοανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και το απόγευμα στα προσήνεμα παράλια, μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά στα προσήνεμα θα είναι μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 32 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα παράλια και στους 24 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, εκτός από τα δυτικά που θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις.
Το Σάββατο ο καιρός θα καταστεί σταδιακά μερικώς συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδες, κυρίως το απόγευμα και το βράδυ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα την Πέμπτη, τα οποία είναι κοντά στους κλιματικούς μέσους όρους. Την Παρασκευή αναμένεται μικρή άνοδος ενώ για το Σάββατο αναμένεται μικρή πτώση.
Σχετικά

Leonardo Hotels: Το NYX HOTEL THESSALONIKI ξεκινά τη λειτουργία του
Για μία αυθεντική εμπειρία, με σύγχρονο design και τη βαθιά κατανόηση του σύγχρονου ταξιδιώτη


Ήμουν κι εγώ στο Καλλιμάρμαρο...
Μια ανεπανάληπτη βραδιά στο Καλλιμάρμαρο με την Άννα Βίσση να γράφει ιστορία μπροστά σε 65.000 θεατές

Καταρρίπτεται ο μεγαλύτερος μύθος για τις κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων
Οι ταξιδιώτες αναζητούν πάντα τρόπους εξοικονόμησης χρημάτων για ταξίδια διακοπών

Τα καλύτερα μέρη της Ευρώπης για ταξίδι τον Οκτώβριο με τα ομορφότερα φθινοπωρινά χρώματα
Είναι σχεδόν εκείνη η εποχή του χρόνου που οι νύχτες σιγά σιγά μεγαλώνουν, η θερμοκρασία πέφτει και η μυρωδιά του φθινοπώρου είναι στον αέρα

20 χρόνια Madame Figaro Awards: Μάθαμε πότε θα διεξαχθούν τα 20ά βραβεία Γυναίκες της Χρονιάς
Η μεγάλη βραδιά πλησιάζει

Βραβεία Εmmy: Θρίαμβος για Adolescence και The Studio - Αναλυτικά οι νικητές
Το Adolescence του Netflix και το The Studio του Apple TV+ σάρωσαν στα Emmy 2025 με πολλά βραβεία - Τα πολιτικά μηνύματα που κυριάρχησαν στη βραδιά


Μεμονωμένες βροχές στα ορεινά - Πότε αναμένεται περαιτέρω πτώση θερμοκρασίας
Αναλυτικά η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας


Κυρίως αίθριος ο καιρός - Πότε και πού αναμένονται μεμονωμένες βροχές
Aναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Ανακοινώθηκε η Βασίλισσα του Λεμεσιανού Καρναβαλιού 2026
«Η Βασίλισσα του Πάθους και της Τρέλας του Λεμεσιανού Καρναβαλιού»