Δημοσιεύτηκε στις 15 Οκτωβρίου 2021
H διεύρυνση του σύμπαντος του Walking Dead συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, παρά το γεγονός ότι η κεντρική σειρά αναμένεται να ρίξει την αυλαία της το 2022, με άλλα 16 επεισόδια να απομένουν για να ολοκληρωθεί η 11η και τελευταία σεζόν.
Όπως ανακοινώθηκε το βράδυ της Τρίτης, το AMC έδωσε το πράσινο φως για μία ακόμα σειρά που θα έχει τον τίτλο Tales of the Walking Dead και θα έχει μορφή ανθολογίας με διαφορετική ιστορία για κάθε επεισόδιο που θα επικεντρώνει σε γνώριμους αλλά και νέους χαρακτήρες.
Αυτό το νέο πρότζεκτ έρχεται να προστεθεί στα ήδη υπάρχοντα spin-off, με το Fear the Walking Dead να βρίσκεται στην 7η σεζόν του, το World Beyond στη δεύτερη ενώ ξέρουμε ήδη ότι μετά το τέλος της κεντρικής σειράς θα έρθει μία ακόμα με πρωταγωνιστές τον Ντάριλ και την Κάρολ. Φυσικά υπάρχει και το θέμα με τις ταινίες για τον Ρικ, αλλά έχουμε για αυτό το θέμα έχουμε να ακούσουμε νέα πολύ καιρό.
Ο σεναριογράφος του Walking Dead αλλά και του «Fear», Channing Powell, έχει αναλάβει ρόλο showrunner και θα δουλέψει στενά με τον Scott M. Gimple που κάνει το γενικό κουμάντο στο σύμπαν του Walking Dead, αλλά για να πούμε και την κακία μας είναι ο άνθρωπος που εκτροχίασε τη σειρά στην 7η και 8η σεζόν πριν παραδώσει τη σκυτάλη στην Angela Kang.

«Το Walking Dead είναι μια σειρά που έγραψε τηλεοπτική ιστορία και προσέλκυσε έναν… στρατό παθιασμένων οπαδών. Βλέπουμε πολλές προοπτικές για ιστορίες με ποικιλία και πάθος σε αυτό τον κόσμο και το φορμάτ ανθολογίας της νέας σειράς μας δίνει τη δυνατότητα να ψυχαγωγήσουμε τους ήδη υπάρχοντες θεατές αλλά και να προσελκύσουμε νέους ειδικά στις streaming πλατφόρμες. Έχουμε δει αυτό το είδος να έχει μεγάλη ανταπόκριση σε κλασικές σειρές όπως το Twilight Zone και πιο πρόσφατα το Black Mirror και είμαστε ενθουσιασμένοι να αλληλοεπιδράσουμε με τους θεατές σε αυτό τον μοναδικό κόσμο» δήλωσε ο πρόεδρος προγράμματος του AMC, Dan McDermott.
«Ξεκίνησα ως θεατής του Walking Dead και κατέληξα showrunner σε κάτι που ελπίζω ότι θα γίνει το πιο μοναδικό και ιδιαίτερο από τα spin-offs. Αυτό είναι τρελό και είμαι ευγνώμων στο AMC και τον Scott για την υποστήριξη σε εμένα και τους σεναριογράφους που μαζί θα προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε τα όρια αυτού του σύμπαντος για να σας φέρουμε κάτι νέο και απροσδόκητο την ώρα που ελπίζω ότι θα ικανοποιήσουμε το ήδη υπάρχων κοινό» δήλωσε από την πλευρά του Channing Powell.
Τα γυρίσματα της νέας σειρά αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα και η πρεμιέρα για την σεζόν των έξι επεισοδίων αναμένεται να γίνει το καλοκαίρι του 2022, σε μία περίοδο που λογικά θα οδηγήσει στο τελευταίο κομμάτι της 11ης σεζόν του Walking Dead του χρόνου το Φθινόπωρο.
Πηγή: ROXX
Σχετικά
Χαβιέ Μπαρδέμ και Κέιτ Χάντσον στη ρομαντική κομεντί «Hello & Paris»
«Μια υπέροχη ιστορία αγάπης, από εκείνες που γεμίζουν την καρδιά και μαγεύουν τις αισθήσεις» στο ύφος του «Άγρυπνος στο Σιάτλ» και του «Όταν ο Χάρι γνώρισε τη Σάλι».
Τις Δευτέρες του Μάρτη βλέπουμε γαλλικές ταινίες στη Λεμεσό
Μήνας Γαλλοφωνίας στη Λεμεσό
Οι ταινίες που θα δούμε στις κινηματογραφικές αίθουσες
4 ακόμη νέες ταινίες προστίθενται στις επιλογές μας από την Πέμπτη - Διαβάστε αναλυτικά, δείτε trailers, κάντε πρόγραμμα!
O Όστιν Μπάτλερ είναι ο Λανς Άρμστρονγκ στη νέα ταινία του Έντουαρντ Μπέργκερ
Ο σταθερά ανερχόμενος ηθοποιός θα υποδυθεί τον Λανς Άρμστρονγκ στην ταινία που ετοιμάζει ο παραγωγικότατος σκηνοθέτης του «Ουδέν Νεώτερον από το Δυτικό Μέτωπο» και του «Κονκλάβιου».
Γιάννης Σμαραγδής: Η νέα ταινία που ετοιμάζει μετά τον Καποδίστρια
Άγνωστο ακόμη ποιος θα υποδυθεί τον πρωταγωνιστικό ρόλο
«The Drama»: Νέα ταινία θρίλερ με Ζεντάγια και Ρόμπερτ Πάτινσον -Δείτε το τρέιλερ
Το νέο τρέιλερ της ταινίας «The Drama» παρουσιάζει τη Ζεντάγια και τον Ρόμπερτ Πάτινσον ως ένα ιδανικό ζευγάρι, του οποίου η κοινή ζωή δοκιμάζεται λίγα εικοσιτετράωρα πριν από τον γάμο.
Το τρέιλερ του «Ο Διάβολος φοράει Prada 2» έγραψε ιστορία με 222 εκατ. προβολές σε μόλις 24 ώρες
Το σίκουελ της ταινίας θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες την 1η Μαΐου
Μέριλ Στριπ: Ενσαρκώνει την Τζόνι Μίτσελ στη βιογραφία της θρυλικής τραγουδίστριας
«Η Μίτσελ δεν θα είναι απλός παρατηρητής. Όλα θα γίνουν από την δική της οπτική, όπως τα έζησε εκείνη», δήλωσε ο σκηνοθέτης της ταινίας, Κάμερον Κρόου.
Love is in the air… and on screen: Φέτος του Αγίου Βαλεντίνου γιορτάζουμε την αγάπη σε όλες τις μορφές της!
Μια διαφορετική προσέγγιση στη γιορτή της αγάπης που ξεφεύγει από τα καθιερωμένα.
Οι 6 νέες κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας
Τρόμος, μουσική, animation και μεγάλες συγκινήσεις στις σκοτεινές αίθουσες
Το Φεστιβάλ Δράμας ταξιδεύει στην Κύπρο με 9 επιλεγμένες ταινίες
Το Φεστιβάλ ταξιδεύει για άλλη μια χρονιά στο νησί μας, προσφέροντας στους κύπριους σινεφίλ την ευκαιρία να απολαύσουν αξιόλογες ταινίες μικρού μήκους.