Δημοσιεύτηκε στις 25 Ιουνίου 2020
Η σπουδαία αθλητική φιλανθρωπική διοργάνωση Lakatamia Energy Run επιστρέφει την Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2020 και αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία άσκησης για έμπειρους και ερασιτέχνες δρομείς. Μετά την πετυχημένη διοργάνωση του 1ου Lakatamia Energy Run (Οκτώβριος 2019), ο Δήμος Λακατάμιας και ο οργανισμός Running in Cyprus, συνεχίζουν την συνεργασία τους και φέρνουν τη δεύτερη έκδοση του αγώνα δρόμου “Energy Run” Λακατάμιας.
Η διοργάνωση θα περιλαμβάνει αγώνες δρόμου 5 χλμ και 10 χλμ καθώς επίσης και παιδικό αγώνα 1,000 μέτρων.Όλοι οι αγώνες θα έχουν σημείο εκκίνησης και τερματισμού την Οδό Χαράλαμπου Μούσκου (δρόμος Δημαρχείου), μπροστά από το εστιατόριο του Πάρκου Αγ. Γεωργίου Λακατάμιας (εξωτερικός χώρος Αμφιθέατρου).

Σε όλους τους δρομείς που θα επιλέξουν να συμμετάσχουν στους αγώνες των 5 και 10 χιλιομέτρων, θα δοθούν δωρεάν τεχνικές φανέλες καθώς επίσης και αριθμοί συμμετοχής με ενσωματωμένο chip χρονομέτρησης. Επίσης, στους δρομείς που θα τερματίσουν θα τους δοθούν μοναδικά αναμνηστικά μετάλλια, καθώς επίσης φρούτα, νερό και ηλεκτρολύτες. Στα αγωνίσματα των 5 και 10 χιλιομέτρων θα απονεμηθούν έπαθλα στους τρεις πρώτους νικητές των έξι ηλικιακών κατηγοριών (άντρες και γυναίκες) καθώς επίσης και στους τρεις νικητές και νικήτριες της γενικής κατάταξης. Στους μικρούς μας φίλους, θα απονεμηθούν έπαθλα στα τρία πρώτα αγόρια και στα τρία πρώτα κορίτσια. Έπαθλα θα απονεμηθούν επίσης και στις τρεις πολυπληθέστερες ομάδες που θα λάβουν μέρος στους αγώνες 5χλμ και 10χλμ.
Στόχος μας είναι η μαζική συμμετοχή δρομέων, περιπατητών και παιδιών σε ένα άρτια οργανωμένο αγώνα, για την προώθηση και υποστήριξη ενός δραστήριου τρόπου ζωής ενώ ταυτόχρονα θα τρέξουν για καλό σκοπό! Μέρος των εσόδων από τα δικαιώματα συμμετοχής των δρομέων θα διατεθούν για το Παιδοογκολογικό Τμήμα Μακάρειου Νοσοκομείου. Επίσης, όπως και πέρσι έτσι και φέτος οι συμμετέχοντες αναμένεται να ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία γεμάτη αθλητισμό, ψυχαγωγία και ομαδικό πνεύμα.
Περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και ηλεκτρονικές εγγραφές μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Energy Run www.energyrun.com.cy.
Άλλοι Σύνδεσμοι:
Facebook Page: https://www.facebook.com/energyruncy/
Instagram Account: https://www.instagram.com/energyruncy/?hl=en
Σχετικά
Το Παναϊρίν του Χωρκού έρκεται στον Καλοπαναγιώτη!
Ένα χωρκό, δυο κοινότητες και μια μεγάλη γιορτή που φέρνει τον κόσμο κοντά.
Μια βραδιά Αστρονομίας με τηλεσκόπια, Astro Quiz και έναν κορυφαίο Κύπριο αστροφυσικό
Mια ξεχωριστή βραδιά Αστρονομίας στο κέντρο της Λεμεσού, με ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις, τηλεσκόπια, παρατήρηση του ουρανού και ένα διασκεδαστικό παιχνίδι γνώσεων.
World Cleanup Day στην Κύπρο: Τρεις μεγάλες δράσεις καθαρισμού με το City Friends Club
Το City Friends Club καλεί εθελοντές να βοηθήσουν στον καθαρισμό της Λεμεσού, της Λάρνακας και της Πάφου για να γιορτάσουν την Παγκόσμια Ημέρα Καθαρισμού.
Οι Πάνω Αρόδες ετοιμάζονται (από τώρα) για τα Χριστούγεννα
19–20 Δεκεμβρίου είναι η στιγμή να επισκεφτείτε τις Πάνω Αρόδες. Γιατί;
Ο βρακάς πήρε (και φέτος) τη θέση του
Αρχίζουν οι προετοιμασίες για τη Γιορτή του Κρασιού
Pilates με θέα την ανατολή του ήλιου στον Πρωταρά
Μια διαφορετική εμπειρία ευεξίας περιμένει όσους αγαπούν το Pilates, τη φύση και τα πρωινά που ξεκινούν λίγο πριν ξημερώσει.
Η παράδοση ζωντανεύει σε μια ξεχωριστή βραδιά στο Γέρι
Μια ξεχωριστή βραδιά αφιερωμένη στην παράδοση, τη μουσική και την πολιτιστική μας κληρονομιά.
21 υπέροχα πράγματα να κάνεις αυτήν την εβδομάδα στην Κύπρο
Η ατζέντα της εβδομάδας, με όλα όσα μπορείς να δεις, να κάνεις και να ακούσεις
Τα «Σπιτάκια με Οθόνες» εμφανίζονται στους δρόμους των Αγίων Ομολογητών
Για μία μέρα, οι δρόμοι των Αγίων Ομολογητών κλείνουν για τα αυτοκίνητα και ανοίγουν για περπάτημα, ποδήλατα, παιχνίδια, αγορές, φαγητό, εργαστήρια, μουσική και δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες
Τον Οκτώβριο θα πάμε για παλουζέ, τραχανά, χαρουπόμελο, σουτζούκο και ζιβανία στον Κάτω Δρυ
Αναβιώνουμε την πολιτιστική κληρονομιά του Κάτω Δρυ σε μια ξεχωριστή γιορτή
Το ArtCargo Festival επιστρέφει στην Κύπρο τον Οκτώβριο για την πρώτη του διοργάνωση στη Λευκωσία
Περισσότεροι καλλιτέχνες. Περισσότερες συναντήσεις. Περισσότερο “φορτίο” για ξεφόρτωμα
Μια Yoga Αλλιώτικη
Μια ξεχωριστή εμπειρία ευεξίας με τον διεθνούς φήμης αρπιστή Victor Espínola στο Mediterranean Beach Hotel