Δημοσιεύτηκε στις 09 Νοεμβρίου 2021
Εάν οι ρυθμοί της καθημερινότητας σε έχουν κουράσει ή αισθάνεσαι μπερδεμένος και νιώθεις πως δεν έχεις «καθαρό μυαλό», τότε χρειάζεσαι ξεκάθαρα ένα ήσυχο και όμορφο μέρος μακριά απ’ όλους και απ’ όλα, που θα σου δώσει την ευκαιρία να αδειάσεις το μυαλό σου και να κάνεις μια επανεκκίνηση.
Το ιδανικό μέρος για να πετύχεις την πολυπόθητη αναζωογόνηση που τόσο πολύ αισθάνεσαι ότι χρειάζεσαι αυτό τον καιρό, είναι όπως δηλώνει άλλωστε και το όνομά του το «The Retreat Centre Cyprus».
Σε αυτό το ειδυλλιακό κέντρο διαλογισμού και αναζωογόνησης που βρίσκεται χωμένο μέσα στην απαράμιλλη ομορφιά και ησυχία του χωριού Ζωοπηγή της Πιτσιλιάς, θα απολαύσεις μοναδική φιλοξενία και εξαιρετική ατμόσφαιρα που θα συμβάλουν τα μέγιστα στη χαλάρωση και αναδιοργάνωση του «είναι» σου.
Το «The Retreat Centre Cyprus» είναι ανοιχτό όλο το χρόνο, αφού η ανάγκη για αναζωογόνηση είναι παντός καιρού και εποχής. Ακόμη η υπερπολυτελής σάουνα που θα βρεις στο «The Retreat Centre Cyprus» θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο στην απόλυτη χαλάρωση που αποζητάς.
Τι περιμένεις λοιπόν; Αν θέλεις να… γίνεις ολοκαίνουργιος, κάνε άμεσα την κράτησή σου στο 97 847656.


Σχετικά
Πάσχα για όλους στα Mare Resorts σε Αγία Νάπα και Πάφο
Εδώ σας περιμένει ένα Πάσχα που αξίζει να το ζήσετε μαζί, μέσα από στιγμές χαλάρωσης και αυθεντικής φιλοξενίας
Πασχαλινές Αποδράσεις με την Atlantica Hotels & Resorts
To φετινό Πάσχα αποκτά έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα δίπλα στη θάλασσα
Tο Κυπριακό Μουσείο και τα δύο μνημεία που θα φωτιστούν μπλε (σήμερα)
Στόχος η ευαισθητοποίηση της κοινωνίας ως προς τις ιδιαιτερότητες και δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα άτομα που ανήκουν στο φάσμα του Αυτισμού και οι οικογένειές τους
Γιορτάζουμε το Πάσχα, με διαμονή και φαγητό, σε ένα υπέροχο ξενοδοχείο με μαγευτική θέα στη θάλασσα
Στο Amathus Beach Hotel στη Λεμεσό θα απολάυσεις μια ξεχωριστή εορταστική απόδραση δίπλα στη θάλασσα.
Πάσχα στον Πρωταρά: Mια ξεχωριστή προσφορά για διαμονή σε ένα υπέροχο παραθαλάσσιο θέρετρο
Γιορτάστε το Πάσχα στον Πρωταρά, στο παραθαλάσσιο Sirena Bay Luxury Suites με μια ξεχωριστή προσφορά: Μείνετε τέσσερα βράδια, πληρώνοντας μόνο τα τρία.
Η Ύπατη Αρμοστεία της Ινδίας ένωσε τον κινηματογράφο και τον πολιτισμό σε μια ξεχωριστή βραδιά στην Κύπρο
Αποτέλεσε μια πρώτη γνωριμία με το επικείμενο Φεστιβάλ Ινδικού Κινηματογράφου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί τους επόμενους μήνες
Πάντελ, ποδηλασία, καφέ και κοινωνικοποίηση: το Lime Park από την INEX ανοίγει τις πόρτες του
Ένας χώρος στον οποίο οι άνθρωποι μπορούν να επιστρέφουν ξανά και ξανά -για προπόνηση, παιχνίδια με φίλους, φαγητό, εκδηλώσεις και καθημερινές δραστηριότητες.
Ανακαλύψαμε το family Easter escape που δεν εξαντλεί τους γονείς
Και το καλύτερο; Και με ειδική έκπτωση 15% για τις πασχαλινές διαμονές!
Η Lidl Κύπρου γιορτάζει το Πάσχα μαζί με την ομάδα της
Από το πασχαλινό τραπέζι ως το καλοκαιρινό bonus: η Lidl Κύπρου στηρίζει τους ανθρώπους της όλο τον χρόνο.
Ποια είναι τα 10 νησιά που θα γίνουν μόδα τα επόμενα χρόνια
Τα επόμενα χρόνια, ο τουρισμός στην Ελλάδα θα αλλάξει
Από τη δέσμευση στην πράξη: Η Photos Photiades Breweries υλοποιεί την υπόσχεση του προγράμματος «Επιλογή» με δεντροφύτευση στη Νήσου
Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί συνέχεια της συμβολικής δράσης όπου οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να «υιοθετήσουν» ένα δεντράκι