Δημοσιεύτηκε στις 09 Νοεμβρίου 2021
Αν είσαι φοιτητής στη Θεσσαλονίκη ή θα βρεθείς εκεί για διακοπές μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, τότε κάνε μια γύρα στην πόλη και πιθανώς να πετύχεις τους... Τζέισον Στέιθαμ, Μέγκαν Φοξ, "50 Cent" και άλλους διάσημους ηθοποιούς του Χόλιγουντ, καθώς σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη τα γυρίσματα της ταινίας «The Expendables 4» στους χώρους, που έχει επιλέξει και διαμορφώσει η παραγωγή ανατολικά και δυτικά της πόλης.
Τα γυρίσματα αυτά θα διαρκέσουν δύο εβδομάδες και για την ολοκλήρωση τους, όπως έγινε και με τα γυρίσματα του Second Unit τις ημέρες που μας πέρασαν, θα χρησιμοποιηθεί ένα τεράστιο πλατό στα ανατολικά της Θεσσαλονίκης αλλά και ο βιομηχανικός χώρος που έχει μισθωθεί στα δυτικά.
Από εχθές λοιπόν, ο πρωταγωνιστής ηθοποιός δράσης Τζέισον Στέιθαμ, ο 'Αντι Γκαρσία, η Μέγκαν Φόξ, Κέρτις «50 Cent» Τζάκσον, όπως και ο ενδεχόμενος «αντίπαλος» των «Αναλώσιμων» στην ταινία, ο Ταϊλανδός σταρ του Χόλιγουντ Τόνι Τζα, σπεσιαλίστας στις πολεμικές τέχνες που προστέθηκε στο καστ, γυρίζουν σκηνές στη Θεσσαλονίκη. O ίδιος ο δημιουργός της σειράς των συγκεκριμένων ταινιών, Συλβέστερ Σταλόνε, έχει ολοκληρώσει ήδη τα γυρίσματα των σκηνών του στο Λονδίνο και μάλιστα ανακοίνωσε πως μετά τους «The Expendables 4» δεν θα συμμετέχει σε νέες ταινίες του franchise ως Μπάρνει Ρος με τον Τζέισον Στέιθαμ να αναλαμβάνει τον πρώτο ρόλο.
Με πληροφορίες από iefimerida
Σχετικά

Απαγορεύτηκε η «Χιονάτη» στον Λίβανο με πρωταγωνίστρια την Γκαλ Γκαντόν
Η live action ταινία της Disney

Eddington: Δείτε το trailer για τη νέα ταινία με τους Χοακίν Φίνιξ, Πέντρο Πασκάλ, Έμμα Στόουν
Η ταινία λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid-19

Πρώτη επίσημη προβολή του ντοκιμαντέρ “Η Ιστορία του Χαλκού στην Κύπρο”
Σε σκηνοθεσία Σταύρου Παπαγεωργίου

Πότε θα κυκλοφορήσει η νέα ταινία του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών»
Το σενάριο αναμένεται να παραδοθεί τον Μάιο, με τον Άντι Σέρκις να επιστρέφει ως Gollum

23ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογραφικές Μέρες Κύπρος 2025: Οι βραβεύσεις
Τελευταίο καρέ με δυνατές ιστορίες και ξεχωριστές βραβεύσεις

Η ταινία «Σκαθαροζούμης 3» πήρε το πράσινο φως από την Warner
Η Warner δεν αφήνει το πνεύμα του Σκαθαροζούμη να αναπαυθεί εν ειρήνη και φωνάζει το όνομά του άλλες τρεις φορές για μια ακόμα τρίτη ταινία

«One to One: John & Yoko»: Ένα ντοκιμαντέρ για το ζευγάρι μετά τους Beatles
«Υποτίθεται ότι είμαι το πρόσωπο που διέλυσε τους Beatles, το ξέρετε;», λέει η Γιόκο Όνο για όσα βίωσε μετά τη διάλυση του θρυλικού συγκροτήματος.



Το Mission Impossible 8 κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις Κάννες
Ο Τομ Κρουζ επιστρέφει για τρίτη φορά στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ.

Cyprus Film Days 2025: Ημέρες γεμάτες εικόνες, με το βλέμμα στραμμένο στη μεγάλη οθόνη
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το 23ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογραφικές Μέρες Κύπρος 2025, με το κοινό να ανταποκρίνεται θερμά στην ολοκληρωμένη εμπειρία που προσφέρει η φετινή διοργάνωση.

Οι Κάννες τιμούν τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο
Με Τιμητικό Χρυσό Φοίνικα για το σύνολο της καριέρας του