Δημοσιεύτηκε στις 26 Ιουνίου 2020
Η Europa Donna μάς διαβεβαιώνει ότι τον προσεχή Οκτώβριο με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, θα είμαστε μαζί.
"Στις 3 Οκτωβρίου προγραμματίζουμε να περπατήσουμε ξανά μαζί. Ακόμη όμως κι αν οι συνθήκες δεν μας επιτρέψουν να διοργανώσουμε φέτος την Πορεία μας, να είστε βέβαιοι ότι θα βρούμε τον τρόπο, να περπατήσουμε ξανά μαζί. Ο Covid -19 δεν θα μας εμποδίσει να εκδηλώσουμε τη συμπαράστασή μας και να προσφέρουμε τη στήριξη μας στους συνανθρώπους μας, που μάχονται ενάντια στον καρκίνο.
Η 16η πορεία της Europa Donna Κύπρου, η μεγαλύτερη εκδήλωση συμπαράστασης στους ασθενείς με καρκίνο του μαστού, θα πραγματοποιηθεί και φέτος, με όποιο τρόπο και αν αποφασιστεί τελικά.
Το σίγουρο, είναι ότι θα ενώσουμε και πάλι τις δυνάμεις μας, για να στείλουμε γι’ άλλη μια φορά το ηχηρό και αισιόδοξο μήνυμα, ότι ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί.
Αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε χρόνο, η συμμετοχή του κοινού στην πορεία της Europa Donna Κύπρου, ξεπερνάει κάθε προσδοκία. Την περασμένη χρονιά, πάνω από 10,000 άτομα, όλων των ηλικιών, έδωσαν δυναμικά το παρών τους, εκδηλώνοντας με αυτό τον τρόπο, την έμπρακτη στήριξη τους στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο.
Ελπίδα και προσδοκία όλων μας, είναι ότι θα μπορέσουμε να περπατήσουμε ξανά όλοι, στη Μεγάλη μας Πορεία. Κρατήστε λοιπόν την ημερομηνία, γιατί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, στις 3 Οκτωβρίου, θα είμαστε μαζί".
Σχετικά
Η Λάρνακα διοργανώνει εκδήλωση για την Παγκόσμια Μέρα Νερού
Μία μέρα αφιερωμένη στο πιο πολύτιμο αγαθό
Καράβι στο Βουνό: Ποίηση σε χάρτινα καραβάκια στη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Κύπρου
Η δράση βασίζεται στη συμμετοχή και τη διάδραση: κάθε αναγνώστης μπορεί να κρατήσει το ποίημα ή να το αφήσει ξανά στη θέση του
Μια μεγάλη γιορτή ετοιμάζει και φέτος το Τεχνοδρόμιο με την αφορμή των Ημερών Αφήγησης και Ποίησης
Εορτάζονται κάθε χρόνο στις 20 και 21 Μαρτίου αντίστοιχα
O Απρίλιος στο Θέατρο Ριάλτο
Το Θέατρο Ριάλτο ανακοινώνει το πρόγραμμα του για τον μήνα Απρίλιο.
13 ανοιξιάτικες αυλές σε γουστόζικα καφενεδάκια της Παλιάς Λευκωσίας
Όμορφα πρωινά και απογεύματα παρέα με καφέ, ποτό και καλούς φίλους
25η Μαρτίου στη φάρμα, με πλούσιο μπουφέ!
Μια γιορτινή μέρα γεμάτη παράδοση, γεύσεις και όμορφες στιγμές στη φύση!
Ένα σύγχρονο τσίρκο έστησε την τέντα του στη Λευκωσία (και όλη την πόλη στην ουρά του!)
Η εντυπωσιακή παράσταση τσίρκου ανακοίνωσε το πρόγραμμα της εβδομάδας
Agenda Week: 10 ξεχωριστές προτάσεις για έξοδο στην Κύπρο αυτή την εβδομάδα
Μουσική, θέατρο και μοναδικές εμπειρίες διασκέδασης σε όλη την Κύπρο – οι προτάσεις που αξίζει να βάλεις στην ατζέντα σου.
Ένα διήμερο γεμάτο ξεναγήσεις στα ομορφότερα μονοπάτια μελέτης της φύσης της Κύπρου
Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Δασών το Τμήμα Δασών διοργανώνει ξεναγήσεις στα μονοπάτια μελέτης της φύσης και στον Δασικό Σταθμό Πλατανιών
Το CYBERNESS Easter Market επιστρέφει τον Απρίλιο στη Λεμεσό
Στις 4 και 5 Απριλίου, ο χώρος του Kolla μεταμορφώνεται σε έναν πολύχρωμο κόσμο γεμάτο, εμπνευσμένο από την "Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων"
Εκδήλωση με θεμα την παγκόσμια ημέρα νερού
Ένα ξεχωριστό Fun Day για όλη την οικογένεια
Η Κύπρος στο Επίκεντρο της Παγκόσμιας Καινοτομίας για τη Μακροζωία: Έρχεται το Cyprus EMEA Healthspan Summit 2026
Στο συνέδριο θα συμμετάσχουν διεθνούς φήμης επιστήμονες, πρωτοπόροι της βιοτεχνολογίας, επενδυτές και φορείς χάραξης πολιτικής