Δημοσιεύτηκε στις 10 Νοεμβρίου 2021
Ο Πολ Ραντ (Paul Rudd), που πιθανότατα οι περισσότεροι τον γνωρίσαμε ως τον Μάικ, το σύζυγο της Φοίβη από τα "Φιλαράκια", αναδείχθηκε ως ο πιο σέξι άντρας για το 2021, από το περιοδικό "People".
Ο 52χρονος ηθοποιός που έχει χαρακτηριστεί ως εργατικός, φιλικός, ευγενικός, αυτοσαρκαστικός, εξομολογείται ότι του είναι δύσκολο να πιστέψει ότι είναι και σέξι. "Αυτό με κάνει να νιώθω λίγο έξω από το νερά μου", τονίζει ο σταρ. "Πιστεύω ότι όταν οι άνθρωποι το διαβάσουν θα πουν: "Τι;"" σχολιάζει ο ηθοποιός στο PEOPLE. "Γνωρίζω πως πολλοί άνθρωποι θα έπρεπε να προηγούνται από εμένα για αυτόν τον τίτλο. Εχω αυτογνωσία. Πολλοί θα αναρωτιέστε πώς γίνεται να κάλεσαν εμένα... Ξέρετε, δεν είναι ταπεινότητα αυτό, είναι η αλήθεια" .
Αυτή η ταπεινότητα μαζί με τα υπέροχα πράσινα μάτια και το χαμόγελο είναι ο λόγος για το οποίο το κοινό έχει ερωτευτεί τον Ραντ όλα αυτά τα χρόνια, λέει το δημοσίευμα του People. Συνεργάζεται με τον Γουίλ Φέρελ για τη νέα σειρά "The Shrink Next Door". Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί στο Apple TV+ στις 12 Νοεμβρίου ενώ στις 17 Νοεμβρίου θα προβληθεί στους κινηματογράφους η ταινία του Τζέισον Ράιτμαν "Ghostbusters: Afterlife" όπου πρωταγωνιστεί.
Παρά την επιτυχημένη του καριέρα ο Πολ Ραντ επιμένει ότι η ευτυχία βρίσκεται στο σπίτι με την επί 18 χρόνια σύζυγό του, Julie, και τα παιδιά του. "Όταν σκέφτομαι τον εαυτό μου, τον σκέφτομαι μόνο ως σύζυγο και πατέρα", λέει ο ηθοποιός. "Oταν δεν δουλεύω είμαι μόνο με τη οικογένειά μου και αυτό μου αρέσει περισσότερο από κάθε τι άλλο". Η σύζυγος του ηθοποιού ήταν το πρώτο άτομο που έμαθε για το νέο του "τίτλο". "Είχε μείνει άναυδη", λέει ο ίδιος. "Ήταν πολύ γλυκιά. Μετά από μερικά χαχανητά και σοκ, είπε: "Ω, βρήκαν τον σωστό". Και αυτό ήταν πολύ γλυκό. Πιθανότατα δεν έλεγε την αλήθεια, αλλά τι να πει;" Τώρα που είναι επίσημα "σέξι", ο Πολ Ραντ οραματίζεται ότι η ζωή του θα αλλάξει "πολύ". "Θα φτιάξω επαγγελματικές κάρτες" λέει γελώντας.
"Εύχομαι αυτός ο τίτλος να με βοηθήσει επιτέλους και να με καλέσουν σε μία από αυτές τις σέξι εκδηλώσεις που διοργανώνουν με τον Μπραντ Πιτ, τον Τζορτζ Κλούνεϊ και τον Μ. Τζόρνταν. Είναι η ευκαιρία μου να πάρω και ένα από αυτά τα φοβερά γιοτ και να γίνω μυστήριος και κλειστός τύπος. Ανυπομονώ", σχολίασε χιουμοριστικά ο Πολ Ραντ.
Σχετικά
Χαβιέ Μπαρδέμ και Κέιτ Χάντσον στη ρομαντική κομεντί «Hello & Paris»
«Μια υπέροχη ιστορία αγάπης, από εκείνες που γεμίζουν την καρδιά και μαγεύουν τις αισθήσεις» στο ύφος του «Άγρυπνος στο Σιάτλ» και του «Όταν ο Χάρι γνώρισε τη Σάλι».
Τις Δευτέρες του Μάρτη βλέπουμε γαλλικές ταινίες στη Λεμεσό
Μήνας Γαλλοφωνίας στη Λεμεσό
Οι ταινίες που θα δούμε στις κινηματογραφικές αίθουσες
4 ακόμη νέες ταινίες προστίθενται στις επιλογές μας από την Πέμπτη - Διαβάστε αναλυτικά, δείτε trailers, κάντε πρόγραμμα!
O Όστιν Μπάτλερ είναι ο Λανς Άρμστρονγκ στη νέα ταινία του Έντουαρντ Μπέργκερ
Ο σταθερά ανερχόμενος ηθοποιός θα υποδυθεί τον Λανς Άρμστρονγκ στην ταινία που ετοιμάζει ο παραγωγικότατος σκηνοθέτης του «Ουδέν Νεώτερον από το Δυτικό Μέτωπο» και του «Κονκλάβιου».
Γιάννης Σμαραγδής: Η νέα ταινία που ετοιμάζει μετά τον Καποδίστρια
Άγνωστο ακόμη ποιος θα υποδυθεί τον πρωταγωνιστικό ρόλο
«The Drama»: Νέα ταινία θρίλερ με Ζεντάγια και Ρόμπερτ Πάτινσον -Δείτε το τρέιλερ
Το νέο τρέιλερ της ταινίας «The Drama» παρουσιάζει τη Ζεντάγια και τον Ρόμπερτ Πάτινσον ως ένα ιδανικό ζευγάρι, του οποίου η κοινή ζωή δοκιμάζεται λίγα εικοσιτετράωρα πριν από τον γάμο.
Το τρέιλερ του «Ο Διάβολος φοράει Prada 2» έγραψε ιστορία με 222 εκατ. προβολές σε μόλις 24 ώρες
Το σίκουελ της ταινίας θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες την 1η Μαΐου
Μέριλ Στριπ: Ενσαρκώνει την Τζόνι Μίτσελ στη βιογραφία της θρυλικής τραγουδίστριας
«Η Μίτσελ δεν θα είναι απλός παρατηρητής. Όλα θα γίνουν από την δική της οπτική, όπως τα έζησε εκείνη», δήλωσε ο σκηνοθέτης της ταινίας, Κάμερον Κρόου.
Love is in the air… and on screen: Φέτος του Αγίου Βαλεντίνου γιορτάζουμε την αγάπη σε όλες τις μορφές της!
Μια διαφορετική προσέγγιση στη γιορτή της αγάπης που ξεφεύγει από τα καθιερωμένα.
Οι 6 νέες κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας
Τρόμος, μουσική, animation και μεγάλες συγκινήσεις στις σκοτεινές αίθουσες
Το Φεστιβάλ Δράμας ταξιδεύει στην Κύπρο με 9 επιλεγμένες ταινίες
Το Φεστιβάλ ταξιδεύει για άλλη μια χρονιά στο νησί μας, προσφέροντας στους κύπριους σινεφίλ την ευκαιρία να απολαύσουν αξιόλογες ταινίες μικρού μήκους.