Δημοσιεύτηκε στις 10 Νοεμβρίου 2021
Ο Πολ Ραντ (Paul Rudd), που πιθανότατα οι περισσότεροι τον γνωρίσαμε ως τον Μάικ, το σύζυγο της Φοίβη από τα "Φιλαράκια", αναδείχθηκε ως ο πιο σέξι άντρας για το 2021, από το περιοδικό "People".
Ο 52χρονος ηθοποιός που έχει χαρακτηριστεί ως εργατικός, φιλικός, ευγενικός, αυτοσαρκαστικός, εξομολογείται ότι του είναι δύσκολο να πιστέψει ότι είναι και σέξι. "Αυτό με κάνει να νιώθω λίγο έξω από το νερά μου", τονίζει ο σταρ. "Πιστεύω ότι όταν οι άνθρωποι το διαβάσουν θα πουν: "Τι;"" σχολιάζει ο ηθοποιός στο PEOPLE. "Γνωρίζω πως πολλοί άνθρωποι θα έπρεπε να προηγούνται από εμένα για αυτόν τον τίτλο. Εχω αυτογνωσία. Πολλοί θα αναρωτιέστε πώς γίνεται να κάλεσαν εμένα... Ξέρετε, δεν είναι ταπεινότητα αυτό, είναι η αλήθεια" .
Αυτή η ταπεινότητα μαζί με τα υπέροχα πράσινα μάτια και το χαμόγελο είναι ο λόγος για το οποίο το κοινό έχει ερωτευτεί τον Ραντ όλα αυτά τα χρόνια, λέει το δημοσίευμα του People. Συνεργάζεται με τον Γουίλ Φέρελ για τη νέα σειρά "The Shrink Next Door". Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί στο Apple TV+ στις 12 Νοεμβρίου ενώ στις 17 Νοεμβρίου θα προβληθεί στους κινηματογράφους η ταινία του Τζέισον Ράιτμαν "Ghostbusters: Afterlife" όπου πρωταγωνιστεί.
Παρά την επιτυχημένη του καριέρα ο Πολ Ραντ επιμένει ότι η ευτυχία βρίσκεται στο σπίτι με την επί 18 χρόνια σύζυγό του, Julie, και τα παιδιά του. "Όταν σκέφτομαι τον εαυτό μου, τον σκέφτομαι μόνο ως σύζυγο και πατέρα", λέει ο ηθοποιός. "Oταν δεν δουλεύω είμαι μόνο με τη οικογένειά μου και αυτό μου αρέσει περισσότερο από κάθε τι άλλο". Η σύζυγος του ηθοποιού ήταν το πρώτο άτομο που έμαθε για το νέο του "τίτλο". "Είχε μείνει άναυδη", λέει ο ίδιος. "Ήταν πολύ γλυκιά. Μετά από μερικά χαχανητά και σοκ, είπε: "Ω, βρήκαν τον σωστό". Και αυτό ήταν πολύ γλυκό. Πιθανότατα δεν έλεγε την αλήθεια, αλλά τι να πει;" Τώρα που είναι επίσημα "σέξι", ο Πολ Ραντ οραματίζεται ότι η ζωή του θα αλλάξει "πολύ". "Θα φτιάξω επαγγελματικές κάρτες" λέει γελώντας.
"Εύχομαι αυτός ο τίτλος να με βοηθήσει επιτέλους και να με καλέσουν σε μία από αυτές τις σέξι εκδηλώσεις που διοργανώνουν με τον Μπραντ Πιτ, τον Τζορτζ Κλούνεϊ και τον Μ. Τζόρνταν. Είναι η ευκαιρία μου να πάρω και ένα από αυτά τα φοβερά γιοτ και να γίνω μυστήριος και κλειστός τύπος. Ανυπομονώ", σχολίασε χιουμοριστικά ο Πολ Ραντ.
Σχετικά

Νέες πρεμιέρες στη μεγάλη οθόνη: Από το αποχαιρετιστήριο “Downton Abbey” μέχρι το σκοτεινό “The Long Walk”
Συγκίνηση, δράση, θρίλερ και νοσταλγία σε μια εβδομάδα γεμάτη κινηματογραφικές εμπειρίες

Netflix: Η ξέφρενη ζωή του Τσάρλι Σιν και οι νέες σειρές της εβδομάδας
Όλες οι νέες σειρές και οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στο Netflix αυτή την εβδομάδα

Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας: O Χρυσός Λέων στον Τζιμ Τζάρμους - Όλοι οι νικητές
Η ταινία «Father Mother Sister Brother» του Τζιμ Τζάρμους κέρδισε Χρυσό Λέοντα, ενώ ο Μπένι Σάφντι απέσπασε το βραβείο καλύτερης σκηνοθεσίας για την ταινία «Smashing Machine»

Το βράδυ της Κυριακής βλέπουμε σινεμά στην παραλία, κάτω από την πανσέληνο!
Πάρε μαξιλάρι και ζήσε τον κινηματογράφο κάτω από τα αστέρια!

Αλλαγή ταινιών προβολής στον δωρεάν Υπαίθριο Κινηματογράφο της πρωτεύουσας
Με pop corn και μπουκάλια νερού για όλους

4 νέες ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα
Από συγκλονιστικά δράματα μέχρι ανάλαφρες κωμωδίες, οι κινηματογραφικές αίθουσες γεμίζουν ξανά με ιστορίες που αξίζει να δεις στη μεγάλη οθόνη

Το Θέατρο Ριάλτο επαναρχίζει με υπαίθριες προβολές
Ταινίες γεμάτες πρωτοτυπία, τρυφερότητα και χιούμορ που εστιάζουν στις ανθρώπινες σχέσεις και την πολυπλοκότητα που τις χαρακτηρίζει σήμερα, θα μας προσφέρουν ευχάριστες κινηματογραφικές αποδράσεις

Υπαίθριος Κινηματογράφος στην καρδιά της πρωτεύουσας
Η μαγεία του σινεμά κάτω από τα αστέρια

Φεστιβάλ Βενετίας: Επτά λεπτά χειροκρότημα για το «Bugonia» του Γιώργου Λάνθιμου
Η Έμμα Στόουν δάκρυσε από χαρά με τη θερμή ανταπόκριση του κοινού στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας.

Επίσημο τρέιλερ για το «Bugonia» του Γιώργου Λάνθιμου: Η ανατρεπτική εμφάνιση της Έμα Στόουν
Απόψε η παγκόσμια πρεμιέρα του νέου φιλμ από τον Έλληνα σκηνοθέτη στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας

«Hamnet» με τον Πολ Μέσκαλ: Η άγνωστη ιστορία του Σαίξπηρ – Ο γιος του Άμνετ και ο Άμλετ
Το σενάριο της ταινίας που σκηνοθετεί η Κλόε Ζάο βασίζεται στο μπεστ σέλερ μυθιστόρημα της Ιρλανδής Μάγκι Ο′ Φάρελ, το οποίο είναι εμπνευσμένο από πραγματικά γεγονότα. Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ.

Ο Νίκολας Κέιτζ σε τρέιλερ ταινίας τρόμου για την παιδική ηλικία του Χριστού
Το "The Carpenter's Son" εμπνέεται από το απόκρυφο «Ευαγγέλιο» του Θωμά