Eating News , Εστιατόρια

Καλοκαίρι στη Λάρνακα παρέα με την Wolt!

Τα μηχανάκια της Wolt μόλις έκαναν την εμφάνισή τους στη Λάρνακα

Δημοσιεύτηκε στις 30 Ιουνίου 2020

Μετά τη Λευκωσία και τη Λεμεσό, μια ακόμα πόλη της Κύπρου υποδέχεται τα μηχανάκια της Wolt στους δρόμους της, για να μεταφέρουν νοστιμιές σε όλες της τις γωνιές!

Η Λάρνακα αποτελεί την 3η πλέον πόλη, όπου η πιο cool πλατφόρμα food delivery συνεργάζεται με μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία και café. Ντόπιοι και επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να παραγγείλουν από τα αγαπημένα τους στέκια, εύκολα και γρήγορα, όπου κι αν βρίσκονται. 

Αλμυρές ή γλυκές λιχουδιές και ροφήματα για κάθε γούστο, λαχταριστά μεζεδάκια, επιλογές για κάθε ώρα της ημέρας, γλυκά με αέρα νεοϋορκέζικο, γεύσεις που εναλλάσσουν παραδοσιακά και σύγχρονα στοιχεία, παραμυθένιες «αμαρτίες». Όλα αυτά, αλλά και πολλά άλλα, έρχονται στην πόρτα σου ή όπου αλλού επιθυμείς στη Λάρνακα από τους συνεργάτες της Wolt.

Τα Starbucks, το Βάλτου Ρίγανη, το Estrella, το New York Sweets, το Kalamaki Bar, το Hans & Gretel και πολλά άλλα εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία και café που θα βρεις εδώ ή στην εφαρμογή (και ακόμα περισσότερα που θα προστεθούν άμεσα) ετοιμάζουν την παραγγελία σου και η Wolt σου την παραδίδει με συνέπεια και ασφάλεια! 

Αν έχεις ήδη κατεβάσει το app της Wolt στο κινητό σου, ξέρεις πόσο σύντομη και απλή είναι η διαδικασία. Αν είσαι νέος χρήστης, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι είτε να βρεις την εφαρμογή στο AppStore ή το Google Play είτε να κάνεις την παραγγελία σου μέσα από το website της Wolt. Πλούσιο φωτογραφικό υλικό θα σε βοηθήσει να καταλήξεις με τις επιλογές σου, ενώ υπάρχει λειτουργία του app που σου δίνει τη δυνατότητα να παραλάβεις την παραγγελία σου χωρίς επαφή. Μπορείς ακόμα να λύσεις οποιαδήποτε απορία σου μέσω chat.

Αφότου ολοκληρώσεις τη διαδικασία, πληρώνοντας με ασφάλεια με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, έχεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις online τη διαδρομή της παραγγελίας σου.

Επιπλέον, μπορείς να μοιραστείς τον προσωπικό σου κωδικό με φίλους ή γνωστούς, οι οποίοι κερδίζουν €5 στην πρώτη τους παραγγελία, ενώ εσύ κερδίζεις €5 στην επόμενή σου συναλλαγή με την Wolt.

Αν δεν έχεις δοκιμάσει ακόμη την Wolt, κάνε τώρα την πρώτη σου παραγγελία και κέρδισε 7€ έκπτωση χρησιμοποιώντας τον κωδικό «LOVELARNACA».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες delivery της Wolt στην Κύπρο επισκεφθείτε το wolt.com και τις σελίδες της πλατφόρμας στο Facebook και στο Instagram

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close