Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Η νέα άφιξη της πόλης έχει γεύση από Ισραήλ

Το νέο μαγαζίτης πόλης φέρνει αυθεντικές εβραϊκές συνταγές που θα σε ενθουσιάσουν.

Δημοσιεύτηκε στις 30 Ιουνίου 2020

Το να δοκιμάζουμε νέα πιάτα από διάφορες κουζίνες του κόσμου είναι κάτι που στο checkincyprus λατρεύουμε να κάνουμε! Έτσι, όταν έπεσε στην αντίληψή μας ότι ένα νέο εστιατόριο με αέρα Ανατολής μόλις έφτασε στην πόλη, σπεύσαμε να μάθουμε, να ρωτήσουμε αλλά και να δοκιμάσουμε, και φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην το μοιραστούμε και μαζί σας... Εξάλλου είναι κάποιες κουζίνες που κάθε σωστός foodie πρέπει να δοκιμάσει κάποια στιγμή στη ζωή του

Ηνέα, ενδιαφέρουσα άφιξη, λοιπόν, που έκανε την εμφάνισή της μόλις πριν από λίγες μέρες στη Λεμεσό, ονομάζεται PITOT (όπως ονομάζεται και το ​​ισραηλινό ψωμί pita στα εβραϊκά) και είναι ένα "φρέσκο", μοντέρνο μαγαζί.

Θα το βρεις στην καρδιά της Λεμεσού, λίγα λεπτά από τον Πεντάδρομο, στην οδό Ναυπλίου, όπου μπορείς να καθίσεις εκεί στα λιγοστά τραπεζάκια (και stools) που τοποθετήθηκαν στον πεζόδρομο, αλλά και να το πάρεις στο χέρι. 

Εδώ λοιπόν θα απολαύσεις μοναδικά πιάτα, που βασίζονται στην αυθεντική πίτα του Ισραήλ , όπως και αυθεντικές συνταγές παρασκευασμένες με φρέσκα υλικά, μεσογειακής κουζίνας.

Για παράδειγμα στο μενού θα βρεις χαρακτηριστικά πιάτα όπως χούμους και ταχίνι που φτιάχνονται στο μαγαζί, φαλάφελ, kebab, Σακσούκα (αβγά ποσέ μέσα σε πικάντικη σάλτσα ντομάτας μαγειρεμένη), Σαμπίχ (πίτα, γεμιστή με τηγανιτές μελιτζάνες, ντομάτα, αβγό, πατάτες, σαλάτα), και άλλα χαρακτηριστικά πιάτα της κουζίνας αυτής. 

Για γλυκό βέβαια στο μενού θα βρεις μαχαλεπί, που ουσιαστικά πρόκειται για κρέμα με ροδόνερο, που έχει πήξει με κορν φλάουρ ή ρύζι, κατόπιν περιχύνεται κι άλλο ροδόνερο και ψιλοκομμένα φυστίκια και τριμμένη καρύδα.

Δες το μενού πιο κάτω και σώσε την παραγγελία σου.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε: 25-260171.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close