Δημοσιεύτηκε στις 07 Δεκεμβρίου 2021
Αλλάζει από σήμερα ο καιρός με τη Μετεωρολογική να εκδίδει Κίτρινη προειδοποίηση.
Μιλώντας στο Πρωτοσέλιδο ο Διευθυντής της Μετεωρολογικής εξήγησε ότι θα έχουμε βροχές αλλά και σκόνη τις επόμενες μέρες αφού μας επηρεάζει χαμηλό βαρομετρικό σύστημα.
«Έχουμε χειμώνα με θερμοκρασίες πάνω απ’ το κανονικό. Ήταν ικανοποιητικές βροχές των τελευταίων ημερών. Οι περισσότερες βροχές καταγράφηκαν από Λάρνακα μέχρι Πάφο», είπε ο κ. Νικολαΐδης.
«Σήμερα μέχρι το μεσημέρι θα έχει ισχυρό ανατολικό ρεύμα αέρα. Οι θερμοκρασίες σήμερα θα είναι πάνω από το κανονικό για την εποχή. Θα ανέλθει μέχρι 22 με 23 βαθμούς και στους 13 στα ορεινά. Από το απόγευμα θα έχουμε τοπικές βροχές αλλά και σκόνη», σημείωσε.
Απόψε συννεφιασμένος καιρός, από τις 19.00 είναι σε ισχύ προειδοποίηση. Η σκόνη θα αρχίσει να υποχωρεί.
«Από αύριο θα έχουμε βροχές και τοπικές καταιγίδες αλλά και χιονόπτωση στο Τρόοδος. Χιονόπτωση θα έχουμε και σε περιοχές των υψηλότερων ορεινών», ανέφερε ο Δ/ντης της Μετεωρολογικής ο οποίος συμπλήρωσε ότι από αύριο η θερμοκρασία πέφτει κάτω από τις μέσες κλιματικές τιμές. Τέλος είπε ότι Πέμπτη και Παρασκευή υποχωρεί το σύστημα που μας επηρεάζει.
Σχετικά
Χιονίζει στο Τρόοδος
Στα λευκά για πρώτη φορά το Τρόοδος κατά τον φετινό χειμώνα Jubilee Hotel Troodos!
Πέφτει απότομα απόψε η θερμοκρασία στο εσωτερικό – Αναμένονται χιόνια και παγετός στα ορεινά
Η πιο κρύα νύχτα του φετινού χειμώνα μέχρι στιγμής, αναμένεται να είναι η αποψινή
Οι χριστουγεννιάτικες αγορές με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα
Οι χριστουγεννιάτικες αγορές που «σπάνε ρεκόρ» επισκεψιμότητας στην Κεντρική Ευρώπη
Αυτή η ασιατική πρωτεύουσα είναι η πιο ακριβή πόλη στον κόσμο για να ζήσει κανείς!
Αυτή η ασιατική πρωτεύουσα είναι η πιο ακριβή πόλη στον κόσμο για να ζήσει κανείς, σύμφωνα με τους ντόπιους.
Απονεμήθηκαν τα Κρατικά Βραβεία Λογοτεχνίας για τις εκδόσεις του έτους 2024
Απονεμήθηκαν χθες βράδυ τα Κρατικά Βραβεία Λογοτεχνίας, τα οποία αποτελούν την υψηλότερη διάκριση που αποδίδεται σε λογοτέχνες από την πολιτεία.
Το Σίγμα φέρνει την μεγάλη οθόνη στο σπίτι μας και φέτος τις γιορτές
Μαγικοί κόσμοι που ξεδιπλώνονται στην οθόνη μας… Αγαπημένοι ήρωες που μας ταξιδεύουν. Συναισθήματα που μας παρασέρνου
Πρωτοχρονιά: Οι πιο εντυπωσιακοί Ευρωπαϊκοί προορισμοί για να υποδεχτείτε τον νέο χρόνο
Από τα γυαλιστερά φώτα μέχρι τις μουσικές στις πλατείες, η αλλαγή του χρόνου είναι η ιδανική αφορμή για ένα ταξίδι που θα μείνει για πάντα στη μνήμη σας!
Eurovision 2026: Πρώτες εικόνες από την εντυπωσιακή σκηνή της διοργάνωσης
Oι πρώτες εικόνες αρκούν για να σκιαγραφήσουν τη φιλοσοφία του φετινού σκηνικού
Οι 10 καλύτερες χριστουγεννιάτικες ταινίες που αξίζει να δεις
Στολίδια, λαμπιόνια και το τζάκι αναμμένο με μια χριστουγεννιάτικη ταινία να παίζει στην τηλεόραση
Άστατος καιρός με μεμονωμένες βροχές και πιθανό χιόνι στα ορεινά
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
3 αναπάντεχοι προορισμοί στην Ευρώπη για να ταξιδέψετε τα Χριστούγεννα
Χιονισμένα τοπία, μεσαιωνικά σοκάκια και ουρανοί γεμάτοι φως σε τρεις απρόσμενους χριστουγεννιάτικους προορισμούς της Ευρώπης.
Άστατος καιρός με ενισχυμένους ανέμους - Πιθανό χιόνι απόψε στο Τρόοδος
Σταδιακή βελτίωση αναμένεται από την Τετάρτη, ενώ προς το τέλος της εβδομάδας προβλέπεται άνοδος της θερμοκρασίας.