Δημοσιεύτηκε στις 08 Δεκεμβρίου 2021
Συνεχίζονται και αυτό το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Δεκεμβρίου οι Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους που διοργανώνει ο Δήμος Παραλιμνίου στον χώρο εκδηλώσεων “Christmas Wonder” στην πλατεία του Παραλιμνίου.
Πρόκειται για τον μεγαλύτερο στεγασμένο υπαίθριο χώρο εκδηλώσεων, εξακοσίων τετραγωνικών μέτρων, στον οποίο διοργανώνονται οι εκδηλώσεις και όπου έχει στηθεί ένα Χριστουγεννιάτικο Χωριό με πωλήσεις εδεσμάτων, παιχνιδιών και άλλων Χριστουγεννιάτικων προϊόντων.
Το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου από τις 5 το απόγευμα μέχρι και τις 10 το βράδυ το «Famagusta Arts and Craft» σε συνεργασία με τον Δήμο Παραλιμνίου διοργανώνουν μία ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη Αγορά με μουσικοχορευτικό πρόγραμμα.

Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου:
- στις 3 το απόγευμα ο Δήμος Παραλιμνίου διοργανώνει διαδραστική αφήγηση του παιδικού παραμυθιού της Πάμελας Αναστασίου-Παπαϊακώβου, «Το Λιοντάρι Ξέρει». Το παραμύθι έχει συμπεριληφθεί στη βραχεία λίστα του Υπουργείου Παιδείας για τα Κρατικά Βραβεία Λογοτεχνίας για μικρά παιδιά 2020.
- Στις 4 το απόγευμα θα ακολουθήσει χορευτική παράσταση από το Dancando School of Dance,
- στις 5:15μ.μ. μουσική παράσταση από το Pianoforte Music School,
- στις 6 μ.μ. χορευτική παράσταση από την ιδιωτική σχολή έντεχνου Χορού Freedom και
- στις 6:50μ.μ. μουσική παράσταση από το Elina's School of Music.
- Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί στις 19:30 με τη χορευτική παράσταση με τίτλο «Παραδοσιακά Χριστούγεννα» με το Πολιτιστικό Εργαστήρι "ΠΑΡΑ ΤΗ ΛΙΜΝΗ".

Οι εκδηλώσεις του Δήμου Παραλιμνίου θα συνεχιστούν στην πλατεία Αγίου Γεωργίου κάθε Σαββατοκύριακο μέχρι και τις 30 Δεκεμβρίου με Χριστουγεννιάτικη αγορά, δραστηριότητες και κατασκευές για παιδιά, διαδραστική ανάγνωση παιδικών παραμυθιών, μουσικές και χορευτικές παραστάσεις καθώς και συναυλίες.
Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις του Δήμου Παραλιμνίου είναι δωρεάν με επίδειξη Safe Pass ενώ θα τηρούνται με αυστηρότητα όλα τα μέτρα που προνοούν τα πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας για αναχαίτιση του κορωνοϊού.

Σχετικά
Το Λιοπέτρι ακυρώνει την Καρναβαλίστικη Παρέλασή του
Ακυρώνεται η Καρναβαλίστικη Παρέλαση στο Δημοτικό Διαμέρισμα Λιοπετρίου που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2026
Η Δρούσεια φιλοξενεί το πρώτο PIKNIK
To Ξαρκής φιλοξενεί καλλιτέχνες από την Κύπρο και το εξωτερικό, και πάνε για ένα μεγάλο διήμερο πικ-νικ
Ο πρώτος Nicosia Walk του 2026 έρχεται
Μια περιπατητική διαδρομή στη Λευκωσία που εξερευνά τα ορατά και αόρατα «τείχη» της πόλης
ΟΔΗΓΟΣ: Όλα όσα θα γίνουν το τριήμερο του Καρναβαλιού στην Κύπρου
Παρελάσεις, θέατρο, συναυλίες, street parties και γλέντια μέχρι το πρωί – βάλε στολή και βγες!
Common Ground Party: Την Παρασκευή 13 Μαρτίου η Λάρνακα γιορτάζει όπως της αξίζει!
Είναι η γιορτή μιας πόλης που βρίσκει τον Κοινό Τόπο της και τον μετατρέπει σε κινητήρια δύναμη πολιτισμού, συνοχής και ελπίδας.
Καρναβάλι 2026: Οι 7 παρελάσεις, που θα απολαύσουμε στην Κύπρο το σαββατοκύριακο
Κάθε πόλη του νησιού και μια μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση
«Νυχτερινά Μασκαροπερπατήματα» την Πέμπτη στη Λεμεσό
Η πόλη ζει σε ρυθμούς καρναβαλιού, με τους Δέσποινα Ολυμπίου, Γιάννης Μάργαρης, Σμαράγδα Διαμαντίδου και Μαρκέλλα Χατζημιτσή στον Χορός της Πέμπτης στην Πλατεία
Ένα πάρτυ γυναικεία υπόθεση στα στενά της Λευκωσίας
Το Υφαντουργείο και το Nostalgia σε μια μοναδική συνεργασία για την μέρα της γυναίκας
Λεμεσιανό Καρναβάλι 2026: Η πόλη φορά τη μάσκα της – Ιστορία, παράδοση και οι Κανταδόροι στο προσκήνιο
Η Λεμεσός ετοιμάζεται να ζήσει ξανά τη μεγαλύτερη και εμβληματική γιορτή της, πιο ανανεωμένη από ποτέ!
Αυτή την Κυριακή η Τρικούπη μεταμορφώνεται ξανά και μεταμφιέζεται!
Κι εμείς δίνουμε ραντεβού στη στοά
Στο «Μουσείο Μέλισσας και Κεντήματος» στον Κάτω Δρυ ετοιμάζει κάτι πολύ όμορφο
Πάμε να γιορτάσουμε την εποχή της ανθοφορίας με μια μοναδική εμπειρία!