Δημοσιεύτηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2021
Με μυρωδάτο Jingle Latte και αχνιστή Jingle Choco, χαλάρωσαν για λίγο εκπρόσωποι των μέσων μαζικής ενημέρωσης, στο πρόσφατα ανακαινισμένο κατάστημα της Σταυρού που φέρει την ανανεωμένη εικόνα της αλυσίδας.
Λίγες μέρες πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου, η Coffee Island φιλοξένησε εκπρόσωπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης προσφέροντάς τους την ευκαιρία να κάνουν ένα ευχάριστο διάλειμμα από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας, να βρεθούν με θετική διάθεση και να ανταλλάξουν ευχές, απολαμβάνοντας τα φετινά Χριστουγεννιάτικα ροφήματα με βάση σοκολάτα, σύκο, μέλι και λαχταριστές λιχουδιές.
Παρόντες μεταξύ άλλων, οι ιδιοκτήτες του καταστήματος Παύλος και Άννα Γενιά, όπως και ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας στην Κύπρο Ευάγγελος Κούλης, που υποδέχτηκαν τους καλεσμένους στο κατάστημα της Λεωφόρου Σταυρού.
Όπως ανέφερε η Ελένη Σολωμού, Marketing Manager της Coffee Island Κύπρου, το 2009 το κατάστημα στη Σταυρού αποτέλεσε την αφετηρία για την ιστορία της αλυσίδας στην Κύπρο, η οποία πολύ γρήγορα αγαπήθηκε από τον Κύπριο καταναλωτή, διασφαλίζοντας γρήγορους ρυθμούς ανάπτυξης. «Υποστηρίζοντας και εφαρμόζοντας ένα δίκαιο τρόπο διεξαγωγής επιχειρηματικών δραστηριοτήτων μέσα από το Direct Trade, στηρίζουμε τη βιώσιμη ανάπτυξη και επιστρέφουμε εμπράκτως την αγάπη, την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των καταναλωτών μας, προσφέροντας ανώτερης ποιότητας καφέ σε καλύτερη τιμή. Επίσης, ανταποκρινόμενοι στις σύγχρονες ανάγκες και καταναλωτικές τάσεις, αναβαθμίζουμε και εμπλουτίζουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας και την προϊοντική μας γκάμα με νέα ροφήματα, σνακς, συσκευασμένους καφέδες για το σπίτι, εξοπλισμό καφέ και χρηστικά αντικείμενα».
Πέρασε κι εσύ από τα καταστήματα της Coffee Island σε όλη την Κύπρο και απόλαυσε τα χριστουγεννιάτικα ροφήματα Jingle Latte και Jingle Choco, και γιατί όχι ένα γιορτινό σνακ! Και μέχρι να ετοιμαστεί το ρόφημα που θα επιλέξεις, ρίξε μια ματιά στα προϊόντα home barista για να βρεις ξεχωριστές ιδέες για δώρα προς τους αγαπημένους σου.
Οι Χριστουγεννιάτικες γεύσεις της Coffee Island είναι έτοιμες να σε συναρπάσουν και να σου ζεστάνουν την καρδιά!

Εταιρεία Coffee Island
Η εταιρεία μας ξεκίνησε το 1999 στην Πάτρα μέσα από την αγάπη μας για ποιοτικό (specialty) καφέ. Το 2009 με την ενδυνάμωση της ομάδας προχωρήσαμε στη δημιουργία μιας νέας εμπειρίας για ποιοτικό καφέ στο χέρι. Από το 1999 έως και σήμερα το μαγικό ταξίδι στον κόσμο του καφέ μας προσφέρει ξεχωριστές εκπλήξεις. Πέραν της ηγετικής παρουσίας μας στην Ελλάδα, έχουμε παρουσία σε 8 χώρες παγκόσμια και κατατασσόμαστε στην 7η θέση των μεγαλύτερων αλυσίδων καφέ (πηγή: Ετήσια έκδοση FoodService Europe & Middle East 2020).
Όλα αυτά τα χρόνια οι στόχοι, το πλάνο και η στρατηγική έχουν αλλάξει, αλλά το όραμα και οι αξίες μας, παραμένουν αναλλοίωτες. Ταξιδεύουμε, Εξερευνούμε, Ανακαλύπτουμε, Ανατρέπουμε, Καινοτομούμε, Εξελισσόμαστε, Εξυπηρετούμε για να απολαμβάνει ο Καταναλωτής μια μοναδική Εμπειρία.
Σχετικά
«Τρυπώσαμε» στο Culinary Centre της Columbia Hospitality και ανακαλύψαμε τι φτάνει στο πιάτο μας!
Μπήκαμε στην καρδιά της κουζίνας της Columbia Hospitality και γνωρίσαμε από κοντά την ομάδα και τη διαδικασία πίσω από τα πιάτα που φτάνουν στα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία του ομίλου.
Απολαύσαμε ιαπωνική κουζίνα σε μίαν από τις πιο πολυσυζητημένες high-end αφίξεις στη Λευκωσία
Η σύγχρονη ιαπωνική γαστρονομία απέκτησε τη δική της διεύθυνση στη Λευκωσία
Το Φθινόπωρο έχει το δικό του σπίτι και είναι στα Starbucks
Pumpkin Spice, νέες γεύσεις, matcha creations και autumn essentials φέρνουν ξανά την πιο αγαπημένη εποχή της χρονιάς στα Starbucks
Ποιοτικό φαγητό για κάθε φοιτητική ημέρα, με 20% έκπτωση σε ΑΚΑΚΙΚΟ και Το Ελληνικό
Σε προνομιακές τοποθεσίες, κοντά σε πανεπιστήμια της Λευκωσίας, τα δύο εστιατόρια προσφέρουν δύο διαφορετικές γαστρονομικές εμπειρίες και πολλές επιλογές για ένα γρήγορο lunch break
«Ο Θεόδωρος»: Το θρυλικό σουβλιτζίδικο που έμεινε στη γεύση και στη μνήμη της Λευκωσίας
Από την οδό Ερμού του 1957 μέχρι τη Θεμιστοκλή Δέρβη και το οριστικό κλείσιμο, μια οικογενειακή ιστορία 57 χρόνων που έγινε κομμάτι της πόλης.
Harvest Table Experience: Μια ξεχωριστή φθινοπωρινή γαστρονομική εμπειρία γύρω από ένα κοινό τραπέζι
Με καλό φαγητό, κρασιά από το Ézousa Winery και μουσική από το Astoria Duo Violins
Bugatsas: Το νέο all-day food concept που θέλει να κάνει τη μπουγάτσα το επόμενο μεγάλο street-food trend
Το μαγαζί που ήρθε για να δώσει ένα νέο attitude σε ένα γνώριμο comfort food, τη λατρεμένη μπουγάτσα
Το μαειρκό που στρώνει το καθημερινό κυπριακό τραπέζι στα καλύτερά του
Ο Φίλιππος και η Μόνικα μαγειρεύουν όπως στο σπίτι μας
Το Brod έκλεισε έναν κύκλο – Μάθαμε τι ετοιμάζει (γνωστός σεφ) στη λεωφ. Μακαρίου
Τι έρχεται στη θέση του; Ένα νέο all-day με bakery, brunch και μεσογειακό lunch
Η Πυξίδα της Λεμεσού δείχνει τον δρόμο για το καλό ψάρι
Η απόλυτη πρόταση για φρέσκο ψάρι και θαλασσινά με θέα θάλασσα!
RESERVA 52 LOUNGE: Μια all-day γαστρονομική εμπειρία στο κέντρο της Λευκωσίας
Iδανικό για κάθε στιγμή της ημέρας -από τον πρωινό καφέ και το lunch, μέχρι το δείπνο, τα after-work drinks και τις πιο ιδιαίτερες περιστάσεις