Δημοσιεύτηκε στις 27 Δεκεμβρίου 2021
Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αναλυτικά το δελτίο καιρού:
Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, η οποία υποχωρεί σταδιακά από την Πέμπτη.
Σήμερα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται τοπικά ελαφρές, κυρίως, βροχές ως επί το πλείστον στο δυτικό μισό του νησιού. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αναμένεται παροδική χιονόπτωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, γενικά ασθενείς 3 μποφόρ και παροδικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος, ενώ στα δυτικά και στα βόρεια παράλια πιθανό να πέσουν τοπικά ελαφρές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια μέχρι νοτιοανατολικοί ασθενείς, μέχρι 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 10 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.
Την Τρίτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά κυρίως συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται τοπικά ελαφρές, κυρίως, βροχές ως επί το πλείστον στο δυτικό μισό του νησιού. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αναμένεται παροδική χιονόπτωση. Την Τετάρτη, περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά, ενώ αναμένονται τοπικά βροχές, ως επί το πλείστον στο δυτικό μισό του νησιού, κυρίως από το μεσημέρι και μετά. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αναμένεται παροδική χιονόπτωση. Την Πέμπτη, περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά, ενώ αναμένονται τοπικά βροχές και το απόγευμα πιθανό μεμονωμένη καταιγίδα. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αναμένεται παροδική χιονόπτωση.
Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί κοντά ή και λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Το ύψος του χιονιού στην πλατεία Τροόδους, την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 18 εκατοστά.
Σχετικά
5 ντοκιμαντέρ στο Netflix που δεν πρέπει να χάσεις
Από καθηλωτικές ιστορίες εγκλημάτων μέχρι θέματα που αγγίζουν την ψυχή
Η Αριάνα Γκράντε στην 13η σεζόν του «American Horror Story»
Η 13η σεζόν του «American Horror Story» αναμένεται να είναι μία από τις σημαντικότερες της σειράς
Το «The Voice of Greece» παραμένει στην κορυφή
Κατέκτησε μία ακόμη –διπλή– πρωτιά στους πίνακες τηλεθέασης
Μπεχντάτ Μπαρόνι: Η εκπομπή «24 Ώρες Μαζί» παρουσιάζει τη συναρπαστική ιστορία ενός ανθρώπου που πάλεψε κυριολεκτικά και μεταφορικά
Την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, στις 18:50
H Cyprus Airways ανακοίνωσε ειδικές τιμές σε όλους τους προορισμούς του δικτύου της
Ανακάλυψε τη δική σου χειμερινή απόδραση
Οι κορυφαίοι προορισμοί για ταξίδια το 2026 σύμφωνα με την Expedia
Κάθε χρόνο, τέτοια περίπου εποχή, αναζητούμε νέες τάσεις στα ταξίδια και τους προορισμούς.
Ο πιο οικονομικός προορισμός για χριστουγεννιάτικο ταξίδι στην Ελλάδα
Χριστουγεννιάτικες εκδρομές μια ανάσα μακριά από την Αθήνα
Ο Νο1 κριτικός αερογραμμών στον κόσμο "κράζει" μία κυπριακή αεροπορική εταιρεία
Ο Josh Cahill και η viral ομελέτα που ρεζίλεψε την κυπριακή εταιρεία
A weekend well spent at the only Hilton in town!
Tο Hilton Nicosia στην Έγκωμη παρουσιάζει το ελκυστικό “Weekend Escape Package” προσκαλώντας όσους επιθυμούν να ζήσουν ένα αξέχαστο σαββατοκύριακο στην πρωτεύουσα
Η Lidl Κύπρου κατακτά τη 2η θέση για την ψηφιακή πλατφόρμα POSH
Η εταιρεία ξεχώρισε για την Πλατφόρμα Οργάνωσης Ασφάλειας & Υγείας (POSH) στον φετινό Διαγωνισμό Παραδειγμάτων Καλής Πρακτικής του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας