Δημοσιεύτηκε στις 07 Ιανουαρίου 2022
Ο Πέμπτος Φωτογραφικός Γύρος της Λάρνακας σε μια μέρα που δεν πρέπει να λέιψει κανείς.
Φαντάσου μια βόλτα γεμάτη φωτογραφίες, περιπάτους στα στενά σοκάκια και δρομάκια της πόλης του Ζήνωνα, αναμνήσεις με την φωτογραφική σου μηχανή ή το κινητό, μυρωδάτο καφέ, φαγητό, ηρεμία, χαλάρωση και στην συνέχεια να απαθανατίσεις την ανατολή στην αποβάθρα κοντά από το κάστρο.
Αυτά και πολλά άλλα θα συμβούν αύριο Σάββατο 8 Ιανουαρίου σε ένα μοναδικό και ανεπανάληπτο event που διοργανώνει ο Φωτογραφικός Όμιλος Λάρνακας και το Phillippos Pattichis Photography και που δεν πρέπει να χάσεις με τίποτα.
Από νωρίς νωρίς το πρωϊ (05:30 μέχρι αργά το απόγευμα) η Λάρνακα σε περιμένει για να περπατήσεις (δωρεάν) και να φωτογραφίσεις την πόλη. Θα διασχίσεις την μαρίνα, θα επισκεφθείτε το Μουσείο Πιερίδη, την Ζήνωνος Κιτιέως και από εκεί την Πλατεία Παλλάς προς την Ερμού.
Τέλος, θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις την μαγεία της Δύσης του ήλιου στην Αλική Λάρνακας σε ένα πραγματικά ονειρεμένο τοπίο.
Όλα αυτά σε μια σε μια προσπάθεια για την ανάδειξη της πόλης του Ζήνωνα και την ανάπτυξη της φωτογραφικής τέχνης στην πόλη και επαρχία Λάρνακας.
Θα ακολουθηθούν όλα τα ενδεικνυώμενα μέτρα ασφαλείας για αποφυγή εξάπλωσης του κορονοϊού. Η χρήση safe pass και μάσκας είναι υποχρεωτική.
Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 99 487062 (Φίλιππος)
Σχετικά
Φερ’ τη φουκού σου και έλα να ψήσουμε παρέα για καλό σκοπό!
Mια όμορφη μέρα γεμάτη παρέα, φαγητό και προσφορά!
Μια όμορφη βραδιά γεμάτη παράδοση, στην Ποταμιά
Με αφορμή το Πανηγύρι του Τιμίου Σταυρού
Στα ωραία Λεύκαρα τον Σεπτέμβριο θα στηθεί μια γιορτή με λευκαρίτικο ταβά, μουσική και χορό
Μια όμορφη διήμερη γιορτή που φέρνει κοντά την πίστη, την παράδοση και την πολιτιστική κληρονομιά των Λευκάρων, με μουσική, χορό και αυθεντικές τοπικές γεύσεις
Let’s Do It! Nicosia 2026: Μία πόλη, δύο κοινότητες, ένα κοινό περιβάλλον
World Cleanup Day το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2026
Τα κλασικά αυτοκίνητα βγαίνουν στους δρόμους για το 4ο Φθινοπωρινό Ράλι Κλασικού Αυτοκινήτου
Μια ξεχωριστή φθινοπωρινή διαδρομή, από το Σωματείο Παλαιού Αυτοκινήτου ΛΕΣΠΑ – ΦΙΠΑ, σε συνεργασία με το Κοινοτικό Συμβούλιο Λυθροδόντα
Το υπέροχο Christmas Market 2026 θα στηθεί και φέτος στη Λευκωσία
Η μεγαλύτερη και πιο μεγάλη σε διάρκεια γιορτινή αγορά της πόλης, ετοιμάζεται και φέτος στην πλατεία!
Week Agenda: 14 εκδηλώσεις που αξίζει να βάλεις στην ατζέντα σου αυτή την εβδομάδα
Συναυλίες με αγαπημένους καλλιτέχνες, θερινό σινεμά, κινηματογραφικά αφιερώματα και ξεχωριστές μουσικές παραστάσεις σε όλη την Κύπρο
Weekend Agenda: 31 πράγματα που αξίζει να κάνεις αυτό το πρώτο σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου
Συναυλίες με μεγάλα ονόματα, παραδοσιακά φεστιβάλ, πάρτι, θέατρο, όπερα και οικογενειακές διοργανώσεις γεμίζουν την Κύπρο με επιλογές.
4 events στον Πρωταρά που αξίζει να βάλεις στο ημερολόγιό σου
Τρεις διαφορετικές διοργανώσεις που επιβεβαιώνουν πως η περιοχή έχει λόγους να την επισκεφθείς και μετά το τέλος του καλοκαιριού, προσφέροντας δράσεις για κάθε ηλικία και ενδιαφέρον
Θέατρο Σκιών στη Βάβλα: Εργαστήρι Θεάτρου Σκιών & Παράσταση «Ο Καραγκιόζης Τραγουδιστής»
Ένα ξεχωριστό απόγευμα με τον καραγκιοζοπαίχτη Γιάννη Πάφιο.
Rainbow Mermaids: Ένα φαντασμαγορικό drag show έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο
Οι Rainbow Mermaids παρουσιάζουν το «True Colours» σε Λεμεσό και Λευκωσία, συνδυάζοντας ζωντανό podcast, μουσική, χιούμορ, λάμψη και ελεύθερη έκφραση.