Δημοσιεύτηκε στις 17 Ιανουαρίου 2022
Μία νέα, εντυπωσιακή άφιξη αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες της το φετινό καλοκαίρι στη Λεμεσό. Το ολοκαίνουριο concept το οποίο θα φέρει την υπογραφή της Columbia Restaurants, ονομάζεται Columbia Sun, θα δημιουργηθεί στο Lady's Mile και όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει ένα από τα πιο "δυνατά χαρτιά" της περιοχής!
Στόχος, βλέπεις, της δημιουργίας του είναι να προσφέρει στους κάτοικους της Λεμεσού, αλλά και στους ιδιοκτήτες σκαφών αναψυχής, την ευκαιρία να ζήσουν μοναδικές στιγμές χαλάρωσης, ψυχαγωγίας και απόλαυσης... πάνω στη θάλασσα. Ο καινοτόμος νέος χώρος, εξάλλου, έχει σχεδιαστεί για να εντυπωσιάζει και να ικανοποιεί κάθε γούστο και επιθυμία, όλη την ημέρα και όλο το χρόνο, με την υπογραφή της ποιότητας των εστιατορίων Columbia και την αριστεία που καθορίζει τις τάσεις.
Το Columbia Sun λοιπόν, θα έχει all day φιλοσοφία, λειτουργώντας από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, θα έχει εντυπωσιακούς χώρους χαλάρωσης και ένα εστιατόριο υψηλής γαστρονομίας με έμφαση στην ελληική δημιουργική κουζίνα με επιρροές από όλο τον κόσμο. Οι δε άνετες ξαπλώστρες που θα τοποθετηθούν πάνω στην παραλία, θα προσφέρονται για άτελειωτες ώρες χαλάρωσης, παρέα με χαλαρή μουσική.
Το πιο εντυπωσιακό ωστόσο, είναι το γεγονός ότι ο πρωτοποριακός σχεδιασμός του χώρου, του παρέχει τη δυνατότητα για δημιουργία «ζωνών» ανάλογα με τις απαιτήσεις των επισκεπτών του, ικανοποιώντας τους μικρούς αλλά και μεγάλους επισκέπτες του: Για την παρέα που θέλει να περάσει τη μέρα διασκεδάζοντας στην παραλία, το ζευγάρι που αναζητεί την ηρεμία και τη χαλάρωση, αλλά και την οικογένεια που ψάχνει για μια ασφαλή παραλία.
Μάλιστα, θα μπορεί να εξυπηρετεί και τους ιδιοκτήτες σκαφών αναψυχής, δίνοντάς τους πρόσβαση για φαγητό κ.λπ.
Το καινούριο εγχείρημα της Columbia Restaurants, εναρμονίζεται απόλυτα και με τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής, καθώς είναι φιλικό προς το περιβάλλον και αναδεικνύει ακόμη περισσότερο, την ειδυλλιακή ομορφιά του παραλιακού μετώπου του Lady’s Mile.
Με ενθουσιασμό, ανυπομονησία και βεβαιότητα για παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών που ικανοποιούν ακόμη και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη, είμαστε βέβαιοι ότι ο νέος αυτός χώρος θα γίνει το αγαπημένο στέκι των Λεμεσιανών… και όχι μόνο!
Σχετικά
Το διάσημο μεξικάνικο της Αγίας Νάπας, κλείνει για τη σεζόν
Το τελευταίο βράδυ του... το γιορτάζει με tacos, margaritas και tequilas
Φθινοπωρινή απόδραση στα πιο όμορφα πάρκα της Λευκωσίας... με άρωμα καφέ
Δύο πάρκα που προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες που συνδυάζουν φύση, χαλάρωση και καφέ
Ο Όμιλος Chimonides Bros επαναπροσδιορίζει την εμπειρία εστίασης με 3 μοναδικά concepts
Από το fine dining έως το αυθεντικό κυπριακό σουβλάκι — ένας όμιλος που ενώνει την παράδοση με τη σύγχρονη γαστρονομία.
Αγαπημένη αλυσίδα street food pasta γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών, με φοβερή προσφορά!
Και προσκαλεί τους απανταχού μακαρονάδες σε ένα από τα σποτ του
Ο κορυφαίος γαστρονομικός προορισμός στον κόσμο, σύμφωνα με το Tripadvisor
Και όχι δεν είναι το Παρίσι, η Νέα Υόρκη ή το Λονδίνο.
Δύο βραδιές στην Κύπρο φωτισμένες με αστέρια Michelin
Ο Chef Θάνος Φέσκος, κάτοχος δύο αστεριών Michelin, συναντά τον επίσης βραβευμένο με ένα αστέρι Michelin, Chef Παύλο Κυριάκη
Το Jamie’s Italian στη Λευκωσία παρουσιάζει: Wine Gathering με το Οινοποιείο Zambartas
Mια ευχάριστη συνάντηση με επίκεντρο το κυπριακό κρασί
Το Olio (από το Σάββατο) μπαίνει... σε νέα εποχή!
Το Olio υπόσχεται ένα μοναδικό dining experience... με νέο μενού υπογεγραμμένο από τον σεφ Νίκο Ψηλό, νέα εικόνα και ελληνικούς ρυθμούς
Ανοίγει σήμερα το νέο, πολυαναμενόμενο all day στέκι της Στασικράτους
Μια φρέσκια άφιξη στο κέντρο της Λευκωσίας φέρνει μαζί της εκλεκτό καφέ, μεσογειακές γεύσεις, after work drinks και lounge βραδιές με κρασί και signature cocktails
Τον Πατρικό ξεσηκώνεται από την Τερσεφάνου και προσγειώνεται στη Λευκωσία
Για ένα μόνο βράδυ, στήνουν την κουζίνα τους στο δρομάκι της Τρικούπη και ετοιμάζουν 4 ξεχωριστά πιάτα
AMANO Kitchen Bar - Νέα γαστρονομική εποχή με τον Ιωσήφ Γιαννιτσόπουλο ως Consultant & Culinary Director
Ο Ιωσήφ Γιαννιτσόπουλος αναλαμβάνει Consultant & Culinary Director του AMANO Kitchen Bar στη Λευκωσία.