Δημοσιεύτηκε στις 18 Ιανουαρίου 2022
Για χειμωνιάτικες εξορμήσεις μακριά από τον θόρυβο της πόλης, επίλεξε το βουνό, τη φύση και τον καθαρό αέρα της υπαίθρου.
Απόλαυσε τη γαλήνη και την ησυχία που προσφέρει η επίσκεψη σε ένα από τα πολυάριθμα γραφικά χωριά του νησιού μας, όπως είναι για παράδειγμα η Βάσα Κοιλανίου.
Το χωριό Βάσα Κοιλανίου βρίσκεται μόλις 35 χιλιόμετρα από την πόλη της Λεμεσού σε υψόμετρο 790 μέτρων. Το πανέμορφο κρασοχώρι της επαρχίας Λεμεσού αποτελεί ένα ιδανικό προορισμό για εκδρομή και διαμονή!
Μάλιστα σου έχουμε και πρόταση για διαμονή, σε ένα παραδοσικό σπίτι όπου θα περάσεις εξαιρετικά, απολαμβάνοντας ζεστή και άνετη φιλοξενία.
Ο λόγος για το κατάλυμα Το χωριό. Πρόκειται για ένα πρόσφατα ανακαινισμένο παλιό κυπριακό σπίτι χτισμένο με πέτρα, που αποτελείται από δύο διαμερίσματα και ένα δωμάτιο. Όταν μπεις στην αυλή του καταλύματος θα συναντήσεις τον «ΗΛΙΑΚΟ» το οποίο διαθέτει ένα διπλό κρεβάτι, μικρή κουζίνα, ψυγείο, τηλεόραση και δικό του δωμάτιο μπάνιο. Μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και δύο άτομα.
Στο βάθος της εσωτερικής αυλής θα βρείς το «ΠΑΛΑΤΙ» με διπλό και ένα μονό κρεβάτι. Αποτελείται από καθιστικό με τηλεόραση και κουζίνα με τραπεζαρία. Διαθέτει επίσης ψυγείο και δικό του δωμάτιο μπάνιου, καθώς και ξυλόσομπα στον χώρο του καθιστικού για τις κρύες μέρες του χειμώνα.
Ανεβαίνοντας την πετρόκτιστη σκάλα βρίσκεται ο «ΑΧΥΡΩΝΑΣ». Διαθέτει ένα διπλό κρεβάτι, καθιστικό με τηλεόραση και κουζίνα με τραπεζαρία. Επίσης υπάρχει ιδιωτική βεράντα, ψυγείο και ξεχωριστό δωμάτιο για το μπάνιο και ξυλόσομπα.
Τα παιδιά μέχρι δύο ετών φιλοξενούνται δωρεάν.
Μην ξεχάσεις όλα αυτά να τα συνδυάσεις με εξερεύνηση του γραφικού αυτού χωριού... Επισκέψου το εκκλησιαστικό μουσείο, το Μουσείο Δημοτικής Εκπαίδευσης, το μουσείο λαϊκής παράδοσης, το μονοπάτι της φύσης για πεζοπορία που καταλήγει στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, το Σπήλαιο Όσιου Βαρνάβα και Απόστολου Τίμωνα, την Εκκλησία Παναγίας του Ευαγγελισμού, καθώς και το μουσείο ζιβανίας όπου εκεί έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις και να αγοράσεις ζιβανία και διάφορα τοπικά προϊόντα, κρασί, μαρμελάδες και άλλα κυπριακά παραδοσιακά προϊόντα. Επίσης σου προτείνουμε να επισκεφθείς και το Οινοποιείο Αργυρίδη - Vasa Winery που πρόκειται για ένα αναπαλαιωμένο κτήριο 200 ετών και παράγει εξαιρετικής ποιότητας κρασιά.
Για πληροφορίες και κρατήσεις στα τηλέφωνα: 99 491 455 & 25 942 655.
Instagram: To Chorio Agrotourism
Σχετικά
Οι 10 χώρες όπου οι άνθρωποι δηλώνουν πιο ευτυχισμένοι και ζουν φθηνότερα
Μια δεκάδα χωρών που υπόσχονται καλύτερη ποιότητα ζωής αλλά και πιο βιώσιμη οικονομική καθημερινότητα για όσους σκέφτονται να αφήσουν την ακριβή ζωή
Αυτό το ελληνικό νησί για τον Μάιο προτείνει το Taste Atlas -Ένας γαστρονομικός παράδεισος
Σύμφωνα με σχετική ανάρτηση, ο Μάιος προβάλλεται ως χρονικό σημείο υψηλής αξίας για την ταξιδιωτική εμπειρία
Καλοκαίρι με 35% έκπτωση σε Κύπρο και Ελλάδα από την Louis Hotels
Mε επιλογές από 25 ξενοδοχεία και επαύλεις σε Πάφο, Πρωταρά και Λεμεσό, καθώς και στην Ελλάδα, η Louis Hotels συνθέτει το απόλυτο καλοκαιρινό σκηνικό
«Dai Dai»: Η Shakira αποκάλυψε το νέο τραγούδι του Μουντιάλ 2026
Στο βίντεο, η Σακίρα εμφανίζεται στον αγωνιστικό χώρο του ιστορικού γηπέδου μαζί με χορευτές, ερμηνεύοντας στίχους στα αγγλικά
Αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες – Δεν υποχωρεί η σκόνη
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Επαναπιστοποίηση ISO 50001 για το σύνολο των εγκαταστάσεων της Lidl Κύπρου
Η εταιρεία ενδυναμώνει σταθερά το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα με στόχο τη μέγιστη ενεργειακή απόδοση
TUS Airways: Οι νέοι, υπέροχοι προορισμοί που θα μας ταξιδέψει
Η TUS Airways ανακοίνωσε την περαιτέρω ενίσχυση του στόλου της με την προσθήκη ακόμη ενός αεροσκάφους Airbus A320, το οποίο αφίχθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας
Αυτό είναι το νέο ξενοδοχείο-κόσμημα της Leonardo Hotels & Resorts Mediterranean
Η Leonardo Hotels & Resorts Mediterranean εδραιώνει την παρουσία της στη Βόρεια Ελλάδα με το MERAVIA – Leonardo Limited Edition
Η ευρωπαϊκή πόλη που ανακηρύχθηκε ως η πιο πολύχρωμη στον κόσμο -Ποιες άλλες είναι στη 10άδα
Σε μια εποχή όπου η ταξιδιωτική εμπειρία συνδέεται με την εικόνα μια νέα μελέτη από την JustCover επιχειρεί να αναδείξει τις πιο πολύχρωμες πόλεις του κόσμου
5* Premium All-Inclusive Imperial Island Resort: Μία όαση οικογενειακών αναμνήσεων άνοιξε στην Πάφο
Οι φετινές διακοπές στο 5* Imperial Island Resort ξεκινούν με 35% έκπτωση και δωρεάν διανυκτερεύσεις.
Harry Potter: Το HBO ανανέωσε από τώρα τη δεύτερη σεζόν - Πότε ξεκινούν τα γυρίσματα
Η πρώτη σεζόν της σειράς αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τα Χριστούγεννα του 2026