Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

5+1 εξωτικά beach bars, που πρέπει να βάλεις φέτος στο πρόγραμμα

Πανέμορφα και εναλλακτικά παραλιακά μπαράκια που πρέπει να επισκεφτείς

Δημοσιεύτηκε στις 23 Ιουλίου 2020

Η θερμοκρασία ανεβαίνει, οι διακοπές πλησιάζουν και τα καλοκαιρινά στέκια επιστρέφουν το ένα μετά το άλλο.

Το Check In  Cyprus όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ψάχνει και βρίσκει τα καλύτερα στέκια για να σου τα προτείνει.

Σημείωσε λοιπόν 6 εναλλακτικά παραλιακά μπαράκια και βάλε τα οπωσδήποτε στο φετινό σου καλοκαιρινό πρόγραμμα εξορμήσεων και διακοπών.



Ilios Beach Bar
Οι λάτρεις της παραλίας δεν χρειάζεται να πάνε μακριά αυτό το καλοκαίρι για να απολαύσουν ήλιο, θάλασσα και ατέλειωτες ώρες χαλάρωσης και ηρεμίας! Αρκεί να μείνουν στo νησί μας και να κατευθυνθούν προς το Λατσί, τον υπέροχο προορισμό της επαρχίας Πάφου, που ανταμείβει τον κάθε επισκέπτη του, αφού προσφέρει θάλασσα, ηρεμία, γαλήνη και φημισμένο φαγητό. Οι επιλογές αρκετές, ωστόσο αυτό ειδικά το μαγικό μέρος που σου προτείνουμε σήμερα θα δώσει μια ρομαντική νότα στις διακοπές σου, μιας και βρίσκεται σε μια καταπληκτική τοποθεσία, και προσφέρει ανάμεσα σε άλλα και μια εξαιρετική κουζίνα. Στο Λατσί της Πάφου λοιπόν θα βρεις το Ilios Beach Bar, ένα μοντέρνο και πολύ elegant all day στέκι, που διακρίνεται για τη χαλαρωτική του ατμόσφαιρα και την υπέροχη θέα (ειδικά του ηλιοβασιλέματος!). Είναι ένα μοντέρνο all day στέκι όπου μπορείς να απολαύσεις μια διαφορετική εμπειρία για την καλοκαιρινή σου απόδραση. Τις πρωινές ώρες σερβίρει brunch, ενώ η gastro κουζίνα του καθόλη τη διάρκεια της ημέρας θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς.  Το απόγευμα έχεις την επιλογή να χαλαρώσεις με cocktail μαζί με τη  συνοδεία ναργιλέ καθώς απολαμβάνεις το ηλιοβασίλεμα σε ένα από τα ομορφότερα σημεία του νησιού.
(26322281, 99661655) Aκάμαντος, Mitsingas Plaza, Λατσί, Πάφος. Facebook: ILIOS BEACH BAR

Kohili Beach Bar
H "κρυμμένη" παραλία ΜΜΑΔ στον Πρωταρά 2αποτελεί εδώ και χρόνια μια εξαιρετική εναλλακτική πρόταση για όσους προτιμούν χαλαρές αποδράσεις. Θα τη βρεις στον παράλληλο δρόμο της ‘Παραλίας των Προσκόπων’ και θα σε εντυπωσιάσει... μιας και διαθέτει θέα που σίγουρα θα θέλεις να απαθανατίσεις. Φτάνοντας λοιπόν εκεί θα συναντήσεις και το Kohili beach bar, ένα ύπεροχο beach bar όπου μπορείς να απολαύσεις δροσερά πότα αλλά κυρίως υπέροχα ηλιοβασιλέματα χάρη στην εξαιρετική τοποθεσία του. Φέτος, μάλιστα ο χώρος φρεσκαρίστηκε και σε περιμένει ανανεωμένος, ενώ αξίζει να ξέρεις ότι τις Τετάρτες φιλοξενεί έντεχνες βραδιές με ζωντανή μουσική.
(99415454) παραλία Κάππαρη (ΜΜΑΔ), Πρωταράς.

Island Beach Bar
Το Island Beach Bar θα το βρεις στο πιο όμορφο σημείο του νησιού, να «αγναντεύει» τη μοναδική θέα στη χερσόνησο του Ακάμα. Πρόκειται για ένα άκρως ειδυλλιακό beach bar το οποίο έχει ήδη αγαπηθεί από όλους όσοι αναζητούν μια απόδραση δροσιάς, χαλάρωσης και διασκέδασης. Διαθέτει all day φιλοσοφία, γι’ αυτό και εδώ θα ζήσεις από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ μια μοναδική εμπειρία απόδρασης με φόντο τη μαγευτική θάλασσα της περιοχής. Δώσε ραντεβού εκεί από τις 08.30 το πρωί για snack και πρόγευμα, το μεσημεράκι μπορείς να μείνεις και πάλι εκεί απολαμβάνοντας χορταστικές μερίδες από μια κάρτα μενού που διαθέτει άπειρες επιλογές. Όλα αυτά με τη συνοδεία απαλής chill out μουσικής, για να σε χαλαρώνει… Όσο ο ήλιος και η μέρα υποδέχεται τη νύχτα, εσύ θα απολαμβάνεις το κοκτέιλ σου, σε ένα άκρως ατμοσφαιρικό σκηνικό με τον κατάλληλο φωτισμό και τη μουσική να δυναμώνει και να απογειώνει τους θαμώνες μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Το Island Beach Bar είναι η απόλυτη, δρoσερή εμπειρία του φετινού καλοκαιριού.  Επίσης, είναι ιδανικός χώρος και για οικογένειες, αφού διαθέτει δύο επίπεδα (πάνω και κάτω) για να απολαμβάνουν όλοι τη θάλασσα που απλώνεται μπροστά του.
(96725592, 97754374, Facebook: Island Beach Bar and Restaurant) Λεωφ. Ακάμαντος, Μίτσιγκας Πλάζα, κατάστημα 5, Λατσί, επ. Πάφου. Δ-Κ 08.30-αργά.

Fly Again Bar & Grill Restaurant 
Αν ψάχνεις για ένα μέρος, το οποίο να είναι δίπλα στη θάλασσα και να θυμίζει ειδυλλιακό, εξωτικό τοπίο, ιδανικός προορισμός ένας είναι: το Fly Again Bar & Grill Restaurant στην Αργάκα. Είναι ένα φιλόξενο, ατμοσφαιρικό μπαράκι εστιατόριο, το οποίο είναι ανοικτό καθημερινά σερβίροντας πρωινό, αλλά και φαγητό και ποτό από τις 9 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Αυτό ωστόσο που κάνει το Fly Again να ξεχωρίζει είναι ο μαγικός του χώρος στην παραλία. Μπορείς να καθίσεις να απολαύσεις το φαγητό σου ακούγοντας τη θάλασσα ή αν είσαι ρομαντικός να απολαύσεις το cocktail σου στους υπέροχους καναπέδες με το ταίρι σου απολαμβάνοντας το ηλιοβασίλεμα. Η παραλία επίσης διαθέτει κρεβατάκια δωρεάν για τους επισκέπτες του χώρου.
(77772244) Γρίβα Διγενή 80, Αργάκα, επ. Πάφου. 

Grape By The Sea
Από τη στιγμή που ανακαλύψαμε αυτό το τροπικό beach bar στην παραλία Κρυονέρι στον Πύργο, έχουμε ερωτευτεί. Αποτελεί άλλωστε το τέλειο καταφύγιο για σένα που θέλεις να χαλαρώσεις. Αν πούμε πως πρόκειται για ένα επίγειο μικρό παράδεισο δεν θα είμαστε υπερβολικοί. Αυτό το καλοκαίρι λοιπόν αν αποφασίσεις να βρεθείς σε εκείνο το σημείο της Κύπρου από την Πάφο πιο πάνω στον Πωμό και να φτάσεις μέχρι εκείνο το απομακρυσμένο σημείο της επαρχίας Λευκωσίας, τον Κάτω Πύργο, κάνε μία στάση για μπάνιο, χαλάρωση και να απολαύσεις ίσως την ομορφότερη δύση ηλίου στο "Grape By The Sea". Ένας χώρος χωρίς φτιασίδια, απόλυτα φυσικός με ξαπλώστρες, γκαζέπο, ξύλινο μπαρ, καρέκλες και τραπέζια κάτω από ψάθινη τέντα. Άραξε σε μια αιώρα και δοκίμασε ένα αλλιώτικο mojito, παράγγειλε το Grape Mojito, που φτιάχνεται με σταφύλι και θα μας θυμηθείς.
96117656) Κάτω Πύργος, επ. Λευκωσίας.

Sea you Beach bar
Το υπέροχο Sea you Beach bar που θα βρεις στην παραλία λουομένων "Πότιμα" στην Κισσόνεργα, αποτελεί μια όαση ηρεμίας! Έχει ξύλινα τραπέζια και αναπαυτικές καρέκλες στο γρασίδι, ψάθινες ομπρέλες και ξαπλώστρες στην παραλία και φοινικές παντού. Περιβάλλον προσεγμένο και όμορφο, και την καλύτερη θέα στη θάλασσα. Τι άλλο θέλεις για να περάσεις υπέροχα το καλοκαίρι σου;
(96234490) Παραλία Πότιμα, Κισσόνεργα, Πάφος.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close