Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Η Λευκωσία κάνει στάση για καφέ στο π

Φρεσκο-καβουρδισμένος Αρτιζάνικος καφές π by Πανδώρα… ο νέοςκαφές που πρέπει να απολαύσεις

Δημοσιεύτηκε στις 30 Ιουλίου 2020

Εδώ και αρκετό καιρό, τα Αρτοζαχαροπλαστεία Πανδώρα έψαχναν και μελετούσαν τον τρόπο να προσφέρουν τον πιο γευστικό και αρωματικό καφέ. Έτσι, δημιουργήθηκε το τμήμα π Coffee, ένα από τα ελάχιστα σημεία που προσφέρουν φρεσκο-καβουρδισμένο και φρεσκοαλεμένο αρτιζάνικο καφέ και αρωματίζουν την πρωτεύουσα, με κόκκους καφέ Arabica. 

Το π Coffee θα το βρεις στην Πανδώρα Αγίου Αντωνίου και Πανδώρα Τσερίου (τα 2 υπέροχα ανακαινισμένα καταστήματα της αλυσίδας), που είναι από τα ελάχιστα σημεία που προσφέρουν αρτιζάνικο καφέ, με επιλογές μονο-ποικιλιακών καφέδων από Αφρική και Λατινική Αμερική και ένα ξεχωριστό House Blend που συνδυάζει τα απίστευτα αρώματα των ποικιλιών Colombia, Guatemala και Brazil, που υπόσχεται ένα αποτέλεσμα αξεπέραστο. 

Εξάλλου, η φιλοσοφία των Αρτοζαχαροπλαστείων Πανδώρα, έγκειται στο ότι τα προϊόντα τους ακολουθούν τον αρτιζάνικο τρόπο παραγωγής τους, έτσι και στον καφέ ακολούθησαν το ίδιο σκεπτικό! Εξ ου και ο καφές τους ψήνεται σε εξειδικευμένο αρτιζάνικο εργαστήριο από γνώστες και επαγγελματίες του καφέ, κάνοντας τον έτσι να ξεχωρίζει τόσο σε γεύση όσο και σε ποιότητα. 

Τι κάνει όμως τον συγκεκριμένο καφέ τόσο ξεχωριστό; 
Σκοπός της Πανδώρα δεν ήταν απλά να προσφέρει καφέ, αλλά να δημιουργήσει μια ξεχωριστή εμπειρία γεύσης. Ο συγκεκριμένος καφές υψηλής ποιότητας 100% Arabica, ψήνεται με τον πιο ξεχωριστό τρόπο σε εξειδικευμένο εργαστήριο, τηρώντας όλες τις παραμέτρους και σωστές διαδικασίες, όπως έλεγχος θερμοκρασίας και υγρασίας, διασφαλίζοντας όχι μόνο την ποιότητα του αλλά και την απόλυτη συνοχή τις ίδιας ξεχωριστής γεύσης κάθε φορά που κάποιος θα τον απολαμβάνει.  

Ταξίδι γεύσεων… από εξαιρετικούς μονο-ποικιλιακούς καφέδες αλλά και το ξεχωριστό House Blend 
Οι συγκεκριμένες ποικιλίες καφέ προέρχονται από τις πιο ξεχωριστές πηγές του πλανήτη, όπως Λατινική Αμερική και Αφρική, καλλιεργημένες στα καλύτερα και πιο ενδεδειγμένα υψόμετρα, με ειδική επιλογή κάθε κόκκου. 

Ξεχωριστά αρώματα που το κάθε ένα έχει και τη δική του ιστορία, βρίσκονται σήμερα στο τμήμα καφέ των Αρτοζαχαροπλαστείων Πανδώρα, ταξιδεύοντας μας σε αυτά τα μέρη με τον τρόπο τους, τη γεύση και το άρωμα τους. 

Στο νέο τμήμα καφέ Πανδώρα… δεν θα βρεις  μόνο καφέ αλλά και φρεσκότατα θρεπτικά Smoothies 
Παράλληλα, έχοντας υπόψη τις νέες υγιεινές διατροφικές τάσεις, η Πανδώρα έχει ψάξει και έχει δημιουργήσει τα πιο ξεχωριστά smoothies. Φτιαγμένα από φρέσκα φρούτα, λαχανικά ή με γάλα καρύδας, βρώμης ή γιαούρτι αλέθονται μπροστά στα μάτια σας, με σκοπό να απολαύσετε στο έπακρο τη γεύση τους αλλά και… τη φρεσκάδα τους! 

Στην Πανδώρα Αγίου Αντωνίου αλλά και Πανδώρα Τσερίου μπορείς να βρεις ακόμα 5 σπιτικές συνταγές smoothie, φτιαγμένες για κάθε ουρανίσκο από τις πιο φρέσκιες πρώτες ύλες, που εντάσσοντάς τα στις καθημερινές σου διατροφικές συνήθειες, θα σου παρέχουν την ενέργεια που χρειάζεσαι… με τον πιο υγιεινό αλλά και γευστικό τρόπο! 


 

Υγιεινές και σύγχρονες διατροφικές επιλογές
Η παγκοσμιοποίηση, οι δημογραφικές αλλαγές αλλά και η ευρεία πρόσβαση στην πληροφόρηση, δημιουργούν χωρίς αμφιβολία νέες διατροφικές τάσεις, από κατηγορίες τροφίμων που περιέχουν θρεπτικές ιδιότητες και είναι υψηλής διατροφικής αξίας. 

Έτσι, στην Πανδώρα δόθηκε ακόμη περισσότερη έμφαση, στο να προσφέρουν πέρα από τις κλασσικές υγιεινές επιλογές, και στις σαλάτες όπως και στα σύγχρονα υγιεινά γεύματα από τα λεγόμενα “superfoods”, τα πιο υγιεινά φρεσκότατα smoothies, φτιαγμένα από ολόφρεσκα φρούτα και λαχανικά, που χαρίζουν στον οργανισμό μας τις βιταμίνες και την ενέργεια που χρειάζεται. 

Τώρα, στα δύο αυτά καταστήματα Πανδώρα Αγίου Αντωνίου καθώς Πανδώρα Τσερίου, οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν τα πιο εύγευστα και φρέσκα smoothies, βλέποντάς τα να γίνονται και να αλέθονται μπροστά στα μάτια τους! 

Τι πρέπει να ξέρεις για την Πανδώρα;
Η αλυσίδα αρτοποιείων Πανδώρα είναι μια εδραιωμένη οικογενειακή επιχείρηση που έχει τις ρίζες της στη δεκαετία του 1960, με την επωνυμία τότε ‘’Φούρνος Ακρόπολη’, από την κυρία Μυριάνθη. Το 1995 δημιουργήθηκε μια εταιρική σχέση με το όραμα δύο παθιασμένων επιχειρηματιών, του Χάρη Χαραλάμπους, γιου της κυρίας Μυριάνθης και του Λάκη Σαββίδη. Μία σχέση σχεδόν πατέρα και γιου, βασισμένη στην τιμιότητα αλλά και το πάθος της προσφοράς φρέσκων ποιοτικών προϊόντων.

Σήμερα συνεχίζουν με το ίδιο και περισσότερο μεράκι και πάθος την λειτουργία τους, προσφέροντας υπηρεσίες αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής, φαγητού και σπιτικού παγωτού Gelato σε 7 σημεία της Λευκωσίας, αλλά και υπηρεσίες catering Παγκύπρια.

Όραμά τους είναι να προσφέρουν στην Κυπριακή κοινωνία μια μεγάλη ποικιλία χειροποίητων αρτιζάνικων προϊόντων, φτιαγμένα από τα καλύτερα φρέσκα ντόπια υλικά και ακολουθώντας τις πιο ποιοτικές μεθόδους παραγωγής.

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της Πανδώρα, είναι στη διάθεσή των πελατών της καθημερινά για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες τους με επαγγελματισμό, τεχνογνωσία αλλά κυρίως… με χαμόγελο. Η ομάδα του π Coffee, αλλά και όλη η ομάδα Πανδώρα βρίσκεται πάντα δίπλα σας, πρόθυμη να καλύψει τις ανάγκες σας.

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close