Δημοσιεύτηκε στις 03 Φεβρουαρίου 2022
Όλο το καλοκαίρι αναζητούμε όμορφους κήπους και αυλές για δροσιά και ίσκιο, αλλά το χειμώνα θέλουμε καφέ με άνετους καναπέδες και καθίσματα, χαλαρές μουσικές, cozy ατμόσφαιρα και ωραία αισθητική για να απολαμβάνουμε τον ζεστό καφέ μας. Και εάν έχουν και χώρο για διάβασμα, ακόμα καλύτερα!
Ένα τέτοιο γλυκύτατο καφέ, με vintage αισθητική και όμορφο χώρο έκανε την εμφάνισή του στη Λευκωσία, σκορπώντας πολλά χαμόγελα σε βιβλιοφάγους, λάτρεις του καφέ αλλά και ιδιοκτήτες σκύλων!
Πρόκειται για το Lala Cafe που βρίσκεται στον πολυσύχναστο δρόμο της Στασίνου. Είναι ο χώρος όπου στεγαζόταν παλιά το Second Cup και ο οποίος έχει μεταμορφωθεί σε ένα κατεξοχήν vintage café.
Πρόκειται για ένα χώρο που ήδη έχει γίνει αγαπημένος προορισμός για χαλαρές συναντήσεις με φίλους, για καφεδάκι και κουβεντούλα.
Εκεί θα συναντήσεις και μια μεγάλη βιβλιοθήκη από όπου μπορείς να προμηθευτείς το βιβλίο σου και να αράξεις για χαλαρό διάβασμα!
Πέρα από τον προσεγμένο, εσωτερικό και χαριτωμένο του χώρο, το καφέ μπορεί να φιλοξενήσει και το κατοικίδιό σου μιας και είναι pet firendly!
Στο μενού του Lala Cafe θα συναντήσεις ποικιλία από καφέδες, όπως κυπριακό καφέ, frape, freddo espresso, cappuccino, cafe latte, smoothies, ζεστά και κρύα ροφήματα καθώς και αλμυρά, όπως σπανακόπιτα, τυρόπιτα ζεστά σάντουιτς και τοστς, κουλούρια αλλά και σπιτικά γλυκά. Δοκίμασε ακόμα δούκισσα, πορτοκαλόπιτα, lemon cake, μηλόπιτα και carrot cake.
Στα οπωσδήποτε που πρέπει να δοκιμάσεις, βάλε και τη ζεστή ginger σουπίτσα που σου φτιάχνουν για τις κρύες μέρες του χειμώνα, αλλά και το φρέσκο λουβί με σαλάτα για τους καλοκαιρινούς μήνες !
(22 005322) Στασίνου 46, Ακρόπολη, Λευκωσία. Δ-Κ: 08:00-21:30.
Σχετικά
Ο κορυφαίος γαστρονομικός προορισμός στον κόσμο, σύμφωνα με το Tripadvisor
Και όχι δεν είναι το Παρίσι, η Νέα Υόρκη ή το Λονδίνο.
Δύο βραδιές στην Κύπρο φωτισμένες με αστέρια Michelin
Ο Chef Θάνος Φέσκος, κάτοχος δύο αστεριών Michelin, συναντά τον επίσης βραβευμένο με ένα αστέρι Michelin, Chef Παύλο Κυριάκη
Το Jamie’s Italian στη Λευκωσία παρουσιάζει: Wine Gathering με το Οινοποιείο Zambartas
Mια ευχάριστη συνάντηση με επίκεντρο το κυπριακό κρασί
Το Olio (από το Σάββατο) μπαίνει... σε νέα εποχή!
Το Olio υπόσχεται ένα μοναδικό dining experience... με νέο μενού υπογεγραμμένο από τον σεφ Νίκο Ψηλό, νέα εικόνα και ελληνικούς ρυθμούς
Ανοίγει σήμερα το νέο, πολυαναμενόμενο all day στέκι της Στασικράτους
Μια φρέσκια άφιξη στο κέντρο της Λευκωσίας φέρνει μαζί της εκλεκτό καφέ, μεσογειακές γεύσεις, after work drinks και lounge βραδιές με κρασί και signature cocktails
Τον Πατρικό ξεσηκώνεται από την Τερσεφάνου και προσγειώνεται στη Λευκωσία
Για ένα μόνο βράδυ, στήνουν την κουζίνα τους στο δρομάκι της Τρικούπη και ετοιμάζουν 4 ξεχωριστά πιάτα
AMANO Kitchen Bar - Νέα γαστρονομική εποχή με τον Ιωσήφ Γιαννιτσόπουλο ως Consultant & Culinary Director
Ο Ιωσήφ Γιαννιτσόπουλος αναλαμβάνει Consultant & Culinary Director του AMANO Kitchen Bar στη Λευκωσία.
Το Φαρμακείον της Φανερωμένης είναι η νέα… “θεραπευτική” στάση για καφέ και ποτό στην πόλη
Ένα νέο café bar με ιστορία, έρχεται να δώσει στην περιοχή της Φανερωμένης γεύση, άρωμα και νέα αίσθηση!
A Night of New Tastes: Το αγαπημένο εστιατόριο Akakiko μας σύστησε τις νέες προσθήκες του μενού σε ένα ξεχωριστό gathering
Μια εμπειρία για όλες τις αισθήσεις στο Akakiko του Hilton Nicosia
Μάθαμε πότε ανοίγει το Khora, το νέο ελληνικό εστιατόριο της πρωτεύουσας
Το νέο εστιατόριο της Λευκωσίας, δέχεται ήδη κρατήσεις
Pinolo: Επιστρέφει για ακόμη μια χρονιά το Pasta Week!
Από 20 έως 26 Οκτωβρίου, το αγαπημένο ιταλικό εστιατόριο Pinolo, γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών, με ένα sharing menu που σε ταξιδεύει στην καρδιά της Ιταλίας!
Πομιλορού: Η νέα γευστική «απογείωση» στην πόλη!
Το νέο ψητοπωλείο–μαγειρείο φέρνει τις παραδοσιακές συνταγές στην πόρτα σου μέσω Foody — ζεστές, αυθεντικές και φτιαγμένες με μεράκι.