Δημοσιεύτηκε στις 02 Φεβρουαρίου 2022
Κανείς δεν είναι τέλειος! Αν είσαι τέλειος, δεν έχεις προβλήματα! Ή μήπως όχι;
Έρχεται το σίκουελ της επιτυχημένης ταινίας κινουμένων σχεδίων, "Happy Family 2". Η νέα διασκεδαστική περιπέτεια της χαοτικής και αξιαγάπητης οικογένειας Γουίσμπον μας ταξιδεύει σε όλο τον πλανήτη με μία ιστορία για τη φιλία και την ομορφιά της ατέλειας. Τροπικές παραλίες, ατελείωτα χιονισμένα τοπία και ιστορικά αξιοθέατα σε ένα οικογενειακό ταξίδι γεμάτο δράση!
Οι αγαπημένοι Κόμης Δράκουλας, Μπάμπα Γιάγκα μαζί με την οικογένεια Γουίσμπον συναντούν πολλούς καινούριους φίλους και επικίνδυνους εχθρούς, δίνοντας μας την ευκαιρία να γνωριστούμε με το τέρας του Λοχ Νες, το Γέτι από τα Ιμαλάια και τον μουσικόφιλο Κινγκ Κόνγκα.
Όταν η Μπάμπα Γιάγκα και ο Ρέινφιλντ γίνονται ο στόχος της κυνηγού τεράτων Μίλα Σταρ, τα μέλη της οικογένειας Γουίσμπον μεταμορφώνονται σε τέρατα για μία ακόμα φορά. Έτσι, ο μπαμπάς Φρανκεστάιν, η μαμά Βρικόλακας, η κόρη Μούμια και ο γιος Λυκάνθρωπος ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο για να σώσουν τους φίλους τους, να κάνουν νέες "τερατώδεις" γνωριμίες και να συνειδητοποιήσουν ότι κανείς δεν είναι τέλειος. Κι αυτό είναι εντάξει!
-
Κ-Cineplex 1-6 Λευκωσία
10 Φεβρουαρίου - 16 Φεβρουαρίου 2022
Σχετικά
«The Drama»: Νέα ταινία θρίλερ με Ζεντάγια και Ρόμπερτ Πάτινσον -Δείτε το τρέιλερ
Το νέο τρέιλερ της ταινίας «The Drama» παρουσιάζει τη Ζεντάγια και τον Ρόμπερτ Πάτινσον ως ένα ιδανικό ζευγάρι, του οποίου η κοινή ζωή δοκιμάζεται λίγα εικοσιτετράωρα πριν από τον γάμο.
Το τρέιλερ του «Ο Διάβολος φοράει Prada 2» έγραψε ιστορία με 222 εκατ. προβολές σε μόλις 24 ώρες
Το σίκουελ της ταινίας θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες την 1η Μαΐου
Μέριλ Στριπ: Ενσαρκώνει την Τζόνι Μίτσελ στη βιογραφία της θρυλικής τραγουδίστριας
«Η Μίτσελ δεν θα είναι απλός παρατηρητής. Όλα θα γίνουν από την δική της οπτική, όπως τα έζησε εκείνη», δήλωσε ο σκηνοθέτης της ταινίας, Κάμερον Κρόου.
Love is in the air… and on screen: Φέτος του Αγίου Βαλεντίνου γιορτάζουμε την αγάπη σε όλες τις μορφές της!
Μια διαφορετική προσέγγιση στη γιορτή της αγάπης που ξεφεύγει από τα καθιερωμένα.
Οι 6 νέες κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας
Τρόμος, μουσική, animation και μεγάλες συγκινήσεις στις σκοτεινές αίθουσες
Πρεμιέρα για την ταινία “Send Help”
Rachel McAdams και Dylan O’Brien σε ένα απολαυστικό survival horror με στοιχεία μαύρης κωμωδίας
Πρεμιέρα για την ταινία “Song Sung Blue”
Ο Hugh Jackman και η υποψήφια για Όσκαρ Kate Hudson πρωταγωνιστούν σε μία συναρπαστική αληθινή ιστορία
Πρεμιέρα για την ταινία “The Strangers: Chapter 3”
Η ανατριχιαστική τριλογία τρόμου φτάνει στο φινάλε της
Πρεμιέρα για την ταινία “Super Charlie”
Κάποιοι υπερήρωες φορούν μπέρτες. Άλλοι φορούν πάνες!
Πρεμιέρα για την ταινία “Stray Kids: The dominATE Experience”
To παγκόσμιο φαινόμενο της K-Pop στη μεγάλη οθόνη
Προβολή της ταινίας "Κυνόδοντας"
Η αφετηρία της σπουδαίας διεθνούς πορείας του Γιώργου Λάνθιμου