Δημοσιεύτηκε στις 18 Φεβρουαρίου 2022
Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.
Το Σάββατο αναμένεται να επηρεάσει παροδικά την περιοχή χαμηλή πίεση. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη.
Σήμερα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, κυρίως από μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 βαθμούς στα παράλια και στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Το βράδυ ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος αλλά σταδιακά θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος και αργότερα πιθανό να πέσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα βόρεια, τα δυτικά και τα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 αλλά παροδικά στα προσήνεμα, μέχρι μέτριοι 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 12 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά πιθανό να σχηματιστεί παγετός.
Το Σάββατο ο καιρός θα είναι τοπικά κυρίως συννεφιασμένος και κατά διαστήματα αναμένονται τοπικές βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες καθώς και χιόνια στα ορεινά.
Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.
Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και πιθανό να πέσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση το Σάββατο για να κυμανθεί λίγο κάτω από τους κλιματικούς μέσους όρους. Την Κυριακή αναμένεται άνοδος, ενώ για τη Δευτέρα δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή.
Το ύψος των χιονιών στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 62 εκατοστά.
Σχετικά
A weekend well spent at the only Hilton in town!
Tο Hilton Nicosia στην Έγκωμη παρουσιάζει το ελκυστικό “Weekend Escape Package” προσκαλώντας όσους επιθυμούν να ζήσουν ένα αξέχαστο σαββατοκύριακο στην πρωτεύουσα
Η Lidl Κύπρου κατακτά τη 2η θέση για την ψηφιακή πλατφόρμα POSH
Η εταιρεία ξεχώρισε για την Πλατφόρμα Οργάνωσης Ασφάλειας & Υγείας (POSH) στον φετινό Διαγωνισμό Παραδειγμάτων Καλής Πρακτικής του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας
Οι νέοι της Κυπερούντας έφτιαξαν (και φέτος) ένα πολύ ξεχωριστό βίντεο για τις γιορτές
Το Κέντρο Νεότητας Κυπερούντας, στήνει και φέτος το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του και μας περιμένει....
Ζώντας στη χαραμάδα: Οι "Σέρρες" του Γ. Καπουτζίδη μιλούν για όλα όσα μάθαμε να σωπαίνουμε
Στον δεύτερο, πιο ώριμο κύκλο, ο Καπουτζίδης αφήνει πίσω τα μεγάλα λόγια και επιλέγει τις σιωπές που λένε την αλήθεια — μια ιστορία για την αγάπη, τη συγχώρεση και το θάρρος να πεις, επιτέλους, "εδώ είμαι"
Το «The Floor» με τον Γιώργο Λιανό έρχεται με κέφι, αγωνία και ακόμη πιο συναρπαστικές μονομαχίες
Τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου στις 21:00
Αυτοί είναι οι top προορισμοί τον φετινό χειμώνα – Και ποιοι είναι ό,τι πρέπει για οικονομικές διακοπές
Προορισμοί για χιόνι και χειμερινά σπορ, για ηλιοθεραπεία και ζέστη, για εορταστική ατμόσφαιρα και πολιτισμό, αλλά και για οικονομικές διακοπές.
Δήμος Λεμεσού: Πραγματοποίησε Ημερίδα Διαβούλευσης για τον επανασχεδιασμό της κοινωνικής του πολιτικής
Στο επίκεντρο της Ημερίδας το Νέο Ευρωπαϊκό Μπάουχαους
To κυπριακό resort που προσφέρει ονειρικές οικογενειακές διακοπές!
Το Columbia Beach Resort τιμήθηκε με το βραβείο Excellence in Baby & Toddler Care Award 2025 από τον Luxury Childcare Association
Το Rock Christmas Village που θα στηθεί σε ένα διάσημο χωριό, θα είναι μαγικό
Χριστούγεννα στην καρδιά του Τροόδους!
6 τρομακτικές ταινίες για τη νύχτα του Halloween
Κινηματογραφικές επιλογές από όλες τις streaming πλατφόρμες που μπορεί να σας κάνουν να δυσκολευτείτε να κοιμηθείτε το βράδυ.
Όλα όσα θα δούμε στο Netflix τον Νοέμβριο
Ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ και ειδικά προγράμματα που θα κάνουν πρεμιέρα τις επόμενες μέρες στην πλατφόρμα
H αεροπορική εταιρεία που αναδείχθηκε ξανά η κορυφαία της Ευρώπης
Έχει στεφθεί 13 φορές η καλύτερη αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης