Δημοσιεύτηκε στις 22 Φεβρουαρίου 2022
Αλλάζει ο καιρός σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας. Σύμφωνα με την πρόγνωση, την Τετάρτη, το βράδυ αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.
Την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κατά διαστήματα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση παραμένοντας, για να κυμανθεί λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Αυτούσια η πρόγνωση:
Ασθενής χαμηλή πίεση σταδιακά θα επηρεάσει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη, κατά διαστήματα, η οποία υποχωρεί την Πέμπτη. Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 54 εκατοστά.
Σήμερα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, ενώ, κυρίως από το μεσημέρι και μετά, ενδέχεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε, ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος με παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, ενώ αργότερα θα καταστούν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 11 στα παράλια και γύρω στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά δυνατό να σχηματιστεί παγετός.
Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με παροδικά αυξημένες νεφώσεις, ενώ από το μεσημέρι και μετά θα καταστεί σταδιακά κυρίως συννεφιασμένος με ενδεχόμενο να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές. Αργότερα το βράδυ αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
Την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κατά διαστήματα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση παραμένοντας, για να κυμανθεί λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδες, αλλά το απόγευμα αναμένεται σταδιακή βελτίωση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση παραμένοντας, για να κυμανθεί λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Σχετικά
Το πιο instagrammable σημείο της Κύπρου γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο
Ένα άκρως ρομαντικό σκηνικό στο χωριό
Οι δρόμοι που κλείνουν στη Λεμεσό λόγω Καρναβαλιού
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την περίοδο του Λεμεσιανού Καρναβαλιού 2026
Μαζί για τον αθλητισμό και την κίνηση: Η CRIVIT και η Stefanie Graf ξεκινούν μια διεθνή συνεργασία
Σύνθημά τους το «FIND YOUR MOVE»
H Ryanair σε ταξιδεύει σε 12 καλοκαιρινούς προορισμούς, με τιμές από €14.99
Καλοκαιρινές αποδράσεις από την Πάφο με τιμές που δεν αφήνουν δικαιολογίες
Cyta: Ισότιμο ρυθμιστικό πλαίσιο με οφέλη για την κοινωνία και τον τόπο
Δήλωση Διοικητικού Συμβουλίου και Διεύθυνσης Cyta για την είσοδο του Οργανισμού στην αγορά ενέργειας
Εντυπωσιακές εικόνες από την είσοδο της «Βασίλισσας του Πάθους και της Τρέλας» στη Λεμεσό
Η συμπρωτεύουσα από χθες ζει σε ρυθμούς Καρναβαλιού
H Aegean επαναρχίζει τις πτήσεις προς έναν δημοφιλή ελληνικό προορισμό
Eπαναρχίζει το Πάφος-Αθήνα από την Aegean
Αν σκοπεύεις να κατεβείς στο κέντρο της Λεμεσού σήμερα, διάβασε αυτό
Όλες οι τροχαίες ρυθμίσεις που θα ισχύουν σήμερα Τσικνοπέμπτη στη Λεμεσό
Τσικνοπέμπτη στην Κύπρο: Από τις βακχικές γιορτές στο καρναβάλι της Λεμεσού
Μετά τη δεκαετία του 1950, η Τσικνοπέμπτη καθιερώθηκε πανκυπρίως ως ημέρα συλλογικής διασκέδασης