Δημοσιεύτηκε στις 07 Φεβρουαρίου 2014
2041. Η πρωτοπόρος εταιρεία Omnicorp κρατάει τα ηνία της ρομποτικής τεχνολογίας. Ο στρατιωτικός τους εξοπλισμός εξασφαλίζει στην Αμερική νίκες σε όλον τον κόσμο. Ο Alex Murphy είναι ένας στοργικός σύζυγος και πατέρας. Πάνω από όλα είναι ένας καλός αστυνομικός που κάνει τα πάντα για να σταματήσει το έγκλημα και τη διαφθορά στο Ντιτρόιτ. Όταν όμως τραυματίζεται σοβαρά στη γραμμή του καθήκοντος, η Omnicorp αναλαμβάνει να τον μετατρέψει σε πανίσχυρο άνθρωπο-ρομπότ. Ο Robocop επιστρέφει στους δρόμους της πόλης με απίστευτες νέες ικανότητες. Όμως οι μνήμες του ως άνθρωπος τον κατατρέχουν ακόμα...Το 1987, η ταινία“Robocop” κατάφερε να ανανεώσει το είδος της επιστημονικής φαντασίας αποσπώντας όχι μόνο καλές κριτικές αλλά και δύο υποψηφιότητες για Όσκαρ. Είκοσι επτά χρόνια μετά τη θρυλική πρώτη ταινία του Paul Verhoeven (“Total Recall”, “Basic Instict”), ο “RoboCop” επιστρέφει ξανά στη μεγάλη οθόνη, αυτή τη φορά από το Βραζιλιάνο σκηνοθέτη José Padilha (“Elite Squad”) σε συνεργασία με το σεναριογράφο James Vanderbilt (“Zodiac”, “The Amazing Spider-Man 2”) και υπόσχεται να επαναφέρει τον Robocop στο καθήκον, αλλά και στις αίθουσες, σε μια εντυπωσιακή και πολυεπίπεδη περιπέτεια. Εκτός από καταιγιστική δράση, η επιστροφή του κινηματογραφικού αυτού συμβόλου σκοπεύει να δώσει απαντήσεις σε υπαρξιακά ζητήματα για την ανθρώπινη φύση και την αυτοδιάθεση. Στο πολυαναμενόμενο remake πρωταγωνιστεί ο ανερχόμενος ηθοποιός Joel Kinnaman (“The Killing”) στο πλευρό των σπουδαίων Gary Oldman, Samuel L. Jackson και Michael Keaton.
-
Ρίο 1-6 Λεμεσός
07 Μαρτίου - 13 Μαρτίου 2014
-
Ρίο 1-7 Πάφος
28 Φεβρουαρίου - 06 Μαρτίου 2014
Σχετικά

«Κωνστάντια»: Οι προβολές ταινιών στην πρωτεύουσα αυτή τη βδομάδα
Δες το αναλυτικό πρόγραμμα του Μαραθώνιου Θερινών Προβολών

H «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν ολοκλήρωσε τα γυρίσματα: «Δεν θα ξαναγίνει ταινία σαν αυτή»
Τα γυρίσματα διήρκεσαν έξι μήνες σε διάφορες περιοχές του κόσμου

Πάμε για θερινό σινεμά σε ένα ειδυλλιακό χωριό της Μαραθάσας
Μία μοναδική βραδιά για μικρούς και μεγάλους για ταινίες κάτω από τ' αστέρια

Ο Μπίλι Ζέιν ενσαρκώνει τον Μάρλον Μπράντο στη νέα ταινία «Waltzing with Brando»
Ο Μάρλον Μπράντο (Marlon Brando) «ζει ξανά» στη μεγάλη οθόνη, αυτήν τη φορά μέσα από την ερμηνεία του Μπίλι Ζέιν (Billy Zane).

«Τα Πάθη του Χριστού»: Το 2027 και σε δύο μέρη το σίκουελ της ταινίας του Μελ Γκίμπσον
Η πρώτη ταινία θα κάνει πρεμιέρα Μεγάλη Παρασκευή και η δεύτερη στην εορτή της Αναλήψεως.

Στην Αγία Νάπα θα στηθεί για άλλη μία χρονιά σινεμά κάτω από τα αστέρια
Μάθε τις 5 ταινίες που θα δούμε δίπλα στη θάλασσα

Αυτές είναι οι 4 ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα στην Κύπρο
Από συναρπαστικά blockbusters μέχρι ταινίες με βαθιά συναισθηματικά μηνύματα, αυτή την εβδομάδα, οι κινηματογραφικές αίθουσες γεμίζουν δράση, γέλιο και συγκίνηση

Ο Φράνσις Φορντ Κόπολα εισήχθη σε νοσοκομείο της Ρώμης
Ο Κόπολα, 86 ετών, είχε προγραμματίσει εδώ και καιρό να πραγματοποιήσει επέμβαση στην καρδιά


Drive in Cinema: Κλασικά αυτοκίνητα, θερινό σινεμά και καλοκαιρινή διάθεση στην πρωτεύουσα
Φέρε την παγωνιέρα σου και απόλαυσε την ταινία μέσα από την άνεση του αυτοκινήτου σου

Το Jurassic World Rebirth ξεπέρασε τα 750 εκατ. δολάρια στο παγκόσμιο box office – Στα ύψη και το «F1»
Το «F1» είναι πλέον η ταινία με τις υψηλότερες εισπράξεις στην καριέρα του Μπραντ Πιτ, αλλά και στην ιστορία της Apple.

Αύγουστος στον θερινό κινηματογράφο του «Κωνστάντια»
Οι ταινίες που θα δούμε αυτή τη βδομάδα στον Μαραθωνιο Θερινών Προβολών 2025