Δημοσιεύτηκε στις 06 Φεβρουαρίου 2026
Η αποκάλυψη ενός καλά κρυμμένου μυστικού από το παρελθόν της ηρωίδας πυροδοτεί μια σειρά ανεξέλεγκτων καταστάσεων, απειλώντας τα σχέδια του γάμου αλλά και την αμοιβαία εμπιστοσύνη τους.
Η A24 θα κυκλοφορήσει το φιλμ σε σενάριο και σκηνοθεσία του Κρίστοφερ Μπόργκλι (Kristoffer Borgli), στις 3 Απριλίου.
Το στόρι της ταινίας
Οι λεπτομέρειες για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ήρθαν στο φως μέσω μιας «εικονικής» αναγγελίας αρραβώνων στην εφημερίδα Boston Globe, στο πλαίσιο της προωθητικής καμπάνιας της ταινίας. Η Emma Harwood (Ζεντάγια) είναι υπάλληλος βιβλιοπωλείου στη Λουιζιάνα και πτυχιούχος Αγγλικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου της Βοστώνης. Ο Charlie Thompson είναι διευθυντής του Μουσείου Τέχνης του Κέιμπριτζ με διδακτορικό στην Ιστορία της Τέχνης από το Πανεπιστήμιο Tufts.
Στο καστ συμμετέχουν επίσης οι Μαμούντου Άθι (Mamoudou Athie), Αλάνα Χαΐμ (Alana Haim) και Χέιλι Γκέιτς (Hailey Gates), ενώ η Ζόι Γουίντερς (Zoë Winters) γνωστή από το «Succession» υποδύεται την φωτογράφο γάμου.
Ο Μπόργκλι επιστρέφει στην A24 μετά την μαύρη κωμωδία «Dream Scenario» (2023), η οποία χάρισε στον Νίκολας Κέιτζ (Nicolas Cage) μια υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα. Το «The Drama» αποτελεί την τέταρτη σκηνοθετική του δουλειά, με την παραγωγή να φέρει τις υπογραφές των Άρι Άστερ (Ari Aster), Λαρς Κνούντσεν (Lars Knudsen) και Τάιλερ Κάμπελοουν (Tyler Campellone).
Σύμφωνα με το Variety, η παραγωγή πραγματοποίησε εκτεταμένα γυρίσματα στη Μασαχουσέτη, συμπεριλαμβανομένης της εμβληματικής Newbury Street στη Βοστώνη και της Πινακοθήκης Αμερικανικής Τέχνης Addison στο Άντοβερ καθώς και στη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες.
Σχετικά
Οι 5 νέες ταινίες της εβδομάδας: Από το “Top Gun” μέχρι τον κόσμο του Guy Ritchie
Το cult αεροπορικό έπος επιστρέφει 40 χρόνια μετά στις αίθουσες, ενώ action, animation και rock ντοκιμαντέρ κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα
Το «Ημερολόγιο μιας Πριγκίπισσας 3» φέρνει μια νέα εποχή για τη Μία Θερμόπολις
Η Αν Χάθαγουεϊ επιστρέφει ως βασίλισσα της Τζενοβίας και, σύμφωνα με τη σκηνοθέτρια Αντέλ Λιμ, οι fans μπορούν να περιμένουν «πολλές απολαυστικές επιστροφές» από το original cast.
Αρχίζει απόψε το Φεστιβάλ των Καννών: 22 ταινίες που διαγωνίζονται για τον Χρυσό Φοίνικα -Οι ελληνικές συμμετοχές
Με τη φιλόδοξη κωμωδία εποχής του Πιερ Σαλβαντορί, «La Vénus électrique», ανοίγει σήμερα η αυλαία του 79ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών
Μια μαγική βραδιά θερινού σινεμά έρχεται κάτω από τα αστέρια με το «The Whale»
Η βραβευμένη ταινία «The Whale» προβάλλεται κάτω από τα αστέρια, σε μια ξεχωριστή κινηματογραφική εμπειρία με pizza, snacks και ατμόσφαιρα καλοκαιρινού σινεμά
BBC: Ποιοι θα υποδυθούν τους Beatles στη νέα σειρά «Hamburg Days»
Η ιστορία διαδραματίζεται τη δεκαετία του 1960, μέσα στα ασφυκτικά κλαμπ της συνοικίας Σανκτ Πάουλι στο Αμβούργο
Ο Ματ Ριβς αποκάλυψε τις πρώτες εικόνες από το «The Batman: Part 2»
Επιτέλους, μετά από καιρό, ο Ματ Ριβς αποκάλυψε τις πρώτες εικόνες από την ταινία, οι οποίες μας παρουσιάζουν ένα παγωμένο Γκόθαμ.
Hocus Pocus 3: Επίσημα στα σκαριά η ταινία - Επιστρέφουν οι 3 βασικές πρωταγωνίστριες
Η ανάπτυξη της τρίτης ταινίας είχε ανακοινωθεί αρχικά το 2023
Πέντε νέες πρεμιέρες φτάνουν αυτή την εβδομάδα στις κινηματογραφικές αίθουσες
Από το πολυαναμενόμενο «Mortal Kombat II» και το σκοτεινό horror «Hokum» μέχρι Billie Eilish σε 3D και animated περιπέτειες για όλη την οικογένεια, η νέα κινηματογραφική εβδομάδα έχει επιλογές για κάθε γούστο
Τρέιλερ «Tony»: Ή πώς ο Άντονι Μπουρντέν έγινε ο... Άντονι Μπουρντέν
Origin story μιας πολυδιάστατης προσωπικότητας, ταραχώδους ζωής και ιδιαίτερων ταλέντων, από τον Ματ Τζόνσον του «BlackBerry»
The Marina Experience: Ένα 3ήμερο με θερινό σινεμά, φαγητό και δραστηριότητες, δίπλα στη θάλασσα
Όλα όσα σε περιμένουν τον Ιούνιο στη Μαρίνα Λεμεσού
«Narnia: The Magician’s Nephew» – Το 2027 στους κινηματογράφους η νέα επική ταινία του Netflix
Με Μέριλ Στριπ, Ντάνιελ Κρεγκ, Έμα Μάκι, Κάρεϊ Μάλιγκαν. Η ταινία βασίζεται στο θρυλικό πρώτο βιβλίο του C. S. Lewis που εκδόθηκε στις 2 Μαΐου 1955 και είναι το origin story των Χρονικών της Νάρνια.
Η «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν έχει νέο τρέιλερ και δείχνει για πρώτη φορά τον Κύκλωπα
Ο Ματ Ντέιμον επιστρέφει στην Ιθάκη ως Οδυσσέας, ο Ρόμπερτ Πάτινσον απειλεί τον θρόνο ως Αντίνοος και ο Κρίστοφερ Νόλαν ανοίγει για πρώτη φορά το μυθολογικό σκοτάδι της πιο φιλόδοξης ταινίας του.