Δημοσιεύτηκε στις 23 Μαρτίου 2022
Λαχταριστή και Πρωτότυπη. Νόστιμη και Χαλαρή. Απολαυστική και παρεΐστικη. Είναι η νέα εκπομπή μαγειρικής του chef Αλέξανδρου Παπανδρέου που έρχεται στο ΣΙΓΜΑ από την Κυριακή 10 Απριλίου στις 16:00 και μας ξεναγεί στον κόσμο του BBQ.
Ο Αλέξανδρος, ανανεωμένος και πιο χαλαρός από ποτέ, βγαίνει από το στούντιο, παίρνει τους δρόμους, μεταφέρει τις μαγειρικές του γνώσεις εκτός κουζίνας και μας αποκαλύπτει τα πάντα για το ΒΒQ. Έμπειροι αλλά και επίδοξοι ψήστες φαίνεται ότι έχουν πολλά να μάθουν ακόμη για την αγαπημένη τους συνήθεια! Ο γνωστός chef δίνει συμβουλές για το καλύτερο ψήσιμο, προτείνει πρωτότυπες συνταγές και τεχνικές και ανακαλύπτει αυθεντικούς, ΒΒQ masters από όλη την Ελλάδα. Ταξιδεύει στην ελληνική ύπαιθρο, εντός και εκτός Αττικής και δεν χάνει χρόνο να στήσει το αγαπημένο του BBQ στα πιο όμορφα και μοναδικά σημεία, άλλοτε έξω στη φύση ή στο πάρκο και άλλοτε στην αυλή ενός φιλικού σπιτιού.

Παρέα µε ανθρώπους που αγαπούν το BBQ ή μόνο µε το συνεργείο του, ο Αλέξανδρος µας δείχνει συνταγές από την Ελλάδα και το εξωτερικό που αγαπούν… τη φωτιά! Κρεατοφαγικές ή vegetarian, παραδοσιακές ή έθνικ, αλµυρές ή γλυκές - οι προτάσεις είναι απλά αμέτρητες. Ο Αλέξανδρος μαγειρεύει αλλά παράλληλα, απολαμβάνει την ύπαιθρο και τη φύση µε τους φίλους του, κολυμπά στο ποτάµι, κάνει αναρρίχηση ή ξεκινά τη µέρα του µε το αγαπηµένο του τρέξιµο για να απολαύσει την ανατολή του ηλίου.
Ευχάριστη και χαλαρή ατμόσφαιρα, μοναδικές εικόνες από την ελληνική ύπαιθρο, αγαπημένες δραστηριότητες στη φύση και κυρίως συνταγές και όλα τα μυστικά για τους λάτρεις του ψησίματος είναι τα συστατικά του BBQ STORIES, που έρχεται στο ΣΙΓΜΑ με τον Αλέξανδρο Παπανδρέου.
Πρεμιέρα την Κυριακή 10 Απριλίου,
και κάθε Κυριακή στις 16:00 στο ΣΙΓΜΑ

Σχετικά
Στο ολοκαίνουριο μοντέρνο καφέ της Λευκωσίας πρέπει να πας
Η Kawacom’s παρουσιάζει το 28ο κατάστημά της στο Στρόβολο και το πρώτο sitting concept της αλυσίδας
Διάσημο εστιατόριο μετακομίζει στην ορεινή Λεμεσό (μόνο για μία μέρα)!
Το Salt & Fire παρουσιάζει το “Awakening Vol. 3” σε συνεργασία με το Οινοποιείο Τσιάκκας
Δοκιμάσαμε τα ανανεωμένα πιάτα του βραβευμένου Ταβερνείου Το Ιστορικόν
Ένα στέκι που μας κάνει να επιστρέφουμε ξανά και ξανά
Vetrina: Ένα διαχρονικό ταξίδι στο μεσογειακό πνεύμα της γαστρονομίας
Το The Landmark Nicosia, Autograph Collection Hotel, ιδιοκτησία της MHV, ανακοινώνει και επίσημα την άφιξη του ολοκαίνουριου, dine, wine & deli Vetrina
O Chef της Χρονιάς 2025 μάς στρώνει (εκλεπτυσμένο) σαρακοστιανό τραπέζι με θέα τη θάλασσα
Καθαρά Δευτέρα στο NEREA by AMARA: Ένα δημιουργικό σαρακοστιανό γεύμα με θέα τη θάλασσα
Η Kawacom’s παρουσιάζει το 28ο κατάστημά της στο Στρόβολο και το πρώτο sitting concept της αλυσίδας
Το νέο Kawacom’s στεγάζεται στο Karyatides Building, στην οδό Αθηνών 176
Οριστικά κλειστό δημοφιλές και ιστορικό παραλιακό στέκι του νησιού
Μετά από 20 χρόνια λειτουργίας ολοκληρώνει το κύκλο του
22 νόστιμες διευθύνσεις για απολαυστική ταχινόπιτα την Καθαρά Δευτέρα και τις νηστείες
Εδώ θα βρεις τις πιο νόστιμες ταχινόπιτες
Πρώτες εικόνες από το ολοκαίνουριο Nomad Bread & Coffee που άνοιξε σήμερα τις πόρτες του
Η Λεμεσός μόλις απέκτησε ένα ακόμα Nomad Bread Coffee, το τέταρτο στην πόλη
10+1 εστιατόρια με πλούσιο μπουφέ, για Καθαρά Δευτέρα στο βουνό
Mε πλούσιους μπουφέδες που περιλαμβάνουν νηστήσιμα ορεκτικά, λαχταριστά μαγειρευτά και εκλεκτά θαλασσινά σχάρας
7 artisan bakeries του νησιού για τις λαγάνες της Καθαράς Δευτέρας
Οι πιο μυρωδάτες, προζυμένιες και δημιουργικές λαγάνες που αξίζει να δοκιμάσεις φέτος
Πού θα φας καλά στη Λευκωσία την Καθαρά Δευτέρα
Σ' αυτή την αυλή, η Σαρακοστή ξεκινά με τον καλύτερο τρόπο!