Cyprus Eating Awards , Τα highlights

Οι 7 καλύτερες νέες αφίξεις που ξεχώρισαν αυτή τη σεζόν

Τα μαγαζιά που άνοιξαν τη σεζόν 2019-2020και φιγουράρουν στην κατηγορία Νέα Άφιξη των Cyprus Eating Awards 2020

Δημοσιεύτηκε στις 28 Αυγούστου 2020

Κάθε νέο εστιατόριο ή γενικότερα κάποιος καινούργιος χώρος εστίασης προσελκύει το ενδιαφέρον μας. Ιδιαίτερα για εμάς εδώ στην Κύπρο κάθε καινούργιο μαγαζί γίνεται θέμα συζήτησης και θέλουμε σύντομα να το επισκεφθούμε. Εκείνο όμως που θα συμβάλει στο να παραμείνει έντονο το ενδιαφέρον μας για ένα καινούργιο μαγαζί, μία νέα άφιξη καλύτερα στην γλώσσα μας είναι η σταθερότητα του στο μενού, στο φαγητό, τις τιμές και την εξυπηρέτηση. 

Αυτή τη σεζόν εντοπίσαμε αρκετές νέες αφίξεις και από αυτές ξεχωρίσαμε τις επτά που φιγουράρουν στην κατηγορία Νέα Άφιξη των Cyprus Eating Awards 2020/

Ποια θα είναι όμως εκείνη η νέα άφιξη που θα πάρει το βραβείο; 

Μάθε καλύτερα τα 7 υποψήφια εστιατόρια στην κατηγορία Νέα Άφιξη. 

Ψήφισε ΕΔΩ 

ΑΙΓΑΙΟΝ FISH BAR
Για τους λάτρεις του ψαριού και τους ψαγμένους γαστρονόμους, ο νέος προορισμός στον πολυχώρο Αιγαίον θα γίνει το δεύτερό τους σπίτι. Συγκεκριμένα βρίσκεται στο πάνω διάζωμα της ταβέρνας και το μαρμάρινο bar του -επιβλητικό στον χώρο- θα εντυπωσιάσει. Στο μενού θα βρεις νόστιμες επιλογές με φρέσκα υλικά, αγάπη και μεράκι στο ψήσιμο.
(22253030) Λευκωσία.

JAM RESTAURANT CAFE
Το εστιατόριο στο ξενοδοχείο The Old Port στη Λεμεσό αποτελεί την απόλυτη all day εμπειρία: από πρόγευμα και μεσημεριανό, μέχρι cocktail το βραδάκι και brunch τα Σαββατοκύριακα. Στον υπέροχα διαμορφωμένο χώρο του θα απολαύσεις ένα δημιουργικό μενού με μεγάλη γκάμα που θα ικανοποιήσει όλα τα διατροφικά γούστα.
(25353210) Λεμεσός.

INTERNO 3
Το μενού του είναι αυθεντικό, ιταλικό και η οινοκάρτα του περιλαμβάνει πέραν των 100 ετικετών, όλες ειδικά επιλεγμένες για να συνοδεύουν ιδανικά το κάθε πιάτο. Η νέα άφιξη στη Λευκωσία θα φροντίσει να ικανοποιήσει όλους τους ουρανίσκους σε έναν χώρο καλαίσθητο εντυπωσιάζοντας τους επισκέπτες του.
(22516516) Λευκωσία.

IVORY ALL DAY CONCEPT
Με all day φιλοσοφία το εστιατόριο, που έχει ήδη γίνει hot spot της Λευκωσίας, προσφέρει ένα μενού με μεσογειακό χαρακτήρα και αναφορές στη Μέση Ανατολή. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στις ποιοτικές πρώτες ύλες και τα φρέσκα εποχικά υλικά. Η δε διακόσμηση είναι μοντέρνα δημιουργώντας το κατάλληλο περιβάλλον για να περάσεις εκεί την ημέρα σου.
(22778807) Λευκωσία.

ΡΟΥΣ
Με πρωτότυπο concept και συγκεκριμένη φιλοσοφία, που παραπέμπει στην κυπριακή παράδοση, το Ρους προσφέρει υψηλή γαστρονομία σε έναν καλαίσθητο χώρο. Το νέο εστιατόριο της πρωτεύουσας σερβίρει dégustation μενού βασισμένο σε παραδοσιακές συνταγές με δημιουργικό twist αποτελώντας το νέο fine dining εστιατόριο.
(22760720) Λευκωσία.

SEDICI ITALIAN BAR
Βασισμένο στη φιλοσοφία του ιταλικού aperitivo, το Sedici προσφέρει μια μοναδική εμπειρία μέσα από επιλεγμένα cocktail και κρασιά, τα οποία συνοδεύονται εξαιρετικά από ιταλικές γεύσεις σε έναν υπέροχα διακοσμημένο χώρο. Η ποιότητα των πρώτων υλών και το ιταλικό ταμπεραμέντο όλων όσων προσφέρει φέρνουν τον χαρακτήρα των ιταλικών πόλεων στη Λευκωσία.
(99161622) Λευκωσία.

TOCAYO
Με minimal διακόσμηση και δίνοντας έμφαση στις πρώτες ύλες και τα εξαιρετικά φρέσκα υλικά, το μενού στηρίζεται στον συνδυασμό γεύσεων της Νοτιοανατολικής Ασίας και της Λατινικής Αμερικής. Σημαντικό ρόλο έχουν και τα διάφορα cocktail, τα οποία δημιουργήθηκαν ειδικά για να συνοδεύουν με τον καλύτερο τρόπο τα γευστικά πιάτα κάνοντας τη γαστρονομική σου εμπειρία ανεπανάληπτη.
(70088089) Λευκωσία.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close