2-3 September 2020
Bars & Clubs , News & Events

Στις 2 & 3 Σεπτεμβρίου πίνουμε τζιν για καλό σκοπό

Ένα ελληνικό gin και τρία bar δίπλα στο Λίβανο

Δημοσιεύτηκε στις 31 Αυγούστου 2020

Αυτή τη στιγμή η Βηρυτός έχει ανάγκη κάθε βοήθεια, όσο μικρή κι αν είναι. Αυτό σκέφτηκε και ένα ελληνικό gin και ένωσε τις δυνάμεις του με τρία κορυφαία bar σε ένα κοινό σκοπό: να βοηθήσουν τον Ερυθρό Σταυρό του Λιβάνου. Εξάλλου, σε πρωτόγνωρους καιρούς, σημασία έχει να δρούμε άμεσα και να είμαστε ενωμένοι.

Συγκεκριμένα τo Mataroa Mediterranean Dry Gin, μαζί με τρία κορυφαία μπαρ από Ελλάδα και Κύπρο, στηρίζουν τον Ερυθρό Σταυρό του Λιβάνου.

Στις 2 και 3 Σεπτεμβρίου, το Mataroa Mediterranean Dry Gin ενώνει τις δυνάμεις του με το παγκοσμίου φήμης Αθηναϊκό “Baba Au Rum” (μεταξύ των 50 καλύτερων μπαρ στον κόσμο), το “Casablanca”, ένα από τα καλύτερα μπαρ της Θεσσαλονίκης, και το κυπριακό “Lost+Found” (στα τοπ 100 των κορυφαίων μπαρ παγκοσμίως) με έναν κοινό σκοπό: την συγκέντρωση χρημάτων για τον Ερυθρό Σταυρό του Λιβάνου.

Μέρος των εσόδων από την πώληση όλων των κοκτέιλ και ποτών Mataroa στα τρια αυτά μπαρ θα διατεθούν απευθείας στα γραφεία του Λιβανέζικου Ερυθρού Σταυρού, για την στήριξη και ανακούφιση των ανθρώπων της Βηρυτού.

Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι στο Baba Au Rum, το Casablanca και το Lost+Found, για δύο βραδιές στις οποίες θα γιορτάσουμε τη ζωή, την αλληλεγγύη και την ικανότητα της ανθρώπινης φύσης να ξεπερνά κάθε καταστροφή, ακόμα και την πιο αδιανόητη.

Αν βρίσκεστε λοιπόν στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη ή στην Κύπρο, πιείτε gin για καλό σκοπό και τσουγκρίστε για τη ζωή, την αλληλεγγύη και το Λίβανο. Keskun! (=στην υγειά σας! στα Λιβανέζικα Αραβικά).

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close