Δημοσιεύτηκε στις 13 Απριλίου 2022
Αυτό το Πάσχα, τα Marks & Spencer παρουσιάζουν μερικές από τις ήδη πασίγνωστες και δημοφιλείς πασχαλινές επιλογές, αλλά και απίθανες νέες αφίξεις που ήρθαν για να εμπλουτίσουν την ήδη ευρεία γκάμα των σοκολατένιων τους αβγών.
Ο πιο αγαπημένος προορισμός πασχαλινών λιχουδιών της Κύπρου έχει διευρύνει την γκάμα του, παρουσιάζοντας δώρα για φίλους και οικογένειες στην πιο χαριτωμένη εκδοχή τους! Παράλληλα, τα M&S, έχοντας πάντα το βλέμμα στραμμένο προς έναν πιο πράσινο κόσμο, προσφέρουν τα σοκολατένια τους αβγά σε πλήρως ανακυκλώσιμες συσκευασίες.
Τα σοκολατένια λαγουδάκια μπορεί να είναι κλασική πασχαλινή αξία, αλλά τα M&S έχουν μια εξολοκλήρου νέα συλλογή από χαριτωμένες φιγούρες.
Για τους φίλους που λατρεύουν τα σκυλιά, ο Walter και η Wilma, δύο λαχταριστά σοκολατένια σκυλάκια, αποτελούν το απόλυτο πασχαλινό δώρο, φτιαγμένο από υψηλής ποιότητας βελγική σοκολάτα γάλακτος και λευκή σοκολάτα των M&S. Γνωρίστε τον αξιολάτρευτο Χάρυ τον Σκαντζόχοιρο, τον χαμογελαστό Inky το Χταπόδι, που είναι έτοιμοι να εκπλήξουν τους αγαπημένους σας.
To φετινό Πάσχα αναβλύζει μέσα από τα ράφια των καταστημάτων M&S, στα οποία τα καλύτερα φιλαράκια Alfie και Bella η Λαγουδίνα χοροπηδούν χαρούμενα και είναι έτοιμα να σας υποδεχθούν.
Είναι τόσο χαριτωμένα που δύσκολα θα φαγωθούν. Σε καμία περίπτωση φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει ο αγαπημένος μας Percy το Γουρουνάκι και οι διασκεδαστικοί χαρακτήρες Omballs, οι οποίοι πλέον διατίθενται σε μικρότερο μέγεθος σε μια ξεχωριστή πασχαλινή εκδοχή. Αυτές οι τρυφερές λιχουδιές από βελγική σοκολάτα γάλακτος και λευκή σοκολάτα είναι πασπαλισμένες με σοκολατένιες νιφάδες και έχουν μια γεύση που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους.
Σχετικά

Γνωστό μπραντσάδικο της ελ. επ. Αμμοχώστου μας αποχαιρετάει και κλείνει για λίγο
Ένα αγαπημένο στέκι που κατεβάζει ρολά για το καλοκαίρι

Το αγαπημένο μαγαζί της Λευκωσίας, με τη μυστική μαρινάδα, μόλις άνοιξε στη Λεμεσό
Η νέα φρέσκια επιλογή για lunch στη συμπρωτεύουσα

To φετινό Burger Week σε στέλνει στη συναυλία των Joe Satriani και Steve Vai στην Αθήνα
Όλες οι λεπτομέρειες για το επερχόμενο Burger Week

Το ανάποδο cheesecake είναι το νέο λαχταριστό food trend που βλέπουμε παντού σε Instagram και TikTok (βίντεο)
Κάθε μέρα ανακαλύπτουμε και ένα νέο trend που γίνεται viral και το βλέπουμε παντού στα social media

The Cypriot Beauty: Μια γιορτή αφιερωμένη στον τόπο μας
Με μουσική, φαγητό, κρασιά και ανθρώπους

Jazz in the Vines: Μελωδίες, αρώματα και ηλιοβασίλεμα στην ταράτσα του Τσιάκκα
Το οινοποιείο μαζί με το Bistrot 55 μας καλούν για μία βραδιά με με οδηγό το κρασί, τη μουσική και τη γαστρονομία

Ρετρό βραδιά με dj set στον κήπο του Οινοποιείου Τσιάκκας με το Bistrot 55
Mουσική από τα ’70s, ’80s & ’90s, street food και δροσερά cocktails

Το roof bar με θέα την θάλασσα στον Πρωταρά επιστρέφει
Ο Μάιος φέρνει την έναρξη του καλοκαιριού

Four hands dinner με έναν αστεράτο σεφ
Ο chef Francesco Stara έρχεται να δώσει μια γεύση Michelin στο Ristorante Locatelli

Τα τοπ κρουασάν της πόλης φέρνουν τα παγωτά κόλαση του καλοκαιριού
Επιστρέφει ο πιο δροσερός και ακαταμάχητος καλοκαιρινός συνδυασμός

Επαναλειτουργεί το απόλυτο hot spot του καλοκαιριού στον Πρωταρά
Η αγαπημένη καλοκαιρινή στάση πριν από κάθε βουτιά ανοίγει ξανά τις πόρτες της

Καφές πλάι στο κύμα: Οι καλύτερες στάσεις στην παραλιακή της Λάρνακας
Ανακάλυψε 10+1 χώρους που μπορείς να απολαύσεις το απέραντο γαλάζιο