Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Το κοσμοπολίτικο καινούργιο bar-resto της Λευκωσίας

Είναι από τις πιο φίνες και εκλεπτυσμένες προτάσεις νέες αφίξεις της σεζόν που διανύουμε

Δημοσιεύτηκε στις 08 Σεπτεμβρίου 2020

Χάρη στην εμπειρία του "Il Boccon Divino" στον Πρωταρά, το νέο εστιατόριο της Λευκωσίας "Interno 3" σερβίρει αποκλειστικά και μόνο πιάτα και κρασιά υψηλής ποιότητας.

Εξάλλου, εδώ θα σε υποδεχθούν οι Ιταλοί ιδιοκτήτες, ο δημιουργικός σεφ και όλο το προσωπικό και θα σου προσφέρουν ανώτερης ποιότητας υπηρεσίες και απαράμιλλη φιλοξενία, σε ένα χώρο με παραδοσιακή ατμόσφαιρα ζεστασιάς και θετικότητας.

Την κουζίνα του Interno 3 διευθύνει ο διάσημος σεφ, Nicolò Di Puma, ο οποίος με ιταλική δεξιότητα και στυλ, προετοιμάζει κάθε πιάτο βασισμένο σε παραδοσιακές συνταγές και ποιοτικά προϊόντα, πετυχαίνοντας την τέλεια έκρηξη γεύσεων και αρωμάτων.

Όσο δε για το χώρο, πρόκειται για ένα υπέροχο εστιατόριο το οποίο επιμελήθηκε από την αρχή η εξειδικευμένη interior designer Αννίτας Παπαμιχαήλ… Εδώ όλα δημιουργήθηκαν για να σου χαρίσουν την απόλυτη εμπειρία εξόδου: από τον φωτισμό και τη μουσική μέχρι και το προσωπικό, όλα συμβάλλουν στο να περάσεις ευχάριστα κάθε στιγμή της ημέρας.

Οι γεύσεις δε θα σε μυήσουν στην ιταλική μαγειρική κουλτούρα την οποία θα εκτιμήσεις ακόμα περισσότερο. Άλλωστε η Ιταλία έχει προσφέρει πολλά στην παγκόσμια γευστική κουλτούρα και εδώ αυτό αποδεικνύεται περίτρανα! 

Τα κρασιά και άλλα επιλεγμένα προϊόντα τα οποία εισάγονται απευθείας από την Ιταλία, σμίγουν και συνοδεύονται από τόσα φρέσκα προϊόντα που προσφέρει η Κύπρος σε αφθονία δημιουργώντας ένα άριστο αποτέλεσμα! 

Φρέσκες σαλάτες, πλούσιες πιατέλες με αλλαντικά και τυριά, μεγάλη ποικιλία από "primi piatti", μπριζόλες Φλωρεντίας, πιάτα ημέρας (ανάλογα με το καθημερινό φρέσκο ψάρι που διατίθεται) είναι μερικές από τις προτάσεις που θα βρεις στο "INTERNO 3 ".

Το Interno 3 είναι ιδανικό για σημαντικές επαγγελματικές συναντήσεις και ραντεβού, χάρη στο κλασάτο στυλ, την ήσυχη ατμόσφαιρά του, την εξαιρετική αισθητική, την αίσθηση ασφάλειας και την πολυτέλεια, συνδυασμένα βέβαια όλα αυτά με εμπειρίες υψηλής γαστρονομικής απόλαυσης και εξαιρετικές υπηρεσίες.

Από την άλλη, ο μοντέρνος και δυναμικός χαρακτήρας του, το καθιστούν ιδανικό και για απογευματινές, χαλαρές συναντήσεις με την παρέα, για ένα after-hour aperitivo, το οποίο οι Ιταλοί αντιμετωπίζουν σαν ιεροτελεστία και –για τους περισσότερους- είναι η ωραιότερη ώρα της ημέρας. Οι 2 εξειδικευμένοι μπάρμαν είναι έτοιμοι να ικανοποιήσουν οποιοδήποτε επιθυμία σου  για κοκτέιλ…

Όσο η ώρα περνά, η ατμόσφαιρα γίνεται κομψή και ευχάριστη, με απαλό φωτισμό, ιδανική για δείπνο μέχρι αργά το βράδυ.

Καλή διασκέδαση και… Καλή όρεξη!

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close