Δημοσιεύτηκε στις 06 Μαΐου 2022
Το καλοκαίρι θα μας βρεις και πάλι σε ένα από τα αγαπημένα μας beach bar. Γιατί τα beach bars είναι ένας από τους λόγους που μας κάνουν να αγαπάμε το κυπριακό καλοκαίρι.
Πιάνεις τραπεζάκι ή καναπέ, βουτάς στη θάλασσα όταν ο ήλιος λάμπει αλλά ακόμη και κάτω από το φως του φεγγαριού. Και ανάμεσα στις βουτιές με τις σταγόνες να λαμπυρίζουν στην επιδερμίδα, αράζεις σε ξαπλώστρες για καφέ, για φαγητό, για μπύρες και κοκτέιλ.
Κάπως έτσι είναι και το σκηνικό που στήθηκε στον Κάτω Πύργο, το οποίο φιλοξενεί το Grape by the sea.
Το δημοφιλές μπαράκι στον Κάτω Πύργο βρίσκεται στην οδό Νικόλα Πηλείδη 15, δίπλα στο πάρκο, και έστησε ένα σκηνικό πραγματικά μαγευτικό!
Ο νέος του χώρος είναι κυριολεκτικά ένας μικρός, επίγειος παράδεισος. Εναρμονισμένος με όλο τον περιβάλλοντα χώρο, απόλυτα φυσικός, με ξαπλώστρες, γκαζέπο, μπαρ, καρέκλες και τραπέζια κάτω από τέντα... σε περιμένει κι αυτό το καλοκαίρι για να σε μαγέψει και να σε ταξιδέψει! Στο ανανεωμένο μενού του, θα βρεις από καφέδες, παγωμένα ροφήματα και ποτά, μέχρι καλοφτιαγμένα γλυκά, βάφλες, σνακ αλλά και φαγητά.
Αυτό το καλοκαίρι λοιπόν αν αποφασίσεις να βρεθείς στο απομακρυσμένο σημείο της επαρχίας Λευκωσίας, τον Κάτω Πύργο, κάνε μία στάση για μπάνιο, χαλάρωση και να απολαύσεις ίσως την ομορφότερη δύση ηλίου στο "Grape By The Sea".
(96 117656) Νικόλα Πηλείδη 15, Κάτω Πύργος, επ. Λευκωσίας.
Σχετικά

Γιορτάζουμε 20 χρόνια Scarabeo και θυμόμαστε αξέχαστες στιγμές
Με ελεύθερη είσοδο και ένα μεγάλο street party

Ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ της Κύπρου, επιστρέφει
Τέσσερις μέρες γεμάτες μουσική με πάνω από 50 DJs και καλλιτέχνες, street food, acts κ.ά.

Το πρωτοποριακό beach bar που άλλαξε το Μακένζι, αφηγείται την ιστορία του
20 χρόνια γεμάτα διασκέδαση

Η πιο διάσημη Μαντάμ της Λεμεσού, ετοιμάζεται για αλλαγές
Εξ ου και κλείνει για λίγο κι επιστρέφει

Σ' αυτό το καρναβαλίστικο πάρτι πρέπει να πας
Kontovourkis & Co Carnival Party στο Savino live

Πίσω στα 00’s Party: Φοράει τα καρναβαλίστικά του και έρχεται στη Λευκωσία να μας ξεσηκώσει!
Millennials της Λευκωσίας, ήρθε το carnival party που περιμένατε!

Μια πόλη σε ρυθμό, μια νύχτα εκπληκτική... στη Λεμεσό
Ζήσε την απόλυτη Carnival Fiesta στη Λεμεσό

Το Guaba ετοιμάζει ένα μοναδικό πάρτι για να αποχαιρετήσει το καρναβάλι
Ετοιμάσου από τώρα

"The Devil's Trade" σε μια ατμοσφαιρική εμφάνιση στη Λεμεσό
Μια βραδιά γεμάτη σκοτάδι, ομορφιά και μελωδίες

A sky full of stars: Ετοιμάσου να ζήσεις το πιο ξέφρενο carnival party στην Κύπρο
Αυτό το πάρτι θα έχει άρωμα Eurovision

Οι Notes Live ανακοίνωσαν την τραγουδίστρια που θα ανέβει στη σκηνή τους τον Φεβρουάριο
Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου και για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων

Ο Γιώργος Θεοφάνους ανεβαίνει στη σκηνή με την καθιερωμένη - πλέον - ομάδα
Αγαπημένα τραγούδια που θα μας ταξιδέψουν