Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Σουβλάκι με αγάπη και μεράκι είναι μόνο Riganato!

Μοναδικές ποικιλίες , γνήσια υλικά, ξεχωριστή αισθητική και σύμβολο ο … Ρήγας!

Δημοσιεύτηκε στις 23 Σεπτεμβρίου 2020

Τα καλά νέα ταξιδεύουν -ευτυχώς- γρήγορα και αυτό συνέβη με το Riganato-Greek grill της Πάφου, το οποίο, από την πρώτη στιγμή που άνοιξε (πριν από περίπου 3 χρόνια), κέρδισε τις καρδιές ακόμη και των πιο απαιτητικών και φανατικών… σουβλακολάγνων!

Όχι μόνο οι Παφίτες αλλά και άνθρωποι από κάθε γωνιά της Κύπρου και του εξωτερικού, όταν επισκέπτονται την Πάφο και ψάχνουν για καλό σουβλάκι, θα περάσουν μια βόλτα από το Riganato. 

Γνωστοί και καταξιωμένοι καλλιτέχνες (Μπάσης, Πλιάτσικας, Καρράς, Σφήνος, Μπέκεν, Shaya, Josephine και δεκάδες άλλοι) αλλά και πολιτικοί και αθλητές, έμαθαν για το Riganato, το επισκέφθηκαν και τους έμεινε αξέχαστο! Πώς θα μπορούσε άλλωστε να γίνει διαφορετικά, όταν ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, ο κ. Δημήτρης Ιωάννου, έχει δώσει ψυχή για το μέρος αυτό. 

Ο ίδιος έχει θέσει ως πρωταρχικό κανόνα την καθαριότητα του χώρου και αυτό απαιτεί και από τους ευγενέστατους και πολύ εξυπηρετικούς υπαλλήλους του, που θα σε σερβίρουν στον χώρο, ενώ για εκείνον, εξίσου σημαντική είναι η γνησιότητα και η φρεσκάδα των υλικών που χρησιμοποιούνται στο κατάστημα. 

Κρέας, ντομάτες, πίτες, όλα της ημέρας, όλα πρώτης ποιότητας και όλα από ντόπιους παραγωγούς!

Στο ψήσιμο δεν υπάρχει καμία χημική παρέμβαση: Όλα γίνονται με φυσικό τρόπο, με υπομονή, αγάπη και μεράκι: «Κάτι που δε θα έδινα στα παιδιά μου, δεν θα το σέρβιρα στον πελάτη μου», λέει ο κύριος Δημήτρης και το εννοεί. Ακόμη και τα λεμόνια που θα δώσουν έξτρα γεύση στο κρέας και τη σαλάτα, είναι φρέσκα, κομμένα εκείνη τη στιγμή. Όπως λέει άλλωστε και το σλόγκαν που θα δεις στα τραπεζάκια του καταστήματος «όταν ο Θεός σου δίνει φρέσκα λεμόνια… στύψ’ τα στο σουβλάκι σου!». 

Ο Ρήγας
Ο Ρήγας είναι το σήμα κατατεθέν του μαγαζιού. Ο νεαρός που απολαμβάνει την πίτα του, ντυμένος με παραδοσιακή φορεσιά. Θα τον δεις μόλις μπεις στο κατάστημα και θα σου ανοίξει την όρεξη! Ο Ρήγας σμίγει την παράδοση με το μοντέρνο, αυτό ακριβώς δηλαδή που κάνει το ίδιο το κατάστημα!

Μη ξεχάσεις να δοκιμάσεις το Ρήγας Burger, που πήρε βέβαια το όνομά του από το trademark του μαγαζιού, και βεβαίως τις μοναδικές ποικιλίες τους. 

Έξτρα πληροφορία για τους πιο… ψαγμένους: Η πατέντα του καταστήματος είναι η Γυροδέλφεια, που ήδη γίνεται ανάρπαστη και δεν είναι άλλο παρά ολόφρεσκος γύρος με τυρί Φιλαδέλφεια.

«Σημαία» του Riganato είναι η καθαριότητα και ποιότητα, μια ποιότητα ασυναγώνιστη στα υλικά, ενώ η αισθητική του χώρου ξεκινά από τη διακόσμηση και τελειώνει στον εξαερισμό που απορροφά όλους τους καπνούς. 

Το προσωπικό είναι άψογο, από τους μάγειρες μέχρι τους σερβιτόρους. Διαθέτει delivery, που είναι από τα πιο δικτυωμένα και οργανωμένα της πόλης, καλύπτοντας μεγάλη ακτίνα!

Στο Riganato δε συμβιβάζονται με τη μετριότητα. Δοκίμασέ τους και θα το διαπιστώσεις!

Στοιχεία επικοινωνίας:
Γρηγόρη Αυξεντίου 3, 8010, Πάφος.
Τηλέφωνο: 77.77.78.72
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα-Κυριακή 12.00-αργά το βράδυ
Email: eat@riganatogrill.com
Websitewww.riganatogrill.com

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close