Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Υπέροχη έξοδος σε έναν από τους πιο hot προορισμούς της πόλης

Προσφέροντας από ποιοτικό καφέ και γευστικό brunch μέχρι εμπνευσμένα cocktails και εκλεπτυσμένα πιάτα, το JAM στη Λεμεσό θα γίνει το νέο σου στέκι

Δημοσιεύτηκε στις 21 Οκτωβρίου 2020

Aν δεν έχεις ακόμη ακούσει για το πρόσφατα ανακαινισμένο Old Port Hotel, που βρίσκεται στην περιοχή Κάστρου της Λεμεσού, θα έχεις σίγουρα ακούσει για έναν από τους πιο hot προορισμούς της πόλης, που δεν είναι άλλος από το JAM. 

Tο JAM αποτελεί  αναπόσπαστο κομμάτι του Old Port Hotel, προσφέροντας -σε μια από τις πιο γραφικές τοποθεσίες-, πρόγευμα, πλούσιο brunch και αργότερα μεσημεριανό και βραδινά γεύματα. 

    

Ένα μαγαζί με αισθητική, για όλες τις ώρες της ημέρας, που σκοπό έχει να δώσει στον επισκέπτη μια ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία. Εξάλλου, αυτή ήταν και η κεντρική ιδέα τ ου ντιζάιν του εστιατορίου καθώς και της αίθουσας υποδοχής του ξενοδοχείου: να δημιουργηθεί ένας φρέσκος χώρος με δική του ταυτότητα, αλλά με στοιχεία που θα συνδέονταν με τη γύρω περιοχή, μέσα από μια διαφορετική  ματιά! Έτσι, ο χώρος του εστιατορίου " ντύθηκε"  με το μπλε της Λεμεσού,  στις πιο σκούρες του αποχρώσεις, ώστε να διατηρήσει και το νυχτ ερινό του χαρακτήρα, ενώ οι υπόλοιπες επενδύσεις του βασίστηκαν σε επιλογές υλικ ών που θα δημιουργούσαν ευχάριστες εντάσεις αλλά και κομψότητα. 

The place to be... 
Η μέρα σου στο JAM θα ξεκινήσει ιδανικά από τις 7 το πρωί με μενού για πρόγευμα, το οποίο προσφέρεται μέχρι και τις 10.00 τόσο για τους ενοίκους του ξενοδοχείοu όπως και για τους επισκέπτες οι οποίοι επίσης μπορούν να απολαύσουν αυτό το πρωινό μενού.  

Από τις 10.30 μέχρι και τις 16.00 το πιο hot στέκι της πόλης, σε περιμένει για brunch! Στο μενού του θα βρεις μοναδικά πιάτα όπως τα κλασικά αυγά Benedict, με το τοπικό Brekkie (συνδυασμός λουκάνικο με χαλούμι και σπιτική μαρμελάδα ντομάτας) και το Avocado Smash που σερβίρεται με σαγανάκι. Επίσης, μπορείς να απολαύσεις και πιο υγιεινές επιλογές, vegan και smoothies.  

Το απογευματάκι θα δώσεις ραντεβού και πάλι στο JAM απλά για να απολαύσεις τον blend καφέ σου με ένα γλυκό της αρεσκείας σου ή ένα ποτό με την παρέα σου, μαζί με κάποιο sharing platter όπως είναι το JFC ή τα Tacos. 

Όσο η μέρα προχωρά και το βράδυ καταφτάνει, το JAM, φωτίζεται, φοράει τα καλά του κ αι σε υποδέχεται για να σε απογειώσει... Ο γραφικός χώρος που δημιουργήθηκε στην πλατεία φωτίζεται και διαμορφώνεται κατ άλληλα  και προσφέρεται  για υπέροχες βραδιές εξόδου για φαγητό ή ποτό με την παρέα.. . κι έτσι η περιοχή πλέον έχει γίνει ένα από τους πιο hot προορισμούς και για το βράδυ.

Από τις 19.00 και μετά, το μενού γίνεται πιο προσεγμένο με νόστιμες, βραδινές επιλογές όπως το Saffron Risotto with scallops και οι παπαρδέλες με βοδινό. Τη μαγική ατμόσφαιρα του  χώρου συμπληρώνει η κατάλληλη μουσική και φυσικά τα θετικά vibes του προσωπικού, που με χαρά θα σας εξυπηρετήσει. 

Ο πιο hot πρ οο ρισμός της πόλης!
Με το σλόγκαν «Spread the JAM» οι ιδιοκτήτες θέλουν να μεταδώσουν στον κόσμο θετική ενέργεια, αγάπη και να μεταφέρουν την ωραία ατμόσφαιρα χώρου. 

Δεν είναι καθόλου τυχαίο που το JAM αγαπήθηκε τόσο σύντομα από τον κόσμο και που προτάθηκε για το φαγητό του στα Cyprus Eating Awards 2020. 

(25353209) Δημήτρη Μητρόπουλου 7-9, Λεμεσός. Δ-Κ 07.00-24.00.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close