Εστιατόρια

Ένα ταβερνάκι με μια κρυμμένη αυλή στο κέντρο της πόλης!

Το Γιαγκίνι είναι μπροστά σου,αλλά σου κρύβεται.

Δημοσιεύτηκε στις 25 Μαΐου 2021

Την πρώτη φορά που θα σου δώσουν ραντεβού στο Γιαγκίνι, μπορεί να μην το βρεις εύκολα. «Πώς γίνεται αυτό;» ίσως αναρωτηθείς, αφού μιλάμε για ένα μαγαζί που βρίσκεται σχεδόν στο κέντρο μιας από τις πιο γνωστές για τη νυχτερινή τους ζωή πλατείες της Λεμεσού, της πλατείας Σαριπόλου. 

Κι όμως. Η διακριτική ξύλινη πινακίδα του και η στενή του πόρτα, δεν σε προετοιμάζουν για αυτό που θα συναντήσεις μέσα. 

Μπαίνοντας στο μαγαζί περνάς έναν στενό διάδρομο, με τοίχους πράσινους και κόκκινους και μικρά, ξύλινα τραπεζάκια δεξιά κι αριστερά. Στο τέλος του διαδρόμου σε περιμένει η έκπληξη. Το Γιαγκίνι έχει μια καλά κρυμμένη πίσω αυλή, που όμως πρέπει να ανακαλύψεις. 

Η φύση έκανε καλά τη δουλειά της στη μικρή αυλίτσα, αφού οι τοίχοι της είναι στολισμένοι με αναρριχώμενα φυτά και στο κέντρο της ένα δέντρο υψώνει τα κλαδιά του και σε κάνει να νιώθεις πως πίνεις το κρασάκι σου όχι σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης, αλλά στην αυλή του χωριού σου!

Χαλαρή μουσικούλα και κουζίνα που σου προσφέρει ενδιαφέροντα μεζεδάκια συνθέτουν τη βραδιά. 

Αν βρεθείς στο Γιαγκίνι, δοκίμασε το ζουμερό σουβλάκι κοτόπουλο, τους μυρωδάτους τηγανητούς του κεφτέδες και το σωστά μαγειρεμένο χαλλούμι. Οι vegetarian θα φάνε κολοκυθάκια και μελιτζάνες στη σχάρα μαζί με φρεσκοκομμένη σαλατούλα. 

Aξίζει μάλιστα να σου αναφέρουμε ότι, αυτές τις μέρες, το Γιαγκίνι φιλοξενεί και την έκθεση ζωγραφικής με τίτλο "Πινελιές Ελευθερίας II" της Χριστίνας Κλεάνθους (μέχρι τις 5 Ιουνίου).

(99 530266) Χατζηλοΐζη Μιχαηλίδη 6, πλατεία Σαριπόλου.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close