Δημοσιεύτηκε στις 15 Ιουνίου 2022
Η Λεμεσός είναι μια πόλη που συνεχώς εξελίσσεται! Μία πόλη που προσφέρεται για εξόδους για καλό φαγητό και κοκτέιλ, μίας και διαθέτει επιλογές για κάθε γούστο και κάθε στιγμή της ημέρας!
Από καφέ και all-day spots, μέχρι εστιατόρια και bars που προσαρμόζονται στις ανάγκες ντόπιων αλλά και ξένων, ανάλογα με την εποχή! Ωστόσο πάντοτε θα μας ελκύουν οι νέες αφίξεις!
Το Bar Louise, λοιπόν, είναι η νέα άφιξη που έρχεται να προστεθεί στη λίστα εξόδου μας στην πόλη της Λεμεσού! Ένα νέο urban cocktail bar, με υπέροχη ατμόσφαιρα και μοντέρνα αισθητική, αλλά και μία καταπράσινη αυλή, που -όπως όλα δείχνουν- θα συγκεντρώνει όλη την πόλη εκεί.
Το νέο spot της Λεμεσού θα ανοίξει τις πόρτες του την Παρασκευή 17 Ιουνίου. Θα το συναντήσεις στην παλιά πόλη της Λεμεσού, ανάμεσα στα παραδοσιακά δρομάκια της.
Εκεί θα πας για απογευματινό καφεδάκι με την παρέα, ενώ τα βράδια θα μεταμορφώνεται σε ένα υπέροχο κοκτέιλ μπαρ, όπου θα απολαμβάνεις ποτά καλοφτιαγμένα κλασικά κοκτέιλ, ενδιαφέροντα signature, καθώς και καλό κρασί από μια πλούσια λίστα. Και φυσικά τα ηχεία θα παίζουν (mainstream) μουσική.
Σημείωσε ακόμα ότι το ποτό σου θα συνοδεύεις με λαχταριστή πίτσα ψημένη σε κλασικό ξυλόφουρνο, platters to share, pasta, burger, δροσερές σαλάτες και κυρίως πιάτα with a twist!
Απλά ανυπομονούμε!
(70000810) Bar Louise, Αγκύρας 45, Λεμεσός Δ-Πεμ 16:00-01:00, Παρ-Κ 16:00-14:00.
Σχετικά
Το 7seas επιστρέφει για μια εκρηκτική χειμερινή σεζόν!
Με ένα πλούσιο και πολλά υποσχόμενο καλεντάρι, γεμάτο ρυθμό και διεθνείς καλλιτέχνες!
Η αγαπημένη ταράτσα της Λευκωσίας, αποχαιρετά (απόψε) τη σεζόν
Τελευταία μέρα λειτουργίας για το Balza, ενώ η επιστροφή θα γίνει με την άνοιξη
Το πιο spooky & retro Nostalgia Party της χρονιάς επιστρέφει στου Αντωνάκη!
Το 10ο ετήσιο Halloween Party έρχεται στο αγαπημένο μας στέκι, το Antonakis Music Hall στη Λευκωσία, για ένα βράδυ γεμάτο μουσική, χορό και… freaky vibes!
5+1 πάρτι για να διασκεδάσουμε την 28η Οκτωβρίου
Από ολοήμερα gatherings μέχρι βραδινά events στην Κύπρο
Ο Γιώργος Θεοφάνους έρχεται για μία μοναδική μουσική βραδιά
Με τους Όλγα Βενετσιάνου, Νικόλα Ντίμα, Μικαέλλα Χατζηεφραίμ και Πρόδρομο Τσολιά
Τις Τρίτες ο Θωμάς και ο Χρήστος τραγουδούν στο Neverland Rock Bar
Ο Οκτώβριος γεμίζει μουσική
Μάθαμε πότε κλείνει το Seline
Το εντυπωσιακό rooftop bar-restaurant με θέα την Πλατεία Ελευθερίας, αποχαιρετά τη σεζόν και εμείς μάθαμε την ημερομηνία!
30 Σεπτεμβρίου το Grand Finale: Το απόλυτο live της χρονιάς στο Garden, που δεν πρέπει να χάσεις
Ο Hovig αποχαιρετά τη φετινή σεζόν στο Garden με ένα μοναδικό live performance
Το αθηναϊκό στέκι που μπήκε στη λίστα με τα 100 καλύτερα μπαρ του κόσμου για το 2025
Πρόκειται για το Barro Negro της Αθήνας, το οποίο ανέβηκε έξι θέσεις από πέρυσι και βρίσκεται πλέον στο Νο 62
Ένα δυνατό πάρτι από τα Maison Anemi και Smunkki
Μια βραδιά διαφορετική από τις άλλες, όπου το street food ξανασυστήνεται με τρόπο ανατρεπτικό, τολμηρό και απόλυτα απολαυστικό
Ο Γιάννης Μαργάρης επιστρέφει δυναμικά στην Λευκωσία τον Σεπτέμβρη
Ένα μοναδικό live με τον Κωνσταντίνο Δράκου
Το Garden Day and Night παραμένει το σημείο συνάντησης μέχρι τέλος Οκτωβρίου
Ζωντανή μουσική, καλλιτέχνες και φαγητό σε έναν υπέροχο κήπο