Δημοσιεύτηκε στις 13 Ιουλίου 2022
Η Πάφος ανέκαθεν αποτελούσε έναν από τους αγαπημένους προορισμούς των εγχώριων αλλά και των ξένων τουριστών την καλοκαιρινή περίοδο. Παρόλα αυτά, δεν γνωρίζουν όλοι που να πάνε για φαγητό και να μείνουν ευχαριστημένοι.
Εμείς έχουμε εντοπίσει ένα εστιατόριο στο χωριό Τίμη, το οποίο βρίσκεται σε μια όμορφη πεδιάδα της επαρχίας Πάφου ανάμεσα στα χωριά Κούκλια, Μαντριά και Αχέλεια. Η τοποθεσία αποτελεί σημείο αναφοράς για την γύρω περιοχή καθώς το χωριό φημίζεται για την υπέροχη παραλία, για τα πανέμορφα και κρυστάλλινα νερά της. Επιπρόσθετα, το χωριό απέχει μόλις 10 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης με αποτέλεσμα οι κάτοικοι του συνδυάζουν την ήσυχη ζωή του χωριού και την ζωή της πόλης.

Για αυτό και εσείς αν θέλετε να συνδυάσετε όλα αυτά στις διακοπές σας μαζί με καλό και ποιοτικό φαγητό το Londos Perasma Café – Restaurant είναι ο ιδανικός προορισμός! Για πολλά χρόνια κατέχει την κορυφαία επιλογή για εκλεκτό φαγητό στην γύρω περιοχή της Πάφου. Εκεί, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε είδη σχάρας, μεζέδες, παραδοσιακά μαγειρευτά φαγητά, πεντανόστιμες κυπριακές συνταγές καθώς και vegan ή vegetarian επιλογές. Κατάλληλο για πρωινό, μεσημεριανό και δείπνο με την οικογένεια ή με φίλους. Τις Κυριακές σερβίρεται σούβλα, αρνί και βοδινό στον φούρνο.

Αναμφίβολα αποτελεί την καλύτερη επιλογή για εξαιρετικό και πεντανόστιμο φαγητό λίγο έξω από την πόλη καθώς επίσης βρίσκεται 15 λεπτά έξω από την πόλη κοντά στο αεροδρόμιο. Κάντε ένα «Πέρασμα» με την οικογένεια ή τους φίλους σας και σίγουρα θα μείνετε ικανοποιημένοι από την ποιότητα και την φρεσκάδα των φαγητών και όχι μόνο. Αν δεν θέλετε φαγητό, αλλά έχετε ανάγκη να κάνετε μια στάση για να ξεκουραστείτε και να απολαύσετε το καφέ σας, ένα γλυκό και μετά να συνεχίσετε, εξακολουθεί να είναι ο ιδανικός χώρος για εσάς. Το εστιατόριο είναι ανοικτό καθημερινά εκτός Δευτέρα.
Ωράριο
ΤΡ-ΚΥΡ 9:00 – 21:30
(96 374181) Λεωφόρος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, 7 Τίμη Πάφος.

Σχετικά

Γνωστή κυπριακή εταιρία δημιούργησε την Σοκολάτα Μελομακάρονο
Ένα γλυκό αφιέρωμα στην ελληνική κληρονομιά και στη δεξιοτεχνία της χειροποίητης σοκολάτας

Ο Πορφύριος θα σερβίρει το διάσημο οφτό του και παραδοσιακό σουβλάκι (για δύο μέρες)
Με αφορμή το πανηγύρι στην Περιστερώνα, ο Πορφύριος προσφέρει ένα special μενού

Ο διάσημος Ιταλός σεφ και κριτής του MasterChef Italia, Giorgio Locatelli, έρχεται Κύπρο για τη γιορτή της Λευκής Τρούφας
Μαζί του και ο προμηθευτής τρούφας του σεφ, Carlo Caporicci, που θα μοιραστεί τα μυστικά αυτού του πολύτιμου συστατικού

25 χρόνια «Κυρά Γιωργένα»: Μια ιστορία γεμάτη αυθεντικές γεύσεις και διασκέδαση
Η αγαπημένη ταβέρνα της Λάρνακας γιορτάζει ένα τέταρτο του αιώνα με αυθεντικές συνταγές, φιλοξενία και στιγμές που έγιναν αναμνήσεις

Γιατί είναι τόσο δύσκολο να βρεις τραπέζι στους 7 Λινούς
Πήγαμε, δοκιμάσαμε και μεταφέρουμε εικόνες, γεύσεις κι εντυπώσεις από ένα χώρο που έχει καταφέρει να γίνει το πιο πολυσυζητημένο τραπέζι της επαρχίας Λεμεσου

25 στάσεις για καλό φαγητό με θέα το βουνό
Αυθεντικοί μεζέδες, ζεστή φιλοξενία και τοπικές νοστιμιές αναδεικνύουν τις ορεινές γωνιές του νησιού

Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Καψής, ο άνθρωπος πίσω από τη «Στοά του Δημήτρη»
Η Λευκωσία αποχαιρετά έναν άνθρωπο που σφράγισε με το έργο του την τοπική γαστρονομική ιστορία

Οι πιο λαμπερές νέες αφίξεις στη γαστρονομική σκηνή της Κύπρου
Fine dining εμπειρίες, casual concepts, αυθεντικές κουζίνες και δυνατά ονόματα αλλάζουν το γαστρονομικό τοπίο του νησιού.

Η Νεφέλη, η Ελισάβετ, η Αθηνά και η Στέφανη έφτιαξαν ένα πολύ χαριτωμένο καφέ-ζαχαροπλαστείο μέσα στη φύση
O ιδανικός προορισμός για καφέ, γλυκό, αλμυρό ή ένα χαλαρό απόγευμα μέσα στη φύση

Πρώτες εικόνες από το Khora, το ολοκαίνουριο εστιατόριο της Λευκωσίας
Πότε αναμένεται το opening της νέας άφιξης

Cyprus Wine Expo - Oenognosia 2025: Η μεγάλη γιορτή του κρασιού έρχεται στη Λευκωσία
100+ οινοποιεία από Κύπρο, Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό θα παρουσιάσουν εκατοντάδες ετικέτες κρασιού και θα ταξιδέψουν τις αισθήσεις μας

Όλοι μιλούν γι’ αυτό: Η νέα άφιξη του νησιού, με υπογραφή σεφ Andrew Tzo
Πρώτες εικόνες από τη νέα, πολυαναμενόμενη άφιξη της Λεμεσού, που μόλις άνοιξε τις πόρτες της