Δημοσιεύτηκε στις 29 Ιουλίου 2022
Το καλοκαίρι ξεκίνησε και το μυαλό μας ήδη ταξιδεύει σε εξωτικά μέρη, ωστόσο ας μην ξεχνάμε πως ναι μεν η Κύπρος δεν είναι εξωτικός προορισμός, αλλά έχει… λίγο απ’ όλα τα παραπάνω. Αν σκεφτείς από θαλάσσιες σπηλιές, λίμνες με κόκκινα ψαράκια μέχρι και κρυμμένους καταρράκτες μέσα στα βουνά.
Φυσικά, για αρκετούς από εμάς καλοκαίρι σημαίνει ήλιος, θάλασσα, ξεγνοιασιά και ξεκούραση. Και τι καλύτερο από δροσερές βουτιές σε πεντακάθαρα νερά;
Μάλιστα δεν είναι τυχαίο που το νησί μας είναι γνωστό ως «νησί της Αφροδίτης», εφόσον αν σου αρέσει να εξερευνάς, θα βρεις δαντελωτές παραλίες με χρυσαφένιες αμμουδιές που σε βάζουν στο απόλυτο καλοκαιρινό mood.
Αν θες να αποδράσεις λίγο από την ρουτίνα της καθημερινότητας και να χαλαρώσεις, τότε σου προτείνουμε μια παραλία που θα λατρέψεις!
Ο λόγος για την παραλία Καλαμιές, πρόκειται για μια πανέμορφη παραλία που βρίσκεται ακριβώς μπροστά από το ξενοδοχείο «Golden Coast Beach Hotel» στον Πρωταρά και θα σε μαγνητίσει από την πρώτη στιγμή με τα γαλάζια της νερά που απλώνονται μπροστά σου.
Μια υπέροχη ακτή με τιρκουάζ νερά και χρυσαφένια άμμο που μπορεί να γοητεύσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Εκεί κοντά θα βρεις το ειδυλλιακό ασβεστωμένο ξωκλήσι του Αγίου Νικολάου, με πινελιές από ζωντανό μπλε χρώμα, που σου δίνουν την αίσθηση πως βρίσκεσαι σε ελληνικό νησί.
Αν ψάχνεις μια οργανωμένη παραλία με κρυστάλλινα νερά, τότε θαύμασε το απέραντο γαλάζιο της Μεσογείου από την παραλία Καλαμιές.
Ετοιμάσου και φύγαμε!



Συντάκτης: Δέσποινα Χριστοδούλου
Σχετικά
Το ασφαλέστερο μέρος στον κόσμο για ταξίδι το 2026 είναι μια ευρωπαϊκή χώρα
Η χώρα ανέβηκε από την περσινή της θέση στην κατάταξη, ξεπερνώντας την Ισλανδία και την Αυστραλία και βρέθηκε στην πρώτη θέση
Αυτοί ήταν (επίσημα) οι πιο δημοφιλείς προορισμοί στον κόσμο για ταξίδια το 2025
Οι προορισμοί με τις περισσότερες αναζητήσεις και κρατήσεις αποκαλύφθηκαν σε μια νέα έκθεση από την eDreams ODIGEO
Η Aegean αυτά τα Χριστούγεννα σε ταξιδεύει στην Ευρώπη, με 30% έκπτωση
21 ευρωπαϊκές χώρες σας περιμένουν με έως -30%!
«All's Fair»: Η σειρά, με πρωταγωνίστρια την Κιμ Καρντάσιαν, θεωρείται η «χειρότερη όλων των εποχών»
Αυτή τη στιγμή, το «All's Fair» έχει ποσοστό μηδέν τοις εκατό στο Rotten Tomatoes, τον γνωστό ιστότοπο που συγκεντρώνει αξιολογήσεις κριτικών
Μεμονωμένες βροχές στα ορεινά - Πτώση θερμοκρασίας την Παρασκευή
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Η Google λανσάρει το Street View στην Κύπρο
Ανακαλύψτε την Κύπρο όπως ποτέ άλλοτε: την πολιτιστική της κληρονομιά, τις ακτές και τις πόλεις, μέσα από το Google Maps
Πετάμε με εισιτήριο από €14.99 για υπέροχους πρόορισμούς από Πάφο με την Ryanair
H νέα προσφορά της χαμηλού κόστους αεροπορικής εταιρείας που θα σε ενθουσιάσει
Αυτά είναι τα καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο – Ανάμεσά τους και ένα ελληνικό
Η χρυσή λίστα με τα ξενοδοχεία προέκυψε από τις ψήφους 800 ανώνυμων ειδικών, ανάμεσά τους ξενοδόχοι, ταξιδιωτικοί δημοσιογράφοι, εκπαιδευτικοί και έμπειροι ταξιδιώτες.
«The Wall»: Ένα ζευγάρι διεκδικεί απόψε €350.000
Ποιο θα είναι το μεγάλο φινάλε για τους δύο φίλους και συνάδελφους
Η λιγότερο γνωστή χριστουγεννιάτικη αγορά της Ευρώπης – μαγευτική ατμόσφαιρα και… προσιτές τιμές
Μια λιγότερο γνωστή χριστουγεννιάτικη αγορά της Ευρώπης με ζεστά κρασιά λιγότερο από 2 ευρώ και παραμυθένια ατμόσφαιρα!